STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

1-abdullah yılmaz

2-yunus yıldırım

3-hüseyin göçek

allah belanızı versinn.

İtalya'da yaşıyorum millet bana gelip Türkiye'de şike olayları olmuş nasıl düşürmediler tıpkı bizim Sicilya gibi deyip gülüyor.

artık altyapıdakilerde şans versin fatih hoca bu ne ya gına geldi valla !rieradan bi halt olmaz !

1-abdullah yılmaz

2-yunus yıldırım

3-hüseyin göçek

allah belanızı versinn.

Riera birde Arda'nın yerine alındı Aydın'ı koy oraya yeminlen daha çok iş yapar

ulan maçı izlerken kendini Sabri gibi yerden yere vurdum acayip sinirlendim lan keşke stadda olsaydım hakeme maç boyunca küfür etseydim belki boşalırdı lan sinirim çok fena sövesim var şerefsizin evladına

Hakemlerin aldıgı paralar haram olur insAllah

Tecrübesiz orta hakemi mimik ve jestleriyle galeyana getiren (iyi niyetli olmadığını vücut dilinden rahatlıkla çözebileceğimiz) yan hakemi kınıyorum.

Bence biz oyuncu transferinden önce taraftar transferi yapmaliyiz.

Arkadaşlar şuan aptal saptal gereksiz eleştirilerinizi kesin! Hakem denen o şerefsizleri eleştirin! Onun dışında bu takımın onurlu mücadelesini , hırsını ayakta alkışlayın takıma güvenin! 3 puan kaybettik ama çok şey kazandık buna inanın!

Hala hakem diyosunuz yaa hakemin hiçbir suçu yoktu bence sabri kaptansın be ayıptır göz göre göre beni att diye bağırıyorsun hakeme yürü

git

böle kaptanmı olur,Servet konusunda belki muslera yetişebilirdi diceksiniz ama ben onada inanmıyorum böle abuk subuk goller yiyilmez oysa çok güvenmiştim ona yazık gerçekten..

firatgunayer fırat günayer

Abdullah Yılmaz'ın tek iyi özelliği maç seçmemesi.Her maç kötü..Bank Asya'da da katlettiği çok maç oldu.Kötü maç yönetmede çok istikrarlı..

Sabrinin ve Servetin kırmızıları %100 hatalı. İkisindede şerefsiz yan hekem ismi neydi bilmiom kırmızı ver diye orta hakemi tahrik etti. Bilinçli olarak hakemler tarafında doğrandık. Takım aşırı hırslı. Yenilgiyi, hazmedemiyor bu çok iyi. Bu hırstan dolayı hep itirazdan kart gördük ama bizimde rakibe ve hakeme oynayacak zeki oyuncumuz pek yok malesef. Bu maç stres boşalması gibi oldu. Bu maç şunu gösterdi şampiyon olmak için hakemleride yenecek bir kadro kurmamız lazım. Ve zeki topçular almamız lazım.

ünal başkan feneevbahçe ve maa gidene dek takımı ligden çekmeli

Terim konuşuyor.

Bu hakemlerin, Allah belasini versin

Keita ve Muntari'yi alacaktik, Eboue ve Riera'yi degil.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

Tabi o konu da haklısın , ciddiyetsizlik var Muslera da fakat anlam veremiyorum olmayacak vuruşlar gerçekleştiriliyor . Bunun sorumlusu yine takımdır . Bir adamın mucizevi bir vuruş gerçekleştirebilmesi için kafasının çok rahat , yerinin ise geniş olması lazım . Mevcut şartlar Popov için geçerliydi malesef ama şans diyorum tekrardan . Galatasaray a karşı oynayan futbolcularda birşeyler oluyor , sanki biz lanetlenmiş onlar ise büyülenmiş gibiler . İmkansız şeyler gerçekleşiyor sürekli .

Önce eksiklerimizi gidermeli sonrada hakemleri yenecek kıvama gelmeliyiz. Bu kadro ve mentalite ile bizden cacık olmaz. İlk 5-7 arasında dolanır dururuz. Kalecimiz, 1 stoperimiz, 1 orta saha eksiğimiz ve 2 forvet eksiğimiz var.

Bugüne kadar belki de bir maçta ilk defa bir hakemin gerçekten art niyetli olduğunu hissettim. Sabri'ye çaldığı faul gibi 4 tane saçma şekilde faul çaldı ve atağımızı kesti. Servet'e kırmızı komedi. Fırsatı buldukları anda saçma kararları aldılar. Yine de bizim daha sakin olmamız lazımdı. İtirazdan bu kadar kart görülmez. Tabii itirazları yapan ilk başta Fatih Terim olunca ister istemez takım da kimse itiraz ederken çekinmiyor.

Hepsinin dışında bir nokta.

Lig Tv bu pis tezgahın içinde. Maç bitti yayın kesildi. Ne tepki oldu bitti göremedik. 10 dk. reklam. 5 dk. şansal hikaye okudu. Sonra Abdullah Ercan röportajı. Maç bitiminde ne oldu göremedik. Hakemlere tepki olduğu için twitter'dan pek bir şey yayınlamayacağız da dedi Şansal açık açık zaten. Ne pislik adamlar bunlar ya! Hakemden çok spiker ve bu yayına gıcık oldum. Aldıkları para haram olsun. İnşallah çok büyük zarar ederler ve batar giderler!

Geri
Üst Alt