STSL 11/12 H:7 | Mersin İY 0-1 Beşiktaş | 24 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Mersin İY 0-1 Beşiktaş | İlk Yarı

Mersin İY baskıyı arttırıyordu ki Cüneyt Çakır ortaya çıkıp 45 dolmadan maçı bitirdi.

Hakemler leş bu hafta.Gerçi ben kaç senedir doğru dürüst hakem görmedim.Gören varsa beri gelsin.

fener kadar profesyönel degiller o konularda. Kuvarejma sov yapti.

Fenerin eline bu konularda kimse su dökemez.Adamlar profesiyoneller.

FNB0YP_inci-sozluk-86.jpg

birsey soracagim bir odada besiktas, miy ve hitlerle kapali kalmissiniz elinizde de silah var icinde de sadece 1 kursun. once kimi frurdunuz?

saygilar benden akli selim kardesim :ka21:

Tekrar okuyunca yazdığımı, laf sokma amaçlı yazmışım gibi hissettim kendimi, ama öyle değil.

Zaten öyle olsa önce kendini, sonra beni vururdun...

birsey soracagim bir odada besiktas, miy ve hitlerle kapali kalmissiniz elinizde de silah var icinde de sadece 1 kursun. once kimi frurdunuz?

1 kurşun işi sakat. 4 kurşun olsa önce kendimi, sonra BJK, sonra Hitler sonra MİY vururdum.. Ama tek kurşun işi sakat.. Kendimi vurunca kurşun bitiyor.. Bari 2 kurşun yap, önce kendimi vurayım, sonra diğer 3ünü yanyana dizip hepsini bi seferde vurayım..

Cevap: STSL 11/12 H:7 | Mersin İY 0-1 Beşiktaş | 2.Yarı

Beto taa Gaziantepteyken bize gelse diyordum halen diyorum .Ne diye düşünmüyoruz .Bildiğin Kakanın alt versiyonu .

1 kurşun işi sakat. 4 kurşun olsa önce kendimi, sonra BJK, sonra Hitler sonra MİY vururdum.. Ama tek kurşun işi sakat.. Kendimi vurunca kurşun bitiyor.. Bari 2 kurşun yap, önce kendimi vurayım, sonra diğer 3ünü yanyana dizip hepsini bi seferde vurayım..

oyle yok birini vuracaksin. istersen korkutma amacli havaya da sikabilirsin tabi

Kreş terk:)

mersin at bir tane . fener maçına gazla şunları .

a harbiden fener ve bejekenin futbolu bumu :D

mal kaleci yine bosa cikti.

Geri
Üst Alt