STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Ujfalusi'nin adamı Djalma Danny'nin adamıda İlhan'dı. İlhan bomboş çıktı kafaya 2 adım yan tarafındaydı Danny.

Golde hatalıydı.

İlhan Dany'nin adamı değildi, dikkat edersen penaltı noktasının ilerisinde Elmander'in önünde duruyor ve sonrasında öndireğe koşu yapıyor.

Savunma adam paylaşımını yapmışken anlık refleksle oraya odaklanması çok kolay değil, bir hata varsa komple bir adam paylaşımı hatası vardı.

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

El insan be adam nerdeyse tüm kafa toplarını aldı, driblingleri mükemmeldi. Adam koşuyor aga. Ben çok beğendim valla.

Çok doğru bir transfer yapmışız

İyide ben kötü demedim ki :)

Dany geldiğinde en çok ben savundum onu.

Müdahalelerine, hızına lafım yok ama çok hata yapıyor. Biraz heyecanını kontrol etmesi lazım.

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 1-0 Kasımpaşa | 21.00 | D.A

Al işte, al işte. Fırsatçılar devrede, ulan 4. hakem ulan 4. hakem.

Ulan Trgoals !!!!:DDD Maci izliyemedim dogru düzgün yau..

nasil oynadik ??? ..Selcuk bana cok durgun gibi geldi..Emreyi bende begendim izledigim 25 dkda :D

Dany'in tek eksiği topu oyuna sokuşları.Her hatalı pasında diğer tarafa gittim geldim.:D Defansif yönleri mükemmeldi,oyununa laf söylersem ayıp ederim.Golde hata Dany'de değil Ujfa'daydı.

Dany is saatli bomba ..

Alakası yok!

dany tam bir kesici adam,seri ve akıllı müdaheleleri var.ligin ilk maçlarında sıkıntı olacak ama maçı çevirmeyi bilen takımlar ayakda kalacak.maçın genelinde çok üstündük,%65-%35 yüzdemiz var.yani 1 ay sonra bu takım çok güzel yerlere gelecekdir sakatlıklar olmassa.ligin en formda ve en iddialı takımıyız bunun keyfini çıkarılım.ayrıca dany varken ulfa neredeydi?ulfaluji tel tel döküldü bugünki maçda...

Danny'yi beğenmeyeni Allah çarpar

Ynt: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

Topun oyunda oldugu surecte 7 yabanci olursa hukmen maglup oluruz oyuncu degisikliginde olursa problem yok.

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Emre Çolak ne top oynadı be valla helal olsun küçük çocuklara karşı oynuyor sanki çok rahat ve güvenli gördüm Emre'yi.

bence kasımpaşa çok iyi takım geyiği yapmayalım ltf.kasımpaşa iyi takım falan değil,kaçıncı olurlar bilmem ama iyi takım değil bence bu takım 4-3-3 oynar elmander yedek olur bu takımda bence ,bence bugün sorun selçuk yeterince iyi değil di,elmander i yazmayacağım bile herkes çok beğensede ben umut ve ya burak ın tek forvet oynamasından yanayım artı amrabat sol açık oynaması lazım bence sağ çık değil,orta üçlü melo,selçuk,emre sağ açık hamit sol açık amrabat ileride umut ve ya burak tek forvet bence böyle oynamalıyız bu takım 4-4-2 den daha iyi oynar 4-3-3 ü bence

beyler melo girince oyun başladı mı hemen,yoksa diğer değişiklil de yapıldıktan sonra mı başladı,bilen gören duyan var mı

DAnny'i beğenmedik demiyoruz ama bazen inanılmaz dengesiz oluyor, valla kalbim dayanmaz bu adama.

dany iyi iyi. ama daha ilk maçlar be abi.hamit hazır değil,semih yoktu, melo yedekti,amrabat yedekti,burak yoktu...

ama kasımpaşa müthiş bi takım olmuş. bu da bi gerçek.yani büyük takım gibi sahadaki halleri.

Dany 2. yarı iyi idi her ne kadar yediğimiz golde hatası olsa da. Ama her pozisyonda, her ikili mücadelede Dany vardı bunu da göz ardı etmeyelim.

Bence şu anda ligin bizden sonra en iyi 2. takımını yendik.

Geri
Üst Alt