STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

.

Hakemlere bÖyle seslenİyoruz !!!!

Bugün belki hakemi yenemedik! 3 puan kaybettik ama çok şey kazandık ağır eleştiri yapan arkadaşlar bunu kafasına kazısın! Bu takıma güvensin! Kötü sonuçlarda yerin dibine sokmasın! Çünkü bu maçta eksik kalmamıza rağmen müthiş bir hırs , mücadele , istek , arzu vardı ama amaaaaaa o şerefsiz hakemler 3 puanımızı çaldı!

Sergen Zeren :sad007:

Özledik
burdayım abi :D merak etmeyin bişeyler düzelcektir.futboldan biçok insan ekmek yiyo !adalet sopa gibi vuracaktır birilerine !tff de kalmaz iddianameden sonra.

Küfür iması, küfür kısaltması kullanan üyelerimize 1 günden başlayarak ceza verilecektir.

ulan bir sürü oyuncumuz da kart gördü, iyi bir lig beklemiyor bizi sanırsam... allah belanı versin Abdullah Yılmaz, ne yaptık lan biz size? ne yaptık da engellemeye çalışıyorsunuz? takım iyi gidiyor diye önünü kesmek niye? rahat bırakın arkadaş bizle uğraşmayın neyin kini bu ülkeye en önemli başarılarını kazandırmış takıma yapılan?

ulan mactan öncede herşeyi biliyordunuz. gökhan zan sakatlanana kadar herşey iyiydi. 10 kişi golü yedik. servet kendinden bekleneni yaptı topu ortaladı. yan hakemle orta hakemde valeyi vurdu. enginin caldıgı topta pozisyıon olcakken faul diye kesti. sabrinin caldıgı topa faul verip 2. sarı karttan atılmasına zaten bişey denmez. burda hekmide yeneceksin gibi salak salak şeyler yazmayın.

Biz Gaziantep'e yenilmedik.Hiç kimse böyle düşünmemeli bence.Bizi adeta dilim dilim doğrayan o şerefsiz hakem yendi.

şunu bilirim şunu söylerim geçen haftalarda hadi hakemi eleştirmediniz yok terim suçlu yok sabri suçlu yok bilmem ne suçlu gibi zır zır palavralar kestiniz bişey demedik.

yeter artık lan yeter sizinden sahadaki hakemden farkınız yok bee

şimdi siz benimde mesajımı şikayet eder ceza verdirtirsiniz. siz Galatasaraylı felan değisliniz.

ulan bir sürü oyuncumuz da kart gördü, iyi bir lig beklemiyor bizi sanırsam... allah belanı versin Abdullah Yılmaz, ne yaptık lan biz size? ne yaptık da engellemeye çalışıyorsunuz? takım iyi gidiyor diye önünü kesmek niye? rahat bırakın arkadaş bizle uğraşmayın a.k. neyin kini bu ülkeye en önemli başarılarını kazandırmış takıma yapılan?

Haklısın ama takımın iyi gittiği filan yok. Kendimizi kandırmayalım.

Kazım sakatlanınca maç sıkıntıya girdi dedim. Çünkü gerçekten Kazım'ın olmadığı maçlarda gol pozisyonuna girmekte zorlanıyoruz

yan hakem 1. pislik 2.pislik orta hakem yan hakem yaptı çoğu şeyi bu kadar art niyetli olunmaz ünal aysal çıkıp televizyonda hakemlerle sorun yok demeyecek lige havlu atmamız için çalışmalar başlandı geçen hafta ve bu hafta 5 puan çalındı gitti lanet olsun böyle pisliklere takıma da tebrikler son ana kadar yürekleriyle oynadılar. eboue-riera-muslera sorgulanması gereken isimler eboue ve riera leş transfer hiç bir farklarını ortaya koyamıyorlar adam geçemeyen oyuncu kanat mı oynar

sakin olun beyler tamam, 8 kişiye karşı 12 kişi bu kadar oluyo napalım. az kaldı iddianameye, şikeciler sevinedursun. 5 gün sonra biz geçer karşılarına seviniriz

Ben Fatih Terim olsaydim "Rakibi tebrik ediyorum. oyuncularim iyi mücadele etti. 9 kisi kalmamiza ragmen iyi mücadele ettik, ama buradan yayinci kurulusa, Mehmet Ali Aydinlar beye ve bu ülkede futbolun basinda olan butun arkadaslarima birsey söylemek istiyorum. Onlar 'sampiyonluk yarisi erken koptu' ne olacak bu reyting diye hiç korkmasinlar. Biz hakemlerin olaganustu performansina ragmen bu ligin sonuna kadar mücadele edecegiz. Söke söke alacagiz biz bu sampiyonlugu. Soldan sökecegiz, sagdan sökecegiz ve yenecegiz. Içleri rahat olsun" derdim.

Golü erken bulduk ama ciddi bir atağımız olmadı. ardından rakibe oyun oynatmya başladık. geçen sene olduğu gibi adamlar aldı sazı eline ve seyretmeye başladı bizim oyuncular. Engin, sabri ve elmanderin hırsına destek de yoktu. kaldı ki bu oyuncular hala anlaşamıyorlar.neyse ikinci yarı başında o taraftarın tavrına hayran oldum. tüm takımı çağırıp destek vermesi çok faydalı oldu. bitekim golüde bulduk ama çok saçma sapan hatalarla golü yedik. hakem için söylenecek söz yok.ama tarftar sabri ninde atılmasından sonra tamamen hakeme giydirmeliydi. yönetim el atmalı bu hakem olayına, yine kirli oyunlar dönüyor.Başkanımızın bir ultimaton vermesi gerekir.

Son olarak da stad bizim tamamda zemin kötü ise bizim oyuncular alışık olmalı rakip oyunculara dezavantaj yaratmalı iken bunda da bir terslik var bunu anlayabilmiş değilim. (ulen yan hakem, o ayakkabı az gelir sana)

hilalcebeciii hilal cebeci

ben hakem olsam daha adil yönetirim maçları bu kesin

:D:D

Aziz yıldırım içerde çürü emi. Yaptıklarının acısı katmer katmer çıkıyor, daha da çıksın. Volta atmaya devam et orda...

Beyler yan hakemin ismi ne.O tohumsuz dilim dilim doğradı bizi.Çok fena küfür edecem şerefsiz çocuğuna.

kayseri maçında umarım engin kazım ve gökhan oynar :(

...............aykut/muslera..........

...eboue...ujfalusi...gökhan...çağlar

.....................melo..................

.............engin........selçuk........

.....kazım..........................sercan

...................elmander................

Geri
Üst Alt