STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

ilk 30 dakka paşa çok iyiydi ...sonra yediğimiz gole kadar biz çok iyi oynadık...golü aramaya çalışırken iyi değildik ve 2, yi bizde yiyebilirdik..ama hakkımız olan maçtı...bu arada paşa çok iyi kadro kurmuş...

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Bir hata mı ? Yenilen gol onun yüzünden, son dk amatörce hata ile korner yaptı gol yiyoduk az kalsın, sayısız pas hatası.

Hatalarını örtmek için kritik hamlelerde bulundu ama böyle giderse zor 11 görür.

Hep karşıydım alınmasına onu alacağımıza Fransadan daha genç yetenekli stoper alırdık.

Yenilen gol onun yüzünden demek acımasız olur, ama sen de Dany'e karşı önyargılı olan arkadaşlarımızdan birisin sanırım. O yüzden bu yoruma şaşırmadım.

11 görme meselesine gelince, onu ben bilmem hoca bilir. Ben olsam kadroya her zaman 1.stoper Semih'i yazar, diğerini Ujfa ve Dany arasında paylaştırırım. İkisi de farklı özelliklere sahip iyi oyuncular.

Burada ki yorumlara ve skora göre, maç çok heyecanlı geçmiş. Biri özet geçsin :D

ilk hafta maçları gerçekten zor oluyor bunu kabul edelim ama şunuda kabul edelim,şu forumda emre için o kadar laf eden arkadaş oldu,yok bu takımın adamı değil yok yetersiz yok sıradan cart curt...hepsi ile kafa tutuşdum bu çocuklar değerdir arkalarında duralım diye...işte o arkadaşlar şimdi aynaya bakıyorlarmı acaba merak ediyorum!?emre bu sezon daha fazla konuşulacak,aydın deseniz emre kadar olmasa çalışkandı.yani demek istediğim altyapıdan adam çıkarılıyor ama arkasında durulmuyor..terim olmasa bu çocuklar çokdan unutulmuşdu..

Danny için kötü demedim ama yürekleri ağızlara getiriyor dedim, harbi öyle. Yani bu adam bana kalp krizi geçirttirecek.

STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

El insan be adam nerdeyse tüm kafa toplarını aldı, driblingleri mükemmeldi. Adam koşuyor aga. Ben çok beğendim valla.

Çok doğru bir transfer yapmışız

Abi kafa toplarini aldi eyvallah yaptigi hatalarla avrupada 2-3 tane cakarlar haberin olmadan 0-2 0-3 geriye dusersin demedi deme..

Böyle heyecanlısı bir başka oluyor :asd:

kasimpasanin performansida etkili zorlanmamizda tabi ama selcukta iyi degildi daha iyi olacagiz insallah

Amrabat Aydın'ın yerini dolduramadı.Bencil oynamaya çalışıyor.Sercan'ı soylemeye gerek yok.

Ondan dolayı oyuncu değişikliklerinden sonra oyun anlamında geriye düştük.

Her hafta UMUT olmaz ki:D başkaları da oyuna dahil olmalı .

Son olarak Tebrikler Aslanlar

Kasimpasa ilk 5 e girer sezon sonunda

Yenilen gol onun yüzünden demek acımasız olur, ama sen de Dany'e karşı önyargılı olan arkadaşlarımızdan birisin sanırım. O yüzden bu yoruma şaşırmadım.

11 görme meselesine gelince, onu ben bilmem hoca bilir. Ben olsam kadroya her zaman 1.stoper Semih'i yazar, diğerini Ujfa ve Dany arasında paylaştırırım. İkisi de farklı özelliklere sahip iyi oyuncular.

Ujfalusi'nin adamı Djalma Danny'nin adamıda İlhan'dı. İlhan bomboş çıktı kafaya 2 adım yan tarafındaydı Danny.

Golde hatalıydı.

Kasimpasa cok iyi takim .Zorlanmamiz normal.Besiktas maci daha kolay olur.

STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Neyse abi maci birakin artik bitirelim su teroru yeter.. Gerekiyorsa temelli doneriz.. Bu ulkeyi serefsizlere birakmayiz

Vallaha ilk yari 2-3 sacma pas hatasi..

Bodoslama dalmalar..

Topa iska gecmeler.. Semih sunun 10 da 1 ini yaptimi bazi arkadaslar aovvv Semihle bu is olmaz, cok tecrubesiz diyorsunuz..

Servet kadar degil tamam abarttim ama di goruntusu bizim takimin stoperi olamaz diyor duzeltir umarim..

Bu hatalari baska takim affetmez o

Yuzdem

Bunların yanında maçı tekrar izleyip olumlu hareketlerini de görmeye çalışmanı öneririm. Dany'nin katkı yapacağını bekliyordum, 2 maçtır beklediğimden de iyi çıktı. Takıma uyum sağladıkça daha da üst seviyelere geleceğine inanıyorum.

Dany'a kimse laf atmasın! Bomba gibi oynadı !!!! Çok güzel oynadı ve arkada çok yanlız kalmasına rağmen başarılı oynadı. Son dakika bir şansızlıktı.

Trt Spor 7 yabancıyla oynadığımızı iddia ediyor ?

Fırat'a çok sinirliyim, oyun durmadığı halde neden bitirmessin ki. Halen sövüyorum.

Geri
Üst Alt