- 21 Haziran 2011
- 27.346
- 7.386
- 2.238
Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu
Bu lig için çok ŞEREFLİYİZ anasını satayım.
Bu lig için çok ŞEREFLİYİZ anasını satayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Servet hakem belki kırmızı gösterir diye bilerek çekti rakibini ve karttan sonra hiç itiraz bile etmedi. Bumu hırslı servet. Resmen takımı satmıştır. Oynamıyorum diye takıma ihanet eden birisi İnşAllah bir daha Galatasarayda formas giyemez......2009'da üye olup 88 mesaj atmamla ne alakası var bu durumun...daha yeni oyuna girerken hazırlıksız yakalandı Servet..benle lan'lı konuşacağına 6 maçın özetini bir izle..Gökhan Zan her maçta hata yapacak diye diken üstünde durmayan mı var...
bu defansla bu iş yürümez arkadaş , hakeme felanda bahane bulmuyalım... iyi oynayıp hakem yüzünden kaybedersek neyse ama çok ama çokkkk kötü top oynatık ..özet bu
Bugüne kadar belki de bir maçta ilk defa bir hakemin gerçekten art niyetli olduğunu hissettim. Sabri'ye çaldığı faul gibi 4 tane saçma şekilde faul çaldı ve atağımızı kesti. Servet'e kırmızı komedi. Fırsatı buldukları anda saçma kararları aldılar. Yine de bizim daha sakin olmamız lazımdı. İtirazdan bu kadar kart görülmez. Tabii itirazları yapan ilk başta Fatih Terim olunca ister istemez takım da kimse itiraz ederken çekinmiyor.
Hepsinin dışında bir nokta.
Lig Tv bu pis tezgahın içinde. Maç bitti yayın kesildi. Ne tepki oldu bitti göremedik. 10 dk. reklam. 5 dk. şansal hikaye okudu. Sonra Abdullah Ercan röportajı. Maç bitiminde ne oldu göremedik. Hakemlere tepki olduğu için twitter'dan pek bir şey yayınlamayacağız da dedi Şansal açık açık zaten. Ne pislik adamlar bunlar ya! Hakemden çok spiker ve bu yayına gıcık oldum. Aldıkları para haram olsun. İnşallah çok büyük zarar ederler ve batar giderler!
FT
yine eleştirmedi hakemleri.
bu defansla bu iş yürümez arkadaş , hakeme felanda bahane bulmuyalım... iyi oynayıp hakem yüzünden kaybedersek neyse ama çok ama çokkkk kötü top oynatık ..özet bu
Önce eksiklerimizi gidermeli sonrada hakemleri yenecek kıvama gelmeliyiz. Bu kadro ve mentalite ile bizden cacık olmaz. İlk 5-7 arasında dolanır dururuz. Kalecimiz, 1 stoperimiz, 1 orta saha eksiğimiz ve 2 forvet eksiğimiz var.
Servet hakem belki kırmızı gösterir diye bilerek çekti rakibini ve karttan sonra hiç itiraz bile etmedi. Bumu hırslı servet. Resmen takımı satmıştır. Oynamıyorum diye takıma ihanet eden birisi İnşAllah bir daha Galatasarayda formas giyemez......
Haksız kırmızı kartlar olmasa maçı alırdık. Koskoca real bile 1 kırmızıdan sonra yenildi. 10 kişi oynamak kolay sanıyon sen heralde. anlamışsındır umarım.bu defansla bu iş yürümez arkadaş , hakeme felanda bahane bulmuyalım... iyi oynayıp hakem yüzünden kaybedersek neyse ama çok ama çokkkk kötü top oynatık ..özet bu