STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

arkadaşlar kimse üzülmesin bizim zirvede tutunacak gücümüz var...devre arasından sonra tehlikeli bir takım olabiliriz..hakem konusuna gelince..Galatasaray yönetiminin TFF üzerinde hiç gücü yok..kendimiz çalar kendimiz oynarız...

servetten nefret ederim ama servete bağlamayın maçı taç çizgisi yanında 3 oyuncu varken önünde topa hakim bile değilken düşen oyuncu ne zaman kırmızı oldu?

Hakem 1 maçı değil önümüzde ki maçın da içine limon sıktı,am o yardımcı yok mu o yardımcı müsvettesi...suratına atılan ayakkabının fiyatına acıdım resmen.Sıfat yoksunları,Aziz uşağı,adalet düşmanı,emek hırsızları.

Galatasaray taraftarı önce bu MHK ve Lig Tv'yi sonra da Federasyon denen fanatik kurumu istifa ettiremezse taraftarım demesin.Gittiğim her maç kursağımda tek bir nefes kalana kadar küfür etmezsem adam değilim.

Bu Lick Tv denen Fener uşağı yayıncı kuruluşunda decoderlerini merkez binalarına gidip suratlarına fırlatılmasını öneriyorum.Bizim aleyhimize pozisyonu 10 tekrar,en kritik pozisyonu 1 tekrar ara ki bulasın.

Hakem ilelebet dinlenecek gibi

bir daha maç vermezler buna

burda bazı kafası az calışan adamlar hakemi boşverimn diyor. her pozisyonda benim agzıma ediyporsa hakem dicem tabi. serveti ayrı bir konuşurum o başka ama sarı kartlık pozisyona kımrızı verirsen sabrinin nizami caldıgı topa faul verip, sabri itiraz ettiginden kırmızıyı gösterirsen sen tabi mac kazanamazsın. yan hakem ofsayt diye birtane daha pozisyonumuzu kesti. bu hakem triosu daha napıcak macı kaybettirmek icin. şimdi burda futbolculardan önce hakem ön plana cıkarılmalıdır. mactan önce gelip konuscaksın bunları mactan sonra deg,il.

ben daha hic bir kulübte bizimkindeki gibi kasar taraftar görmedim.

ciddiyim.

galatasarayi sevmeyen,herseyimize mok atan,hic kimseyi begenmeyen,feneri begenen,bjki öven taraftar grubu var resmen.

düsünsenize.liverpool taraftari.gerrarda laf atsa,reinaya kötü kaleci dese,kenny dalglishi sirf kisisel olarak sevmedikleri icin elestirse,hic bir maca anfield roada gelmese ama her zaman everton ve manchester unitedi övse.

yazmasi bile komik.ama bizde acik gercek.

o yan hakem ne kadar para alıyorsa bu kadar düşmek için, ben ona o değerde akbil basayım ki bir daha maç falan yönetmesin

Allah bin turlu belanizi versin hakem 4lusu. Hepinizi teker teker ...

artık riera nın 11 olmaması gerektiğini herkes gördü umarım ;)

bjk maçında veya fener maçında olsaydı bu kartlar o hakem stadın dışına sağ çıkamazdı bizim gibi çekirdekçi taraftar olduğu sürece elini kolunu sallaya sallaya kart çıkarırlar bunlar

Bunu teyit eden sozleri zaten Bunyamin Gezer zamaninda demisti.

beyler orta hakeme değil yan hakeme de düdük astırmak lazım en büyük pisliği o yaptı

devre arası stoper sağ kanat sol kanat orta saha veya forvet transferleriyle bu takım şahlanır beyler ;)

Asıl film yarın beyler.Bugün hakemler görevi yerine getirdi.

ya yemin ederim için yanıyor içim yanıyor sahada sabri deliriyor, melo engini tutmaya çalışıyor ujfalusi hakemlerin üzerine yürüyor, hasan sinirinden ne yaptığını bilmiyor selçuk topun olduğu her yere koşmaya çalışıyor elmander yüreğini çıkarıp sahanın ortasına koyuyor

Ben bu Galatasarayı susar ayakta alkışlarım.

Türk hakemlerini Afrika da bir lige göndersek maç yönetmeye, afrikalılar hakemlerin eline düdük verip aslanların önüne atar.

Tek tesellim yarın ki maç olacak

Bjk alır inşallah maçı

ne yapayım elimde değil her malubiyetten sonra

fenerinde yenilmesini bekliyorum

Rezaletin daniskası !!!

Resmen kokuşmuş bir mafya düzeni var bu ülke futbolunda,

Mafya'nın başı olan iblis içeride ama piyonları hala devrede.

Er veya geç herbiriniz kökünüze kadar kurutulacaksınız.

Ne zamanki Servet girdi maç o zaman bitti.

Gökhan zanla 7 maçta 5 gol

Servetle 1 maçta 4 gol
Kardeş 7 maçta 5 gol görmemizin sebebini Gökhan Zan olarak açıklaman garip..çünkü 7 maçta olağanüstü bireysel hatalar yaptı ve 7 maçtır Tomas tek başına defans yapıyor..Servet girdiğinde 2 golü yemiştik zaten..sonra hemen kırmızı kart gördü..sonrasında yediğimiz gollerde Tomas'ın pili bitmişti...defansı falan bıraktı osmanlı hücüm moduna geçmişti...

Geri
Üst Alt