STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor – Galatasaray | 30 Ekim | 16.00

Dün Twente-PSV macina baktim; adamlar bir tek defansif orta saha ile oynuyorlar valla :asd:. PSV'nin orta sahasinda atak oyuncular Toivonen ve Wijnaldum, Twente'de atak oyuncular Chadli ve de Jong orta sahada. Bizim takimlar doldursunlar anasini satiyim orta saha oyuncularini.

Hollanda liginde oynarsın da bizim ligde zor.

Kardeşler Sercan top sürmeyi bırak topa dokunmayı unutmuş en azından Riera teknik adam bir pasla herşeyi değiştirebilir..

Sercan'a kanatta asla şans verilmesin çünkü o meziyetlerin sadece birine sahip oda sürat ama boş sürat top süremiyor..

Fatih hoca bunca eksikte Riera'yı kızağa çekmez..

Kardeşler Sercan top sürmeyi bırak topa dokunmayı unutmuş en azından Riera teknik adam bir pasla herşeyi değiştirebilir..

Sercan'a kanatta asla şans verilmesin çünkü o meziyetlerin sadece birine sahip oda sürat ama boş sürat top süremiyor..

Sercanin teknigini unutma renkdas.

Sercan oynamazsa bile 2.tercihim Emre Çolak olur.Bu dediğin işleri Riera'dan daha iyi yapar.

Albert Riera yine sol açıkta ki yerini almalı.Sercan Yıldırım forvete yakın oynamalı ara paslarımızla bol bol Sercan'ı arkaya kaçırmamız lazım.Onun dışında kanatlardan ortalarla gol aramalıyız.Bunların hepsini yapalım zaten gol gelecektir.Saldır Galatasaray...

Sercan oynamazsa bile 2.tercihim Emre Çolak olur.Bu dediğin işleri Riera'dan daha iyi yapar.

Bence Riera ve Eboue'ye bir gol lazım..

Hala tutuklar ve kalitelerinin çok altındalar yoksa Riera bu kadar kötü performansla oynayacak adam değil o yüzden biraz daha sabır diyorum..

Emre'yi bende çok seviyorum ama Engin'e alternatif düşünüyorum kanatta Emre Çolak'ı ezerler.

Hollanda liginde oynarsın da bizim ligde zor.

Her takim yapsa olurdu da aslinda. Gerci Anadolu takimlari anlarim, kalitesiz adamlari var. Ama derbilere bakarsan; herifler mesela Baroni-Selcuk Sahin-Emre-Topuz gibi adamlarla dolduruyorlar.

Sercanin teknigini unutma renkdas.

Teknik olan adam top sürerken topu geçip topu arkasında unutmaz..

Hiç teknik olup top süremeyen adam hatırlıyor musun?

Evet teknikti fakat körelmiş onun zamana ihtiyacı var..

Nerde 50 metre top sürüyordu Bursadayken..

rahat kazanacağız

Albert Riera kaliteli futbolcudur. Ancak her kaliteli futbolcu Türkiye´de oynayamaz. Elano´lar, Ortega´lar, Anelka´lar maymun olup ülkelerine dönmüslerdir. Riera´nin stili de Türkiye´ye cok ters. Cünkü süratli degil ve ayni zamanda adam eksiltme özelligi yok. Böyle olunca verimsiz oluyor. Yerine kimi oynatacagiz? Kimse yok acikcasi. Ocak ayina kadar idare etmeliyiz öyle ya da böyle. 2 kanat oyuncusu sart. Hem sol hem sag. Amrabat özelliklerinde futbolcu lazim bize.

7j6l.jpg

Teknik olan adam top sürerken topu geçip topu arkasında unutmaz..

Hiç teknik olup top süremeyen adam hatırlıyor musun?

Evet teknikti fakat körelmiş onun zamana ihtiyacı var..

Nerde 50 metre top sürüyordu Bursadayken..

Ha bu dogru.

Kendini toparlamasi lazim.

Bir Engin gibi.

Bence Riera ve Eboue'ye bir gol lazım..

Hala tutuklar ve kalitelerinin çok altındalar yoksa Riera bu kadar kötü performansla oynayacak adam değil o yüzden biraz daha sabır diyorum..

Emre'yi bende çok seviyorum ama Engin'e alternatif düşünüyorum kanatta Emre Çolak'ı ezerler.

Riera ve Eboue'nin ilk önce mücadele etmeleri lazım ki bi işe yarasınlar.Sahada yürüyüp,takımı eksik oynatmaktan başka bir işe yaramıyorlar.Yoksa tabii ki kaliteleri var ama şuan takımı sabote ediyorlar bence.

Riera ve Eboue'nin ilk önce mücadele etmeleri lazım ki bi işe yarasınlar.Sahada yürüyüp,takımı eksik oynatmaktan başka bir işe yaramıyorlar.Yoksa tabii ki kaliteleri var ama şuan takımı sabote ediyorlar bence.

Takımı sabote ettiğini söylemek biraz ağır olur,sadece çok ciddiye almıyorlar gibi izlenimim var.

---------------Muslera---------------

Ujfalusi----Ceyhun----Semih----Hakan

Eboue-----F.Melo-----Selcuk----Yekta

----------Elmander---Sercan----------

2-3 gündür yazdığım 124124. diziliş oldu bu. Nasıl dizildiğimizin filan hic bir önemi yok aslında bu saatten sonra, Riera oynamasın yeter.

Ne Sercan'ı ne Riera'yı elinizden kolay kolay çıkaramazsınız. O zaman ikisini de kazanmak lazım.

Albert Riera kaliteli futbolcudur. Ancak her kaliteli futbolcu Türkiye´de oynayamaz. Elano´lar, Ortega´lar, Anelka´lar maymun olup ülkelerine dönmüslerdir. Riera´nin stili de Türkiye´ye cok ters. Cünkü süratli degil ve ayni zamanda adam eksiltme özelligi yok. Böyle olunca verimsiz oluyor. Yerine kimi oynatacagiz? Kimse yok acikcasi. Ocak ayina kadar idare etmeliyiz öyle ya da böyle. 2 kanat oyuncusu sart. Hem sol hem sag. Amrabat özelliklerinde futbolcu lazim bize.

Muslera

Eboue Ujfalusi Ceyhun Balta

Selçuk Melo Yekta

Kazım Elmander Sercan​

Bye bye Riera :wave:

Ceyhun oynarsa benim için hayal kırıklığı olacak. Semih oynamalı.

Geri
Üst Alt