STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

Bu maçtan kalanlar:

1. Terim'in öğrenme özürlü olduğu tekrar ispatlandı. Kendi doğru bildiği, saçmasapan da olsa, değiştirmekten aciz. Kendi egosunu tatmin için Galatasaray'ı yakıyor. Eboue'nin kanatta bi halt beceremediğini körler bile gördü, Terim göremedi. Riera'nın halı saha bile yapacak enerjide olmadığını 6 yaşındaki veletler gördü, Terim göremedi. bu kadar dediğim dedik, bu kadar yanlışını göremeyen bir hoca ile Galatasaray'ın uzun vadede başarılı olması çok zor. Eboue yerine Sercan'ı, Riera yerine Yekta'yı alsaydı, çok farklı olurdu.

2. Muslera'da yıldız kaleci karakteri yok, boşuna vermişiz o kadar parayı. İyi kurtarışlar yapabiliyor ama 10 maçta kurtardığı maç sıfır, batırdığı maç 1.

3. Sabri 30 yaşına geldi, halen 20 yaşında iken yaptığı hataları tekrarlıyor. Sağ beke Eboue'yi koyup artık geriye bakmamak gerek.

Muslera - Eboue, Ujfalusi, Gökhan, Hakan - Melo, Selçuk, Engin(Yekta) - Sercan, Elmander(Baros), Kazım(Aydın)

Budur bu takımın 11'i. Bu 11'i biri taş kafalı hocanın kafasına çakmalı. 5 kere deneyip 0 sonuç aldiğı saçma deneylerini PC oyununda yapsın. Hangi gerzek deneyler derseniz hemen söyliim: 7 maç Sabriyi orta sahada oynattı, hem de her maç rezil oynadığı halde. Eboue'yi 5-6 maç hücum kanadında oynatıyor, her maç rezil oynamasına rağmen. Yekta'yı sildi elimizdeki en iyi yerlilerden birini, boşu boşuna. Bu saçmalıkları bıraksın, adam olsun.

Devre arasında Podolski ve iyi bir golcü alırsak takım toparlanır.

Ha hakem derseniz, bana göre Azize ve itleri iceriden de aynı oyunları oynuyor. Ama biz önce adam gibi top oynayalım, sonra bu pislikleri konuşalım.

hayatımda gördüğüm en boş beleş taraftarı bugün gördüm yazıklar olsun bugünkü sahaya giden taraftara hakemden daha çok zarar verdiniz takıma

Engin'i nasıl ayırırsın anlayamıyorum?

:yenieek:Üzgünüm hakemler aklımı başımdan aldığı için unutmuşum.Haklısınız Engin her zaman benim favorim çok şey kattı takıma.Engin'in yarattığı farkı görmemek mümkün değil.

Bu da Engin Baytar'ın emeğine:tiphat:

ya arkadaşlar hakem tabi etkiledi skoru ama takım gerçekten iyi değil yapmayın ya kaleci eboue riera yeminle bu yaşımda çıksam rieradan daha çok kşarık bir orta yapmazmı insan ya o kadar para verildi podolski dediler aldıkları adama bak ta alma ne gerek var bence bizde ne forvet var ne defans nede oyun kurucu sağlam bir adam koskoca bir sezona gene yazık ettiler baros için nelere dedim adım haine çıktı sakatlanır güvenmeyin o alacağı paraya bakar dedim oynamaz dedim bana kızdılar artık yetere başkan hala kız gibi forvet alacaz diyor şöle arap koşan pres yapan omuz attımı adamı deviren bir forvet yokmu kardeşim ben artık beyaqz tenli forvet istemiyorum hala innandık koştuk stad bomboş acaba niye sayın başkan yollardan dolayı mı zemin berbat

Johan Elmander sende nasıl bir ciğer var arkadaş helal olsun.

Bu maçtan kalanlar:

1. Terim'in öğrenme özürlü olduğu tekrar ispatlandı. Kendi doğru bildiği, saçmasapan da olsa, değiştirmekten aciz. Kendi egosunu tatmin için Galatasaray'ı yakıyor. Eboue'nin kanatta bi halt beceremediğini körler bile gördü, Terim göremedi. Riera'nın halı saha bile yapacak enerjide olmadığını 6 yaşındaki veletler gördü, Terim göremedi. bu kadar dediğim dedik, bu kadar yanlışını göremeyen bir hoca ile Galatasaray'ın uzun vadede başarılı olması çok zor. Eboue yerine Sercan'ı, Riera yerine Yekta'yı alsaydı, çok farklı olurdu.

2. Muslera'da yıldız kaleci karakteri yok, boşuna vermişiz o kadar parayı. İyi kurtarışlar yapabiliyor ama 10 maçta kurtardığı maç sıfır, batırdığı maç 1.

3. Sabri 30 yaşına geldi, halen 20 yaşında iken yaptığı hataları tekrarlıyor. Sağ beke Eboue'yi koyup artık geriye bakmamak gerek.

Muslera - Eboue, Ujfalusi, Gökhan, Hakan - Melo, Selçuk, Engin(Yekta) - Sercan, Elmander(Baros), Kazım(Aydın)

Budur bu takımın 11'i. Bu 11'i biri taş kafalı hocanın kafasına çakmalı. 5 kere deneyip 0 sonuç aldiğı saçma deneylerini PC oyununda yapsın. Hangi gerzek deneyler derseniz hemen söyliim: 7 maç Sabriyi orta sahada oynattı, hem de her maç rezil oynadığı halde. Eboue'yi 5-6 maç hücum kanadında oynatıyor, her maç rezil oynamasına rağmen. Yekta'yı sildi elimizdeki en iyi yerlilerden birini, boşu boşuna. Bu saçmalıkları bıraksın, adam olsun.

Ha hakem derseniz, bana göre Azize ve yavsakları iceriden de aynı oyunları oynuyor. Ama biz önce adam gibi top oynayalım, sonra bu pislikleri konuşalım.

al işte bir çok bilmiş daha.

beyler size bir soru yekta bu eboue ya da rieradan kötü mü? bence emre çolak bile bu leşlerden kat kat iyi oynar. ebou maç 2-2 iken ofsaytı bozdu gol yedik sağ açıkta da tüm topları kaybetti

takıma yüklenmeyin, musleraya da fazla atmayın bence, daha çok yeni gününde değildi kafasında kim bilir ne vardı. biraz sakin olup devre arasına kadar izleyelim şu takımı. ilk yarıda kötüydük, ama 2. yarı yayının donmadığı yerlerini izleyebildiğim kadar izledim. çok iyi bastırdık takımımız 5 kişi kalmasına rağmen....

bu riera eboue ya terim nasıl oynattı 90 dakika bu kadarmı ucuz bu galatasaray dforması yazıklar olsun bunları transfer edenlere bari kimseyi almayında kendi evlatlarımız oynasın yettti be hocam aysal başkan dişyor devre arası 1 adam transfer diye sadece bence 5 adam alsak takım düzelmez kendimizi boşa kandırıyoruz değişen bir şey yok bize yenilgiye asla tahammül edemeyen bir takım seyrettiren klübüm seni geri istiyorum artık bağırmak istiyorum içime atmaktan hasta olacam yazık balşkan bakta utan tribünler neden boş yazık hala atıyor yok ingiliz forvet diye

ayda yılda bir yazıyon nedense o da yenildigimiz maclarda. hakemide geciştirip duruyon.

ben mod olsam yemin ederim süresiz atacağım o kadar kuşgiller var ki forumda.

adam belki maçı bile izlememiştir.

Bi arkadaş 2 kartada doğru dedi. İlkine doğru diyenle tartışmam. Yavaşça uzaklaşırım yanından.

2.si doğruydu ama hakemin başka bi hatasından kaynaklı. Sabri'nin ardarda yaptığı nizami hareketlerin hepsine faul çaldı ve Sabri beklenilen tepkiyi verdi. Zaten hırslı biri. Bide o kadar haksızlığın üstüne bu eklenince seyirciyi proveke etcek tepkidir, itirazdır gördü 2 sarı kart çıktı. Sabri'ye olan kartlar doğru ama hakemin hatasından kaynaklı gerçekleşti. Şerefsiz hakem.

Ben dedim onu ve dediğiminde arkasındayım suç bu takıma adam gibi defans adam gibi kanat adam gibi yaratıcı oyuncu almayan eski kafalı

yöneticilerde Gaziantepsporuda tebrik ediyorum..

Bu maçtan kalanlar:

Ha hakem derseniz, bana göre Azize ve yavsakları iceriden de aynı oyunları oynuyor. Ama biz önce adam gibi top oynayalım, sonra bu pislikleri konuşalım.

bu maçtan sonra bile sabriye laf atan art niyetlidir! ayrıca podolski ve forvet gelse de takım toparlanmaz bize yaratıcı adam lazım podolski yaratıcı değil adam geçemez gelse yine hayal kırıklığı olur bize keita tarzı adam şart

12. dakika real madrid 2-0 önde 13. dakikaya ise 3. golü arayarak giriyo heriflerin lige bakın be. bizde daha sinema ligini izliyoruz

Ben dedim onu ve dediğiminde arkasındayım suç bu takıma adam gibi defans adam gibi kanat adam gibi yaratıcı oyuncu almayan eski kafalı

yöneticilerde Gaziantepsporuda tebrik ediyorum..

ya afedersin ama hasta mısın sen ?

hakem hatası diyoruz.HATA.bunun adam gibi kanatla ne alakası var biz kırmızıları görmesek belki de böyle olmıcaktı.Sen kanata ronaldo koysan kaç yazar hakem attıktan sonra.

Geri
Üst Alt