STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | Maç Sonucu | 20 Ağustos

Cevap: STSL 12/13 H:1 | Galatasaray 2-1 Kasımpaşa | M.S

Defansı beğenmedim çok kopuk oynadı Hamit,Eboue,Dany topları hiç kullanamadılar Emre'yi çok beğendim Aydın'da çok iyi başladı ama yoruldu..

ne diyceğimi bilemiyorum. çok ama çok kötü bi yere doğru gidiyo ülke.

Beyler şimdi resmi sitenin umut transferi haberine baktım. Opsiyon falan yazmıyor. Opsiyon var mı yok mu bilen var mı? Varsa ne kadar ve kaynak ?

Kardeşim nasıl 7 yabancı oynadık ?

Oyuna başladığımızda şöyleydik ;

Muslera, Eboue, Ujfalusi, Danny, Hakan, Selçuk, Emre, Hamit, Aydın, Elmander, Aydın

Şuan 5 yabancı var.

Aydın çıktı Amrabat girdi 6 yabancı oldu.

Hamit çıktı Melo girdi 7 olduk.

Fakat aynı saniyeler içinde Elmander çıktı Sercan girdi.

Yani oyun oynanmadı. Tekrar 6 olduk.

Boş boş işlerle huzurumuzu bozmasınlar.

O BİZİM ŞAMPİYONLUK 'UMUT'umuz !

ya forumun birinde hangisi hepiniz tahmin edersiniz bizim 2.golümüze mutlak ofsayt diyorlar.bunlar hem kuş hem kuşbeyinli:D

Bayram gününü cehenneme çevirdi şerefsizler.

Bir kaç açıklama yaparlar, 3 gün sonra herşey unutulur her zaman ki gibi,

Yeter artık yeter yaa, binlerce insanımızı verdik hiç yere, bunları besliyoruz birde, asacaksın ulu orta bir yere bak o zaman ne oluyor.

Adamlar meclisteler, istanbul'un göbeğinde miting yapıyorlar kimsenin sesi çıkmıyor. Hepsini yakalayıp asacaksın sokak başlarına....

yarın akşama unutulur....ne yazık ki ülke olarak duyarlı değiliz...:sad007:

Bende orda izledim hiç gitmedi yayın son 10 saniyede gitti o kadar.

bende hep takildi renkdas ya..ilk 15dk sorunsuzdu ..sonra basladi ilk yarida 20 dk felan baktim

2.yarida 15 dkdan fazla degildir..hep takiliyordu.. PS3 De site bile acilmiyordu ..normalde Ps3 gayet iyi oluyordu Internet Browser üzeri

beyler melo girince oyun başladı mı hemen,yoksa diğer değişiklil de yapıldıktan sonra mı başladı,bilen gören duyan var mı

başlamadı o yüzden sıkıntı yok. 6 yabancıydık 2 değişiklik birden yaptık hamit çıktı melo girdi elmander çıktı sercan girdi

Ya benim anlamadığım bizde de hata var. Çok zor bi iş değil ki melo elmander değişikliği yapıver. Boşu boşuna baş ağrıtacaklar.

Trt'nin bunu gündeme getirmesi bile ne kadar adi olduklarını gösterir. Fırsatçı şerefsizler.

7 yabancı falan olmadık aynı anda oldu oyuncu değişiklikleri sorun yok.

defans ta sorun bence dany de değil ujfa da,golde ki hata net ujfa nın,top kafasının üstünden geçiyor yanlıl yerde duruyor resmen topun gelişine göre pozisyon almadı,o kaçırınca arkayı alan dany mecbur kaldı hamle yapmaya

Geri
Üst Alt