- 28 Temmuz 2011
- 9.484
- 2.369
- 1.588
Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S
Beyler bu değişiklik saçmalığı nedir ??
Beyler bu değişiklik saçmalığı nedir ??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
El insan be adam nerdeyse tüm kafa toplarını aldı, driblingleri mükemmeldi. Adam koşuyor aga. Ben çok beğendim valla.
Çok doğru bir transfer yapmışız
Trt Spor 7 yabancıyla oynadığımızı iddia ediyor ?
beyler melo girince oyun başladı mı hemen,yoksa diğer değişiklil de yapıldıktan sonra mı başladı,bilen gören duyan var mı
beyler melo girince oyun başladı mı hemen,yoksa diğer değişiklil de yapıldıktan sonra mı başladı,bilen gören duyan var mı
Abi kafa toplarini aldi eyvallah yaptigi hatalarla avrupada 2-3 tane cakarlar haberin olmadan 0-2 0-3 geriye dusersin demedi deme..
bence kasımpaşa çok iyi takım geyiği yapmayalım ltf.kasımpaşa iyi takım falan değil,kaçıncı olurlar bilmem ama iyi takım değil bence bu takım 4-3-3 oynar elmander yedek olur bu takımda bence ,bence bugün sorun selçuk yeterince iyi değil di,elmander i yazmayacağım bile herkes çok beğensede ben umut ve ya burak ın tek forvet oynamasından yanayım artı amrabat sol açık oynaması lazım bence sağ çık değil,orta üçlü melo,selçuk,emre sağ açık hamit sol açık amrabat ileride umut ve ya burak tek forvet bence böyle oynamalıyız bu takım 4-4-2 den daha iyi oynar 4-3-3 ü bence
Topun oyunda oldugu surecte 7 yabanci olursa hukmen maglup oluruz oyuncu degisikliginde olursa problem yok.
GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi