Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Sercan'ı kanat oynamaktansa ölü Riera'yı isterim daha iyi.
Yapma bunu yapma bunu.
Ilk kez bir dedigine itiraz ediyorum kardes.
Ølu bir Riera olmaz, ama diri Riera olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sercan'ı kanat oynamaktansa ölü Riera'yı isterim daha iyi.
Dün Twente-PSV macina baktim; adamlar bir tek defansif orta saha ile oynuyorlar valla. PSV'nin orta sahasinda atak oyuncular Toivonen ve Wijnaldum, Twente'de atak oyuncular Chadli ve de Jong orta sahada. Bizim takimlar doldursunlar anasini satiyim orta saha oyuncularini.
Kardeşler Sercan top sürmeyi bırak topa dokunmayı unutmuş en azından Riera teknik adam bir pasla herşeyi değiştirebilir..
Sercan'a kanatta asla şans verilmesin çünkü o meziyetlerin sadece birine sahip oda sürat ama boş sürat top süremiyor..
Fatih hoca bunca eksikte Riera'yı kızağa çekmez..
Kardeşler Sercan top sürmeyi bırak topa dokunmayı unutmuş en azından Riera teknik adam bir pasla herşeyi değiştirebilir..
Sercan'a kanatta asla şans verilmesin çünkü o meziyetlerin sadece birine sahip oda sürat ama boş sürat top süremiyor..
Fatih hoca bunca eksikte Riera'yı kızağa çekmez..
Sercan oynamazsa bile 2.tercihim Emre Çolak olur.Bu dediğin işleri Riera'dan daha iyi yapar.
Hollanda liginde oynarsın da bizim ligde zor.
Sercanin teknigini unutma renkdas.
Teknik olan adam top sürerken topu geçip topu arkasında unutmaz..
Hiç teknik olup top süremeyen adam hatırlıyor musun?
Evet teknikti fakat körelmiş onun zamana ihtiyacı var..
Nerde 50 metre top sürüyordu Bursadayken..
Bence Riera ve Eboue'ye bir gol lazım..
Hala tutuklar ve kalitelerinin çok altındalar yoksa Riera bu kadar kötü performansla oynayacak adam değil o yüzden biraz daha sabır diyorum..
Emre'yi bende çok seviyorum ama Engin'e alternatif düşünüyorum kanatta Emre Çolak'ı ezerler.
Riera ve Eboue'nin ilk önce mücadele etmeleri lazım ki bi işe yarasınlar.Sahada yürüyüp,takımı eksik oynatmaktan başka bir işe yaramıyorlar.Yoksa tabii ki kaliteleri var ama şuan takımı sabote ediyorlar bence.
Albert Riera kaliteli futbolcudur. Ancak her kaliteli futbolcu Türkiye´de oynayamaz. Elano´lar, Ortega´lar, Anelka´lar maymun olup ülkelerine dönmüslerdir. Riera´nin stili de Türkiye´ye cok ters. Cünkü süratli degil ve ayni zamanda adam eksiltme özelligi yok. Böyle olunca verimsiz oluyor. Yerine kimi oynatacagiz? Kimse yok acikcasi. Ocak ayina kadar idare etmeliyiz öyle ya da böyle. 2 kanat oyuncusu sart. Hem sol hem sag. Amrabat özelliklerinde futbolcu lazim bize.