STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:8 | Galatasaray 2-4 Gaziantepspor | 26 Ekim | Maç Sonucu

Ayrıca hakem hakem diyosunuz ama Antep'in 2 penaltısınıda vermedi buna ne diceksiniz..

Maçı antebe verdikten sonra penaltısı vermicek tabi yoksa artık tarlalar yeşillendiğini savcı mavcı çakar sonra hakem bu maç şikeliymiş ne iş deseler

olurmu savcım 2 penaltısını vermedim dicek maa da kanıt var ama dilil yok diycek zaman aşımından askantos herkes uyuycak birileride kaba etini ferah ferah gezdiricek

Hakem facia kalecin desen çarşamba pazarından esnaf koysan topu tutar en azından sağ bek çok yetenekli olma yahu hücüm yapmıyorsan bari savunma yapmayı becer e o da yok noluyor 6 kişi koşuyor stoperin önündeki adama top atamıyor sağ bekin her an bomba kaleci zaten yorumsuz bu kadar puan almamız bile bence gayet iyi ..

Bir yan hakem orta hakeme kırmızı kart ver,sarı kart ver diyebiliyorsa demek ki bizim futbolumuz nirvanaya ulaşmış !

gerizekalı uefa ve fifa hala görmüyor bizim müthiş hakemlerimizi !

Staddaydım. Yorum yapmak istemiyorum. Katliamın yorumunu nasıl yapayım. Gören gördü zaten. Ancak bu böyle gitmez. Biz her maç hakemleri de mi yenmek zorundayız?

Ayrıca bazıları da sabah yürek yemiş buraya gelmiş gibi yorum yapmasın millet yüzünden banlanmak istemiyorum...

maçı izlemedim. özete baktım. hakem resmen doğramış bizi..bu böyle gitmemeli!

İlk yarıda zanın yaptığı hareket 2 yarıda tam hatırlamıyorum ama bir antepliyi gene indirdik ceza alanında bana göre bunlar penaltıydı..

Levent yapma gözünü seveyim :o

Ya haksızmıyım biz bu mağlubiyeti hakkettik hemde maçı altın tepsiyle rakibe verdik hakem makem işin bahanesi biz hakettik oğlu hakettik

kaybetmeyi..

Bir yan hakem orta hakeme kırmızı kart ver,sarı kart ver diyebiliyorsa demek ki bizim futbolumuz nirvanaya ulaşmış !

gerizekalı uefa ve fifa hala görmüyor bizim müthiş hakemlerimizi !

yardımcı hakem resmen orta hakemi yönetti

Ne zaman gerçekçi olur gerçekleri görüp konuşursak o zaman başarı gelir..
tamam bazı futbolculara sallayalım. zaten bizde kanat sorunu var. bu maca bakıpta aa bak kanatlarımız calışmadı demek komik bence. sen riera ve eboue kanadıyla nasıl iş yapacaksın. yönetim bunları önceden yapacaktı. şimdi 2. yarıya kadar cok az kaza yapmamız lazım. ama bu hakemler her macta cıldırıtyor beni. o riera denen adamada mac başı parası vwermeyelim boşu boşuna.

G.antepspor'a değil, düzenbaz bir hakeme yenildik!

Dünyanın en iyi hakemi seçilmiş olan Markus Merk 2 kırmızı kartın da yanlış olduğunu söyledi.Servet'in pozisyonu sarı kart olmalıydı , Sabri'nin pozisyonunda ise direk topa müdahele ediyor faulle yakından uzaktan ilgisi yok faul çalınmasa zaten kırmızı kartta görmeyecekti Sabri yani yan hakem bozuntusu verdiği 2 kararla bu gece 3 puanımızı çalmıştır ŞEREFSİZ herif.

aziz gitti ama nihatla ali koç varken şike bitmez nihat plan yapar parayıda ali koç paketler ulaştırır.This is the ŞİKE

Yan hakem ; sarı ver sarı ikincis sarı hocam. Kırmızı kart pozisyon kırmızı ver.

O kadar lig izliyorum ilk defa bir yan hakemin maçı yönetip net bir şekilde maçı katlettiğini görüyorum.

Süper lig leş..

O kadar emindim ki eksik kalmasak bu maçı alacağımıza.

Geri
Üst Alt