STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | Devre Arası | 21 Ekim

Önceki maçlarımıza tek yorumun yok, ama takım biraz kötü oynayınca hemen foruma gir, say dök. İyi valla :)

Bak dostum ben gerizekalı bir adam değilim..Öyle boş boş mesajlarda yazmam..kimseye gerizekalı gibi her olumsuz eleştiride kuş muameleside yapmam..

Yok kazandığımız maçtan sonra yazmıyormuşum yok kaybettiğimiz maçtan sonra gelmişim içimi dökmüşüm bunların hepsi palavra...Benim düşüncelerim bellidir..Aynen bu takımın ne oynadığı ve bundan sonra ne kadar iyi oynayabileceği gibi...

O süper oynadığımız Bursaspor maçının ilk yarısında pozisyonumuz yok..Yahu bu takımı adı Galatasaray..kendi sahasında taraftarınında baskısıyla sarplı,barışlı kadrolarlada bile dönem dönem baskılı oyun oynamıştır..

Nerede istikrar..nerede şimdi o baskı..Yahu öyle amansız baskıda istemiyorum sadece sahada ne yaptığını bilen gol pozisyonuna giren takım istiyorum..

Yeter yahu yemin ederim yeter gerçekleri görün..Yapılan hataları görün...

Bu takım düzelene kadar,o ışığı ,o umudu görene kadar ben bu kendilerini yönetici zanneden adamların hatalarını söylemeye,eleştirmeye devam edicem..

Yahu şu forumda hakeme kesinlikle haklı olarak sövmeyen kalmamış..Ama bu şerefsiz hakemlere sesini çıkarması gerekirken bir kelam laf etmeyen yönetimden kimse bahsetmemiş...Bir kişide yönetime tepki vermemiş..Peki biz taraftar olarak neyin peşindeyiz..Ne yapmaya çalışıyoruz yahu..yani şu taraftar yorumlarını hayretler içerisinde izliyorum..

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 21 Ekim | Maç Sonucu

Unuttuğumuz bir şey var arkadaşlar. Bu takımın son iki maçta en iyisi Engindi. Eksikler çok etkiliyor malesef. Ama defans anlamında toparlanmışız. Adamların 1 tane pozisyonu yok. Şu ofans işini bir şekilde halledersek ikinci yarı çok rahat ederiz.

Gercekten Kötü oynadik. Kimse bunu Inkar edemez..!!

Ama bu Hakem ne amacla cikmis bu Maca..? Resimler ile gecmisi hatirlatmak isterim..!!!

7_240657_25FAN2SAYISYAN1-Bbbbbb.jpg

7_240657_25FAN2SAYISYAN1-Bbbbbb.jpg

Iki defa koyuyorumki Resimi Hafizalariniza iyi otursun..!!! Unutmayin ve Unutturmayin..!!! Uyduruk Kirmizi Kart ve Raporu degistirme..!!! Iste Yunus Nonos..!!

işin bir diğer kötü tarafı fener ile ara açılacak. garanti galip gelirler zaten samsun'un pek bir numarası yok.

neyse artık gaziantep maçına bakacağız. yapacak birşey yok.

ama devre arasında eksik bölgelere transfer şart.
Fener mi kaldı ortada? 1 ay sonra küme düşecekler ne ara açılması.

Her hafta zaten zor pozisyona giriyoruz bu açık. Takımda yaratıcı oyuncu yok. Çalım atacak oyuncu yok. Çok dengesiz bir kadro kuruldu. Sol kanada bak. Hakan Balta-Riera. Yürüyerek oynuyorlar. Dİğer kanatta Aydın. Orta saha da sağ bek Eboue. Bu kadro ile şampiyon olmak zaten hayal.

Riera-Eboue tam hayal kırıklığı.

Adamın canı sıkılmış beyler;

yekta kurtuluş

Ya sabır...

Twitter

Tamam abartmayın artık. Bu maçı eleştirin de hemen yok şampiyon olamayız yok şuu yenemeyiz demeyin.

Fatih Terim'in cıkardığı kadroyu yanlıs bulmadımı belirteyim öncelikle. Bu takımda Aydın diye biri var. Sen ona bir şans veriyorsun, maçta oynatmadığı bir adamı yani performansını görmeden satmak cok önyargılı bir davranış olurdu. ( Hepimizinin Aydın'a karşı önyargılı olduğunu biliyoruz, ama T.D'lerin bir oyuncuya karşı önyargılı olma durumu sözkonusu olamaz) O yüzden Aydın'ı oynatmasını cok yadırgamıyorum. Yekta oynasa daha mı iyi olurda elbette. Ama bu adamları bir yerde de denemek lazım. Kaybedilen 2 puan, Fatih Hoca'nın kafasındaki bazı soru işaretlerini kaldırmıştır belki, kim bilebilir ?

yekta kurtuluş

Ya sabır...

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Antalyaspor 0-0 Galatasaray | 2.Yarı

alex emre topuz özer dia stoch gibi yaratıcı hucüm oyuncular mı iğrenç? bizim kim var yaratıcı oyuncu

Hocam asıl problem bu oyuncuların bizde olmayışı değil .Gökhan Gönülü orta alanda oynarken gören oldu mu ? Yahu Eboue Sabri falan bek oyuncusu .Orta alanda Yekta varken ne diye bu oyuncuları deniyoruz anlamıyorum .Ben Yektanın yerinde olsam kendime klüp bakarım .Sağ bek oyuncuları orta alanda oynarken ben yedek bekleyeceksem ne diye bekliyeyim ? Dia bizde olsa orta alanda oynar emin olun .Aykut dallaması Capello değil ama adam macera aramıyor .Kim nerenin oyuncusu ise yerinde oynuyor .Bana bir kişi neden Eboue ve Sabri orta alanda denendi ama Yekta ( onu geçtim Emre çolak Ayhan Akman ) denenmiyoru açıklayabilir mi ? Aydın eskişehire gitti orda bile 11 oynayamıyordu ne diye biz halen Aydınla oynuyoruz ? Bu haftaki puan kaybının en büyük sorumlusu çok sevmeme rağmen Fatih hoca daha sonra gerizekalı Yunus Yıldırım.

Selçuk selçuk dedik de adam takımı 10 kişi oynatıyor sanki Eboue den ortasaha Aydından Sağ açık Rieradan da bişey olmaz

edit: bu maçı unutabiliriz önümüzdeki maçlarda adam gibi oynarlarsa

abartma yahu 2 tane kanat lazim, digerleride seneye alinabilir. 2 Kanat alirsak sampiyonuz.

Kesinlikle. Son satırda yazdığım uzun vadede zaten. İlk etapta:

1-Podolski, 2-G.Töre alınmalı, sonra 3-Adam gibi forvet, 4-Serdar Aziz alınmalı.. Hamit'in de takıma katılması iyi olur tabi.

Ayıp renkdaş. Futbol bir oyun. Bunun bilincinde ol.Ne demek çocugundan cıksın. Sen takımının kötü oyununa ağla. Bu maçı hakeme bağlamak çok yanlış olur. Evet hakem kötüydü ama biz daha kötüydük.

ayıpsa ayıp bee yeter bee amba bilinçlisin futbol ne demek oyun.

o yüzden yaşını başını almış adamlar bi top yüzünden içeride aylarını çürütüyorlar.

benin takımım kötü ama haftalardır hakemler hep bize karşı mı kötü oluyor haaa beraberliğe şartlanmış gibi topu ceza sahasında her aldığımızda ağzına almış birşey düttt dütttt

sizde gözünün açın bee benim hayatım galatasaray galatasaray diye geçiyor tek sevincim tek mutluluğum bu başka mutlu eden birşey yok beni

En çokta serinin bozulmasına üzüldüm.

Sadece hakeme laf atan arkadaşlar üzgünüm ama bu maçın hakkı beraberlikdi. Hakem bariz hata yapmadı golü kesmedi ama oyunu bol bol durdu. Bu kadar hakem eleştirilmesine şaşırdım. Kadromuz yeterli değil. Sağ açık sol açık sağ bek sol bek yok.

kazım ve engin olsaydı bugün kazanırdık müthiş takım olmak için kazım ve enginin normalde alternatif adam olması lazım banko 11 değil ama şu kadroda banko 11 oynarlar

ayıpsa ayıp bee yeter bee amba bilinçlisin futbol ne demek oyun.

o yüzden yaşını başını almış adamlar bi top yüzünden içeride aylarını çürütüyorlar.

benin takımım kötü ama haftalardır hakemler hep bize karşı mı kötü oluyor haaa beraberliğe şartlanmış gibi topu ceza sahasında her aldığımızda ağzına almış birşey düttt dütttt

sizde gözünün açın bee benim hayatım galatasaray galatasaray diye geçiyor tek sevincim tek mutluluğum bu başka mutlu eden birşey yok beni

Benim için futbol bir oyun. O yüzden düşünceni garipsedim sadece.

Geri
Üst Alt