STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

bravo mersin top oynamadan 1 puan aldınız akhisar bile sizden daha çok top oynamıştı ayıptır be

İkinci yarı döküldük resmen. Yediğimizi de çıkaramadık haliyle.

ç.şamba oynayan adamları oynat oynat robot onlar yarısı bi yere kaldıramıyor meloyu,amrabatı baştan oynatsan olmaz kazanan takım bozulmaz !!!!!! hamit epic fail

Ben bu hakemleri anlamıyorum ya 4 verdin diye 4 mü oynatacan.Ulan +4 verdin de kaç dakikası oynandı.Harbiden biri çıkıp hesaplasın.Oynana süre 1 dakikayı geçmemiştir.2 oyuncu değişikliği 1 sakatlık 1 frikik oldu.Fb'de olsa 100'e kadar uzamıştı:mad:

acik ara sampiyon olacagimiz senede böyle rezil top oynayip kümede ki takimlara puan veriyoruz bu saaten sonra su ligde antalya bile sampiyon olur biz böyle oynadikca...

Rıdvan halaya kalkacak nerdeyse...

cok yazik ya...sunlara puan verdik ...

leş gibi oynadık 1 puanı bile haketmedik. Hoş mersinde de bir şey yoktu ama biz kendimize bakmamız lazım bu oyunla yenilsek üzülmezdim

Hakem tam anlamıyla maçın içine etti. Yediğimiz golde Emre'ye faul yapıldı, Emre yapmadı. Onların 1 penaltısı verilmedi. Verilen faul kararları rezalet. Aşırı derecede ekstra bir puan kaybı oldu. Bu Nobre şerefsizi anca bize patlar zaten, Mersin takımı da anca bizden puan alır. Öpüyorum Nurullah.

burak yılmaz maç boyu tek bir olumlu hareketi yok kapanan takımlara karşı burağı oynatmıcaksın hiç bir şey yapamıyor

Aferin, çok güzel (!)

amrabat kredisini yavaş yavaş tüketiyor

sabri ve aydinin yerine bi baros girse...ama hoca napiyor...sabri ve aydini sokuyor, yav adam barosu kadroya bile almiyor

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | İkinci Yarı | 11 Kasım

yekta-amrabat değişikliği takımı bitirdi. emre de çıkmamalıydı. ayrıca hoca neden Meloyu almadı anlamadım. eboue- melo değişikliği. fatih hoca kritik hatalar yaptı. bugün formsuzdu. bütün hava toplarını stepanaov aldı. oysa melo girse duran top üstünlüğü bize geçebilirdi. kaybedilen 2 puana çok yazık oldu. birde takım çok yorgundu çok belliydi.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | İkinci Yarı | 11 Kasım

Kimse kusura bakmasın bu giden 2 puanın sorumlusu Fatih Terimdir.

Ulan muslera birdefa da ekstra bir performas göster .Takım kötüyse sen dahada kötüsün.

Burak, Amrabat, Umut

Hepsi bu sene ithal ettigimiz urunler

Takimin havasi da, futbolu da gitti

Geri
Üst Alt