STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSL 11/12 H:9 | Kayserispor 0-2 Galatasaray | 30 Ekim | Maç Sonucu

Yekta sezonu kapatmış. Yazık oldu.

A7 maç sonu röportaj Ronaldo gibi vurdum falsoyu dıştan verdim golde oluyordu hani yoksa olmuyormuydu?? O_o

Sonunda Semih'e şans doğdu ve ço iyi şekilde kullandı. Ceyhun'a artık bir yer açması gereiyor Fatih Terim'in.. Ayhan'ı görmek moral bozucuydu Riera fırçayı yemiş anlaşılan iyi maç çıkardı ve Aydın yazık günah meşe palamudundan adam olur bundan hiçbirşey olmaz..

bugün semih begendim fazla siritmadi sakin ve ayagina hakim ama genede isi zor bence boydan kayip ediyor

valla uzun zamandır deplasmanda böyle güzel oynadığımızı görmemiştim :) Kayseriyi de yendik sonunda deplasmanda

Defansif anlamda çok iyiydi ama ofansif anlamda pek birşey katamadı. Zaten 4-1-4-1 oynadığımız için fazla ofansif değildi.

Ofansif anlamda kendisinden birsey beklemiyordum zaten bu diziliste. Defansif anlamda begenmedigim icin bence iyi degildi dedim.

Hakem örümcek kameradan daha iyiydi nerdeyse . Cüneyt Çakır farkı . Düdük çaldığı her pozisyonun dibindeydi . Böyle bir hakemin zaten hata yapması zor . Avrupalı bizim gibi dangoz değil anlıyor adamlarda iyi hakemden.

Takım bugün iyiydi fakat objektif bakmak lazım . Bu takıma 3 tane kaliteli yerli , 2 tane kaliteli yabancı al özlenen başarıları tekrar yakalarsın . Okay , Sefa , Amrabat üst düzey futbolcular kesinlikel kaçmamalı . Serdar Taşçı , Mehmet Ekici , Okay , Yiğit , Mexes , Damiao , Podolski al bir daha takım kurma .

Sonunda Semih'e şans doğdu ve ço iyi şekilde kullandı. Ceyhun'a artık bir yer açması gereiyor Fatih Terim'in.. Ayhan'ı görmek moral bozucuydu Riera fırçayı yemiş anlaşılan iyi maç çıkardı ve Aydın yazık günah meşe palamudundan adam olur bundan hiçbirşey olmaz..

Maçı izlemedin heralde.Ayhan çok iyiydi.

Bugün,

Takımın iyileri: Elmander-Selçuk-Semih, Hakan Balta ve Ujfalusi

Takımın vasatları: Riera-Eboue-Melo-Ayhan-Muslera-Yekta

Takımın kötüsü: Aydın

Aydın Yılmazı isteyen takım olmadıgı icin kadroda kaldı zaten...

Uzun zamandır ben bu kadar güzel pas trafiği izlememiştim

Arkadaslar galibiyet sevinc verici ama gercek olalim 2. yari cok kotu oynadik ilk yariyi gormedim. 30 saniyelik paslasma bizi barca yapmaz. Bence Defans iyi yer tuttu benim gozume carpan Hakan Balta oldu defansin en iyisi bana gore oydu. Ayhan birkac pas hatasi (kritik) disinda guzel oyun sergiledi.

Elmander macin adami caliskanligiyla, mucadelesiyle.

Bunlari sadece 2 yariyi baz alarak soyluyorum. Aydin'da sanki biraz kipirdama var gibi..

45-70 Dakikalarda kötüydük ama 65 Dakika adam gibi güzel futbol oynadik :)

Semih için şunu da belirtmek lazım ki Hava toplarında zayıf.

trt ne zaman verir özetleri

Şuandaki düşüncem anbrabat'ı almamak. Çünlü maç içinde çok sinir etti beni. Melo'ya dayılanıyor. Baktı iş ciddileşiyor hemen uzaklaşıyor. Her pozisyonda böyleydi. Onun için alınmasını istemiyorum. Takımımızda Çirkef bir futbolcunun olmasına karşıyım.

Şuan ki düşüncem bu. Yarına değişebilir belki :o

Oyuncu almada ki kriterlerin bence cok dogru. Yahuu kardes bir oyuncu bu kriterleri baz alarak transfer edilmez ki...

FT semihi begenmis :)

Biz bu Gs'yi içerde dışarda yeneriz yeterki Kayseri gibi defanstan çıkarken böyle saçma toplar kaybetmeyelim.

Haftaya Kayseriyi'de Amrabat'ı tutarsak çok rahat yeneriz.

trabzonlu hamsinin yorumuna bakın. antepi bala yenerler. bizim özellikle ilk yarı oyunu domine ettigimiz maca b.k atarlar. gel bakalım icerde dışarda sizi kim yeniyor.

Geri
Üst Alt