STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

Bu lig için çok ŞEREFLİYİZ anasını satayım.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

2009'da üye olup 88 mesaj atmamla ne alakası var bu durumun...daha yeni oyuna girerken hazırlıksız yakalandı Servet..benle lan'lı konuşacağına 6 maçın özetini bir izle..Gökhan Zan her maçta hata yapacak diye diken üstünde durmayan mı var...
Servet hakem belki kırmızı gösterir diye bilerek çekti rakibini ve karttan sonra hiç itiraz bile etmedi. Bumu hırslı servet. Resmen takımı satmıştır. Oynamıyorum diye takıma ihanet eden birisi İnşAllah bir daha Galatasarayda formas giyemez......

bu defansla bu iş yürümez arkadaş , hakeme felanda bahane bulmuyalım... iyi oynayıp hakem yüzünden kaybedersek neyse ama çok ama çokkkk kötü top oynatık ..özet bu

takıma zaten takviye yapılmalı !sakatlanan adamların yerine koyacak adam yok !altyapıdan da yaratmak lazım !ama bu hakemlerle de olmaz !

Beyler bırakın maç analizini,kadro seçimini.10 kişi bile aslan gibi oynadılar.Hakem bizi dilim dilim doğradı.Ulan ben bu akşam bu stresi kaldıramayacam patlayacam.

O değilde Muslera çok top sektiriyor tabi şerefsiz hakemler konsantrasyon bırakmadı takımda ancak 2. top kaçırışı bu.

Bazı Hakemler Anılarıyla , Bazıları Analarıyla Anılır.

Sabrinin kırmızı kart pozisyonuna faul çalan zihniyetin taa ... . .. Rezalet. Allah bin türlü belanızı versin.

Bundan sonraki maçlarda kendi sarı kartlarımızı kendimiz getirelim, hakem görünümlü şahıslar da yorulmasın.

Ne gariptir ki Gökhan Zan'in sakatligi hakem'in serefsizligi kadar etken bir andi macta

asil size yazik lan daha terime suc atanlar var

bu macda 3-0 öne gecseydik bile kaybederdik girmiyormu o kalin kafaniza ??

Bugüne kadar belki de bir maçta ilk defa bir hakemin gerçekten art niyetli olduğunu hissettim. Sabri'ye çaldığı faul gibi 4 tane saçma şekilde faul çaldı ve atağımızı kesti. Servet'e kırmızı komedi. Fırsatı buldukları anda saçma kararları aldılar. Yine de bizim daha sakin olmamız lazımdı. İtirazdan bu kadar kart görülmez. Tabii itirazları yapan ilk başta Fatih Terim olunca ister istemez takım da kimse itiraz ederken çekinmiyor.

Hepsinin dışında bir nokta.

Lig Tv bu pis tezgahın içinde. Maç bitti yayın kesildi. Ne tepki oldu bitti göremedik. 10 dk. reklam. 5 dk. şansal hikaye okudu. Sonra Abdullah Ercan röportajı. Maç bitiminde ne oldu göremedik. Hakemlere tepki olduğu için twitter'dan pek bir şey yayınlamayacağız da dedi Şansal açık açık zaten. Ne pislik adamlar bunlar ya! Hakemden çok spiker ve bu yayına gıcık oldum. Aldıkları para haram olsun. İnşallah çok büyük zarar ederler ve batar giderler!

Kapattırın kardeşim.Hala izleyerek dekoderine para ödeyerek koz veriyorsunuz adamların eline.

İstedikleri gibi yayın yapıp at koşturuyorlar işte.

bu defansla bu iş yürümez arkadaş , hakeme felanda bahane bulmuyalım... iyi oynayıp hakem yüzünden kaybedersek neyse ama çok ama çokkkk kötü top oynatık ..özet bu

Kötü oynadık evet..2-1 durum 2 oyuncunu mecbur değiştiriyorsun..Salakça bir kırmızı kart.Sonra sadece 1 değişik hakkıyla 2. yarıya başla....

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

Önce eksiklerimizi gidermeli sonrada hakemleri yenecek kıvama gelmeliyiz. Bu kadro ve mentalite ile bizden cacık olmaz. İlk 5-7 arasında dolanır dururuz. Kalecimiz, 1 stoperimiz, 1 orta saha eksiğimiz ve 2 forvet eksiğimiz var.

Aynı kanaatteyiz seninle hocam . Yabancı transferi benim için gereksizdir her zaman . Ben takım harika fakat işler yolunda gitmiyor demiyorum kesinlikle . Aksine takım çok kalitesiz , yerliler tam bir fiyasko . Ne işi var Aydın ın , Sercan ın , Baros un , Gökhan ın , Servet in , Hakan ın bu takımda . Yerli kaliteni artırmadığın sürece bu takıma Messi yi getir sonuç hüsran olur . Yazık bugün malesef çok yazık oldu takıma . Hakem konusuna değinmek dahi istemiyorum , suç yine Galatasaray camiasınındır bu konuda . İyilikten her daim maraz doğar ama her daim.

Geçen hafta bende aynı şeyi söyledim, geçen hafta bunu söylediğim için herkesten özür diliyorum. Böyle at kafalarının olduğu ligde top falan oynanmaz.

bu takımın adı GALATASARAY.gerektiğinde hakemide yenecek.başkan pavlucenko değil defans allllllllll.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

Servet hakem belki kırmızı gösterir diye bilerek çekti rakibini ve karttan sonra hiç itiraz bile etmedi. Bumu hırslı servet. Resmen takımı satmıştır. Oynamıyorum diye takıma ihanet eden birisi İnşAllah bir daha Galatasarayda formas giyemez......

inş. gökhan zan da giymez adam her maç gollük bir pozisyon veriyor o zaman kim oynıcak bizim defansta ?

koskoca GALATASARAY takımında defans oynıcak adam yok yani.O yüzden suçların büyük bir kısmı Muslere ya atılmamalı

neyse 218 angut da misafirimiz konumunda ALLAH poponuza zaval vermesin !iddianame çıktığın da lazım o popo !platini hamile bırakıcak sizi!

Haksız kırmızı kartlar olmasa maçı alırdık. Koskoca real bile 1 kırmızıdan sonra yenildi. 10 kişi oynamak kolay sanıyon sen heralde. anlamışsındır umarım.

FT eleştirmiyor hakemleri susuyor ama bir yerde patlamak lazım artık konuşmazsak bu şerefsizler yine devam edecek şerefsizliklerine! O yan hakemin adı soyadı neydi?

Geri
Üst Alt