STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-1 Galatasaray | İlk Yarı | 30 Ekim

Gol %50 rieranın orta dediğin öyle olur başka biri olsaydı salakça arkaya değil ortayı öne açardı kayseri uzaklaştırırdı kalite farkı işte umarım riera bu futbolunu devam ettirir

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-1 Galatasaray | Devre Arası | 30 Ekim

Hakan Balta bence haftalardır çok iyi oynuyor. Bindirme eksiğini biraz gidermiş ama yeterli değil o anlamda.

Hadi koclarim. Iy iyi bitti ikinci yariyada ayni hirsla ayni istekle cikin.

Semih aslanim masallah.

riera her maç daha da düzeliyo gibi. ya da ben mi öyle görmek istiyorum nedir :D

Yekta cikip - Sercan girmeli

İlk yarıda ki oyunumuzu beğendim.Top çoğunlukla bizde.Riera diğer maçlara göre kendini toparlamış.Semih Kaya'da gayet iyi oynuyor nazar değmesin.Onun dışında Ayhan ve Yekta'nın oyunda olması takıma biraz hareketlilik kazandırmış gibi.Elmander iyi bir golcü olduğunu bu maçta da gösterdi.Bu takımın her şeyi.Melo her zaman ki Melo.Selçuk'tan daha iyi hareketler bekliyoruz. 2. yarı daha iyi oynayıp maçı kazanırız gibime geliyor.

antep maçını katletmeselerdi zorlu bir süreci en az zararla geçiyorduk.

Maç öncesi yazmışdım..

Yekta-Selçuk-Melo-Ayhan-Riera ile ortasahayı ele geçirirz demişdim..İyi oynuyoruz..Hatta ilk defa iyi oynuyoruz diyebiliriz.Tek kale maç oluyor.

Rıdvan Dilmen bile bizi çok beğenmiş..

fcnblog FCN Blog

BİLGİ | Semih Kaya ilk yarıda hatasız olarak oynadı. Gerek savunmada girdiği kademeler, gerekse ortasahaya kadar çıkıp attığı paslar..

Maçtan önce Ayhanı eleştirenler ilk yarının tekrarını 3 kere izlesin

Semih Kaya güven veren bir futbol oynuyor çok fazla zorlanmasa da şimdiye kadar.

Riera'nın iyi bir maç çıkarttığını söyleyebiliriz.

Yekta'nın vasfını daha çözemedim.

Ayhan'ı Allah ıslah etsin, diyecek söz yok.

Eboue ise yerinde oynayınca daha iyi olduğunu gördük hep birlikte.

Yekta cikip - Sercan girmeli

Yekta ilk 20 dakika gayet iyi bi görüntü çizmişti ama sonrasında etkili olamadı. 2. yarının ilk 15-20 dakikasında da etkili olur, sonra dediğin gibi çıkmalı. :)

Semih iyi oynuyor ama topta gelmedi. Topta hatta bizim ceza sahasına hiç gelmedi diyebiliriz. Semih ayapğına gelen topları iyi kullandı..

su an herkes iyi oynuyor

İyi oynuyoruz sebebide çok basit . Topla iyi olan oyuncularla oynuyoruz .Yekta Ayhan Selçuk Melo Riera hatta Eboue Semih Ujfalusi topla münasebeti iyi oyuncular .Dengeli bir kadro .Ayhan yerine daha teknik bir oyuncumuz olsa Kayseriyi boğarız .Sevindiğim nokta Türkiyenin en zorlu deplasmanlarından birinde oynuyoruz 1-0 öndeyiz ve topa sahip olma oranımız %56 e %44 .

İlk yarı bence oldukça iyiydik. Organize pozisyon yaptık, çok güzel duran top kullandık, defansif yönden de iyiydik Ambaratın pozisyonu dışında.

Geri
Üst Alt