STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

Fatih terime sallayanlar sussun.Adamın istedigi adamları alma git sen listenin en sonundakı adamları getir sonra iyi transfer yaptık de.

Pahali diye kendisi istememistir en basta.

Ayni Lassana Diarra transferin de oldugu gibi.

Sonraki maç Kayseri deplasmanı..

Benim hiç umudum yok açıkçası..

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Her şeye rağmen takımımızın mücadelesini ve hırsını ayakta alkışlamak gerekiyor.Ben takımımdan memnunun mağlup olsak bile.

Takımda Ujfa,Melo,Selçuk,Kazım,Elmander,Sabri gibi takıma müthiş fayda sağlayan adamlar var ama takımda Eboue,Riera,Muslera gibi takımın içine edende.

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 2.Yarı

Mondragon da ilk geldiğinde böyleydi . Uyduruk bir hazırlık maçında dahi kalesinde 3 gol görmüştü . İlk 1 ay yerden yere vurduk sonraları aslan , kaplan kesildi . Kaleci defansa güvenemiyor bir türlü . Benim için kalecinin olağanüstü top çıkarını iyi kalecidir kavramı geçersiz , yenilmeyecek golü yemeyen , basit hata yapmayanı iyi kalecidir . İlk gol anlam veremedim Messi gibi vurdu , ikinci gol adam çatala vurdu sonrasında İniesta vuruşu . Bunlar hep Galatasaray ın başına geliyor . Jonhson ve Ömer Aysan ın bize attıkları gollerden sonra ben normal karşılıyorum bu performansları . Hayatta en önemli şey şanstır .

Şans konusunda haklısın. Ama Mondi örneği hatalı olmuş. Bu adamın kaçıncı maçı oldu bu ? Bence ciddiyet sorunu var. Kendine çeki düzen vermeli. Kızağa çekilmeli bir süre. Konuşulmalı kendisiyle. Bu kafa ile gitsin daha iyi.

Onurlu mucadeleniz icin Tesekkurler Fatih'in Aslanlari!

Hala Musleraya laf sokan dahi arkadaşlarım

Şu sacma ben bildim ayaklarınızı geçin de

Bu takıma yapılan haksızlıklara nasıl tepkimizi koyarız onu duşunlim

Fatih hocadan zehir zemberek açıklama yönetimden hakkını aramasını istiyorum!

Böyle şerefsizliklere karşı sessiz kalınmamalı!

Göz göre göre yaktılar!

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-3 Gaziantepspor | 2.Yarı

sen belli ki maçları izlemiyorsun veya maçları izlerken kafa başka yerde...Bursa,Samsun,Karabük,Belediye,Eskişehir maçlarının hepsinde hataları var..bu maçta da absürt absürt pas hataları yaptı ve onun çıkması sonucu golü yedik..Servet dediğin adam sorumluluk alıyordu ortada fol yok yumurta yokken kestiler adamı...Gökhan Zan,Mustafa Sarp,Barış Özbek...bunlar aynı familyadan...

ya bırak ya 2009'da üye olmuşsun 88 tane mesaj atmışsın burda gelip üzerine birde serveti savunuyorsun. Servet kim lan gökhan zan kırmızı gördü de servete mi verdiler kırmızısını. Gökhanın hatalarını sayıyorsun serveti göklere çıkarıyorsun sana geçen seneyi hatırlatayım istersen.

umarim artik riera oynamaz!

bir twitter tt konusu açın tepki olarak onu tt yapalım twitterda

Abdullah abi bi protesto twitti atalım konu açsan bunun hakkında.

Karaktersiz şerefsiz hakemler. kanatta ve ceza sahasının en az 15 metre ötesinde ki faule kırımızı vermelerine mi yanarsın.

Sabri nizami bi şekilde top almasına rağmen yan taraftan biyerlerini yırtarcasına debelenip, faul diye bağırıp faul verdiren ve ardından zaten gergin sinirleri iyice gerip sabriyi atmasına mı yanarsın?

bir kere verdiği kartı aynı pozisyon bida olunca sırf kırmızı vermekten KORKTUĞU için veremeyip iyice yerin dibine batmasına mı yanarsın. Eğer hakemde biraz CESARET olsaydı sahada Melo, Engin, Selçuk, Ujfa hiçbiri kalmazdı. Korkak ve karakter fukarası olduğu için atamadı onlarıda. Onlarıda atsan dicem ki tamam ödün vermiyor hakem otoritesinden ama korkağın teki.

Her pozisyonda Galatasaraylı oyuncuların üstüne kartla koştu karaktersiz herif.

El-Man-Der = A-Dam-Sin !!!!!!!helal olsun sana aldigin paralar

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Mağlubiyete rağmen bu takım umut verdi! Bu müthiş mücadele ve hırsı gördükten sonra herkes bu takıma güvenmeli! Sakın ola ağır eleştirilerle bu takımı yerden yere vurmayın!

Fatih Terim maçın başında kazımı riske etmemesi lazımdı(kesin en az 2 hafta yoktur).Sercan ile 2 forvet oynaması lazımdı.

Tabi biz bu kadroyla yenemezmiydik ? Yarar geçerdik antep in kalesini.

Ben anlamıyorum ya Türkiye`nin adını avrupa da duyurmuş tek takımın başarısını engellemeyi niye istersin nasıl bir mantalitedir bu ?

Maci boykott edecektim,ama ikinci yariyada baktim.

HELAL OLSUN ASLANLAR.Sizinle gurur duyuyorum.Sonuna kadar savasdilar.Alin teri dedigin budur.

Futbol hepimizin sevdasidir.Ama maalesef Türkiyede ki Futbol PKK´ya silah dagatan,silah zoruyla imza attiran,sike yapan,adam öldüren kisilerden yönetiliyor.

2006 senelerinde o kadar fazla sike felan yoktu.Yani vardida ama bu ölcüde degildi.Artik Balkan Mafyasindan farkimiz yok.

Katar Ligi bizim ligden daha iyi,bunuda saka olsun diye yazmiyorum.Ne Mokluk varsa,bizim ligde var.Ne cirkeflik varsa bizim ligde var.Ama Altyapi egitimi,hakem egitimi !!!!!!!!!!!!!!!!!,futbol sistemi gibi önemli seyler yok.

Yok artik,ben 15 senedir Galatasarayliyim.Ama artik Galatasarayligimi asiyorum.

Hakkinizi helal edin beyler.

ulan şu halde güldüm ya...

Bedirhan Kıvanç ‎35 milyon Galatasaray'lı ile beraberiz şuan.

@abdullah yılmazın annesinin evi. :asd:

Podolski(Arshavin)-Rosicky-Pavyluchenko transferleri yapılmalı

Ne futbolculara ne de Fatih Terime sallamayin bence. Futbolcularimiz en iyi maclarini oynasalardi bile biz bu hakemle bu maci a-la-maz-dik..

Bu sezonda gider

Gitsin de önemli değil

Sabır sabır sabır

Geri
Üst Alt