STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

2 kartında kırmızıyla uzakdan yakından sağından solundan hiç bir şekilde alakası yok yediğimiz ilk 2 goldede yapıcak bişey yok adamlar attı ama ondan sonra hakem bok etti zaten maçı.

Yabancı hakem uygulamasını mutlaka dile getirmeli yönetimimiz. Tekrar tekrar söylüyorum, dünyanın en iyi oyuncularını transfer edebilirsiniz, çok güçlü kadrolar da kurabilirsiniz. Ama büyük yönetim olmak istiyorsanız böyle saçma sapan hakemlere kendi sahanda takımını ezdirmeyeceksin.

Hala hakem diyosunuz yaa hakemin hiçbir suçu yoktu bence sabri kaptansın be ayıptır göz göre göre beni att diye bağırıyorsun hakeme yürü

git

böle kaptanmı olur,Servet konusunda belki muslera yetişebilirdi diceksiniz ama ben onada inanmıyorum böle abuk subuk goller yiyilmez oysa çok güvenmiştim ona yazık gerçekten..

abicim sen maçı izlerken içtinde pozisyonlarımı göremedin ?

eğer onlar kırmızı kartsa sana yemin ediyorum her maçta en az 2 kırmızı kart çıkar.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

ya bırak ya 2009'da üye olmuşsun 88 tane mesaj atmışsın burda gelip üzerine birde serveti savunuyorsun. Servet kim lan gökhan zan kırmızı gördü de servete mi verdiler kırmızısını. Gökhanın hatalarını sayıyorsun serveti göklere çıkarıyorsun sana geçen seneyi hatırlatayım istersen.

2009'da üye olup 88 mesaj atmamla ne alakası var bu durumun...daha yeni oyuna girerken hazırlıksız yakalandı Servet..benle lan'lı konuşacağına 6 maçın özetini bir izle..Gökhan Zan her maçta hata yapacak diye diken üstünde durmayan mı var...

En son sarı kartların sayısı 26'ydı.Ondan sonra da sayamadım zaten.Çok rezil hakem gördüm de bu kadar acizini ilk defa gördüm.İkinci yarı hakem diye birşey yoktu sahada.Yazıklar olsun.Malum takımlar ben Cüneyt Çakır'ı istemiyorum deyince Cüneyt Çakır aleyhlerine hata yapmaz oldu.Biz nedense sürekli ezilmeye devam ediyoruz.Şimdi bu hakemi istemiyorum desen ne olacak zaten hakem zavallısı.Sözün bittiği yerdeyim şu anda.Futbolcular yine sinirlerine hakim oldular.Taraftara da helal olsun onlar da sabırlı davrandılar.Ama bu iş daha fazla bu şekilde gitmez.

Bu maça rağmen beni gergin mi gördünüz diye dalga geçiyor Fatih Terim...Lig tv spikerine giriyor şu an :)

Karşılaşmanın 33. dakikasında Gökhan Zan'ın yerine oyuna dâhil olan Servet Çetin, 45+1. dakikada yardımcı hakemin "mutlak gol" yorumunun ardından kırmızı kart gördü. Galatasaray, Sabri Sarıoğlu'nun da 75. dakikada kırmızı kart görmesiyle 9 kişi kaldı.

GALATASARAY.ORG yazmış yani böyle :eek:

FT

yine eleştirmedi hakemleri.

Arkadaşlar hakemlere lütfen kartlar konusunda hiç suç atmayalım 2 kırmızıda haklıydı yanlızz benim kafamı karıştıran G.antep takımının bizim

oyunculara yaptı sert müdahelelerde nedense kart vermemek için çok savaştı bunu bir açıklasın bize yeter...

Bu kadar iyi niyetede pes abicim! Kırmızı kartların neresi haklı açıkla?

-Terim iki takım oyuncularını da tebrik etti

-Lider olmayı isterdik ama olmadı, çok enteresan bi gece yaşadık, Antep'i kutluyorum

-"Sinirliydiniz" sorusuna, bunlara rağmen put gibi mi dursaydım, oyuncularımız eksiliyor, mağlup oluyoruz, her insan gibi ben de tepki veriyorum.

-Söylenecek çok şey yok, bazen çok şey söylenmesi gerekir ama sessiz kalmak en iyi cevaptır. Anlayanlar için tabi ki!

:tiphat:

Fatih hoca lafi koydu.

Arkadaşlar izleyen biri Fatih Terim'in söylediklerini yazabilir mi ?

canozbalkan Can Ozbalkan

abdullah yılmaz galatasaray taraftarı olduğum için beni aradı az önce , bana da sarı kart göstermiş.

bjk maçında veya fener maçında olsaydı bu kartlar o hakem stadın dışına sağ çıkamazdı bizim gibi çekirdekçi taraftar olduğu sürece elini kolunu sallaya sallaya kart çıkarırlar bunlar

yusuf namoğlu denen dürzü(burda neler derimde..kimsenin midesini bulandırmak istemiyorum)son haftalarda mal aydınların kuklası konumuna geldi,şikesini şikelediğimini feneri 2 haftada 88 pozisyonda 4 ya da 5 tane sarı kart gördü,anası babası ayrı eşeyyli olan kaldırım mühendisi süççü tüpçü karışımı namoğlu gelmiş ahkam kesiyor,hafta içi fatih hoca'' zamanı az oynattı hakem''diyince,''siz ne oynadınız'' ki diye laf yapıyor,akıllı ol...mersinin girişinden çıkışına kadar bütün tüpçü sütüçü kamyoncu eş dost düşman soysop yedi sülaleme öptürrüm seni...''O''rman ''Ç''iftliğinin evladı..

bu defansla bu iş yürümez arkadaş , hakeme felanda bahane bulmuyalım... iyi oynayıp hakem yüzünden kaybedersek neyse ama çok ama çokkkk kötü top oynatık ..özet bu

sunu gördükkü keramet kalecide değil defanstaymış.de santise laf söledik ama dünyanın en iyi 8. kalecisi gene aynı.eğer biz göbekteki tandemi değiştirmessek bizden bi halt olmza servet ve gökhandan olacak işler değil....

Geri
Üst Alt