STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

Beyler bu değişiklik saçmalığı nedir ??

Rıdvan : Hakem K.paşa aleyhine kötü maç yönetti. Galatasaray kötüydü.

El insan be adam nerdeyse tüm kafa toplarını aldı, driblingleri mükemmeldi. Adam koşuyor aga. Ben çok beğendim valla.

Çok doğru bir transfer yapmışız

evet ya ..Ujfalusi cok sinsice oynadi ve genelde Dany topla mücadele yapti ve Dany adamlarla tek basina kaldi..Ujfa cok Kacak oynadi

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-1 Kasımpaşa | 21.00 | 2.Y

Abi tvlere çok ayar oldum aziz çıktığında saatlerce yayın yapan kanallarda, bomba patlamış biton ölü var tık yok:mad:

Esad bunu yaptıran akrabalarının öcünü almaya çalışıyor ahada buraya yazdım.

dany bugün stoperde nerdeyse tek oynadı unutmamak lazım

Trt Spor 7 yabancıyla oynadığımızı iddia ediyor ?

Muslera-Eboue-Ujfa-Danny-Elmander > İlk 11'deki yabancılar

Elmander çıktı Sercan girdi, Aydın çıktı Amrabat girdi, Hamit çıktı Melo girdi. 6 yabancı.

Yediğimiz golde Selçuk da Elmander de Dany de uyudu..Böyle goller pek yemeyiz Terim o golü defalarca izlettirecektir. İlk haftalar zorlu olur.

Hamit ve Selçuk'u hiç beğenmedim. Elmander çok koşuyor ama etkisiz, Umut gollerle adını duyursa da Elmander'le uyum sorunu yaşıyor.

Emre önceki maçtaki gibi harikaydı. Aydın biraz daha zorlasa iyi olacak.

Melo girdikten sonra oyun başlamadı, diğer değişikliğin de yapması beklendi.

Tam Premier Ligi maçıydı. Kasımpaşaya helal olsun güzel kadro kurmuşlar geriye çekilmektense önde baskı kurmaya çalıştılar bizim gibi.

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Abi kafa toplarini aldi eyvallah yaptigi hatalarla avrupada 2-3 tane cakarlar haberin olmadan 0-2 0-3 geriye dusersin demedi deme..

O maçlara kadar kendine gelir. Top kurmada da sıkıntısı hemen çıkartmıyor ayağından ama Fatih hoca bunun tedbirini alacaktır. İçimiz rahat olsun

Ya takmışsınız bir dany'ye herif 2 tane çizgiden top çıkardı 2 tane hayati müdahale yaptı belli oldu ağızıyla kuş tutsa yaranamaz artık yeni günah keçimiz dany.

Eboue son dakikaları sakat sakat oynadı, inşallah durumu iyidir..

bence kasımpaşa çok iyi takım geyiği yapmayalım ltf.kasımpaşa iyi takım falan değil,kaçıncı olurlar bilmem ama iyi takım değil bence bu takım 4-3-3 oynar elmander yedek olur bu takımda bence ,bence bugün sorun selçuk yeterince iyi değil di,elmander i yazmayacağım bile herkes çok beğensede ben umut ve ya burak ın tek forvet oynamasından yanayım artı amrabat sol açık oynaması lazım bence sağ çık değil,orta üçlü melo,selçuk,emre sağ açık hamit sol açık amrabat ileride umut ve ya burak tek forvet bence böyle oynamalıyız bu takım 4-4-2 den daha iyi oynar 4-3-3 ü bence

4-3-3 oynayıp kanata Hamit'i koymak :yenieek: Hemde bu kaliteli forvet rotasyonunda tek forvet oynamak :o

Bayram gününü cehenneme çevirdi şerefsizler.

Bir kaç açıklama yaparlar, 3 gün sonra herşey unutulur her zaman ki gibi,

Yeter artık yeter yaa, binlerce insanımızı verdik hiç yere, bunları besliyoruz birde, asacaksın ulu orta bir yere bak o zaman ne oluyor.

Adamlar meclisteler, istanbul'un göbeğinde miting yapıyorlar kimsenin sesi çıkmıyor. Hepsini yakalayıp asacaksın sokak başlarına....

Degisikliklerde bir sorun yok, Besiktas gecen sezon 3 kez yapti aynisini hicbirsey olmadi. Ayni anda degistirdik. Normaldir bu.

Fırsatçılar devreye girmiş hemen, Rıdvan bile gündeme getirmedi yahu.

Geri
Üst Alt