STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

bu forumda bile hakemi eleştirmeyin diyenler var hala yemin ediyorum sinirden masayı parçalayacam,yeter be yeter çekin gidin biraz taraftar olun !!!

Bi arkadaş 2 kartada doğru dedi. İlkine doğru diyenle tartışmam. Yavaşça uzaklaşırım yanından.

2.si doğruydu ama hakemin başka bi hatasından kaynaklı. Sabri'nin ardarda yaptığı nizami hareketlerin hepsine faul çaldı ve Sabri beklenilen tepkiyi verdi. Zaten hırslı biri. Bide o kadar haksızlığın üstüne bu eklenince seyirciyi proveke etcek tepkidir, itirazdır gördü 2 sarı kart çıktı. Sabri'ye olan kartlar doğru ama hakemin hatasından kaynaklı gerçekleşti. Şerefsiz hakem.

Servet'in Galatasaray kariyeri bitmiştir. Daha oynayacağını sanmıyorum.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

Servet hakem belki kırmızı gösterir diye bilerek çekti rakibini ve karttan sonra hiç itiraz bile etmedi. Bumu hırslı servet. Resmen takımı satmıştır. Oynamıyorum diye takıma ihanet eden birisi İnşAllah bir daha Galatasarayda formas giyemez......

servet takimin içindeki truva ati, rakipten fazla zarar veriyor bize, gonderildigi gun kurban kesecem

sunu gördükkü keramet kalecide değil defanstaymış.de santise laf söledik ama dünyanın en iyi 8. kalecisi gene aynı.eğer biz göbekteki tandemi değiştirmessek bizden bi halt olmza servet ve gökhandan olacak işler değil....

Hep bunu anlatmaya çalışıyoruz.Sonra iki laf söyleyince futbolculara hakaretten sözüm ona banlıyorlar.Bu defansla devam et,değil Muslera dünyanın en iyi kalecilerini ard arda sıralasan sonuç değişmez.Ama lütfen!Ne de olsa defansımız milli takımın defansı laf yok aslanlara:)

inş. gökhan zan da giymez adam her maç gollük bir pozisyon veriyor o zaman kim oynıcak bizim defansta ?

koskoca GALATASARAY takımında defans oynıcak adam yok yani.O yüzden suçların büyük bir kısmı Muslere ya atılmamalı
Gökhan hata yapıyor ama servet bilerek takımı satıyor. Aradaki fark bu...

Sahadaki herkes elinden geleni yaptı canları sağolsun.

Bugün sahada, oyuna girenleriyle çıkanlarıyla birlikte(Servet'i gerçekten ayrı tutuyorum!) 13 aslanparçası vardı!

Tribünler ise aslanlar gibi takımını destekledi!

Şu anda hayatımın en öfkeli, hayatımın en huzursuz saatlerini yaşıyorum.

Ama bu klüp için söylenecek tek birşey var; Siz böyle oynayın yeterki, savaşın yeterki. Biz cefanın böylesinide çekeriz.

FT

yine eleştirmedi hakemleri.

-Söylenecek çok şey yok, bazen çok şey söylenmesi gerekir ama sessiz kalmak en iyi cevaptır. Anlayanlar için tabi ki!

Bunu demesi yeter.

bu forumda bile hakemi eleştirmeyin diyenler var hala yemin ediyorum sinirden masayı parçalayacam,yeter be yeter çekin gidin biraz taraftar olun !!!
sergen zeren olsa ana bacı kardeş kalmamıştı renkdaş !GALATASARAY düzelir ama futbol temizlenmeli önce !

2009'da üye olup 88 mesaj atmamla ne alakası var bu durumun...daha yeni oyuna girerken hazırlıksız yakalandı Servet..benle lan'lı konuşacağına 6 maçın özetini bir izle..Gökhan Zan her maçta hata yapacak diye diken üstünde durmayan mı var...

1.si lan sözü sana değildi sözün gelişiydi o. 2. olarak yorum yok diyorum sence yetmez mi bu

hakem felaket

ama biz de felakettik bazı anlarda.

ikincisini göz ardı etmeyelim lütfen. sonra üzülen yine biz oluyoruz.

-Söylenecek çok şey yok, bazen çok şey söylenmesi gerekir ama sessiz kalmak en iyi cevaptır. Anlayanlar için tabi ki!

Bunu demesi yeter.

Bence yetmez çünkü anlaması gerekenlerde bunu anlayacak kafa yok.

O yan hakemin var ya ben sülalesini tatmin ederim... Bne fenrliler

hala kallström falan deniliyor allah askina bana engin den baska adam eksiltebilen bir adam söyleyin bence bize orta sahada adam eksiltebilen bir adam lazim bu riera denen adamda hic kimse kusura bakmasin tam bir rezil transfer zaten olypiakosdan aldigin adam bu kadar olur unun yerine iyi bir adam alinmasi lazim ama tabi ocak ayinda kimi alibilirsin

Hakemmmm

Elmander-Melo-Ujfalusi kalplerimizi fethettiniz bu gece ve tabi Kaptan Sabri yürekli,yenilgiyi kabullenmeyen mücadelenizi alkışlıyorum.

Elbet bugünler de geçecek.Devir onların devri tadını çıkarsınlar ama unutulmasın bir gün adalet başkalarına da gerekecek ve aradıklarında "biz bulamadık siz de boşuna aramayın" diye bugünleri hatırlatacağız onlara...

Gökhan hata yapıyor ama servet bilerek takımı satıyor. Aradaki fark bu...

ben onu bunu bilmem kaç yıldır bizim defansımız da sorun olduğu belli,hala gökhan ile servete mi güveniyorlar bunlar ?

Semih oynasın ya valla hata yapıcaksa o yapsın en azından genç öğrenir.Bu 2 kalas artık öğrenemiyor da.

Geri
Üst Alt