STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

Suçu Fatih hocaya atanlar var, Selçuk bu kadar kötü oynarsa, Umut ve Burak görevlerini yerine getirmezse, bir oyuncu geçip tempolu bir oyun oynayamıyorlarsa bütün suçu hocaya atmanın bir anlamı yok.

Amrabat ilk 11 başlasa ne farkedecekti, Amrabat hala istenilen performansı sergilemiyor.

Cris ve Dany de evlere şenlik,

Shaqiri kadroya bile giremiyor.ayrica avrupada baska oyuncumu yok

Aynen abicim ya emreyi hiç sevmem bu yüzden sadece geçen cluj maçında ciddi oynadı bu maç gene aynı hamam aynı tas.

Fatih hocanın uyarması ve Engin'in de dönmesi ile birlikte uzun bir süre yedeğe çekmesi lazım...

İlk önce şu amrabatın hesabını versinler.8 milyonun hesabını kim sorumluysa versin.

Şampiyonluk falan istemiyorum kardeşim.Her sene aynı her sene aynı.Bıktım ulan.

Ulan senelerdir şu takıma lazım olan oyuncuları alamadınız ey yatacak yeri olmayan yönetimler sizden nefret ediyorum.

İyi kapanan takımlara karşı bütün fayolar meydana çıkıyor.Birde kenarda melo varken Sabri sokmakta neyin nesi.Meloyu geçtim bu Sabrinin ne işi var kardeşim orta sahada.Bıkmadınız mı şu takımda akılsız,futbol bilgisi olmayan adamları oynatmaya.Yeter be..

Kardeşim taraftar olarak açın gözlerinizi açın.Bırakın skor taraftarlığını genel prroblemlere bakın.Şu yönetimi pofpoflamayı bırakın.Şu kahrolası polyanacılığı bırakın.

Aydına,Sabriye tahammül edemeyenler kadronun süper olduğunu söyleyen taraftarlar.Bakıyoruz oyuna sonradan giren takımın kurtarıcısı olacak adamlar bunlar.Ne tarafından tutsan elde kalıyor.Yok kardeşim yok tepeden tırnağa akılsızlık paçalarımızdan akıyor.Ama şampiyon oldukya herşey süper,olmasaydık herşey tam tersi olurdu.

Bunları yazmaktan bıktım ama yönetimler,teknik kadrolar hata yapmaktan bıkmadılar.

Evet bekliyorum o polyana yorumlarınızı.Bu takım ne haldeydi ne hallere geldi deyin!!yenilince çıkıyorsunuz kuşlar deyin!!!

Ama şunu bilin ki şu takıma farkında olmadanda olsa hiçbir hayrınız yok.

Sonuna kadar +1905.

emre taknik oyuncu calim atip adam gecer dedik onuda yapamiyor

fener de puan kaybedecek merak etme

Fener bizim rakibimizmi ki harbiden Aykut & Aziz durduğu sürece onları kesinlikle rakip olarak görmüyorum ... Gerçi bu sene kimseyi rakibimiz olarak görmüyorum çok rahat şampiyon oluruz diyorum ama o kadar gereksiz basit puanlar kaybediyoruz ki şuanda belki Antalya'nın 5-6 puan önünde olmamız gerekirken ne yazıkki aynı puandayız ... Çok basit goller yiyoruz kesinlike sorunumuz ve üzülmemiz düşünmemiz gereken nokta bu... Ujfa ne kadar önemliymiş gerçekten ya insan bazı şeyleri kaybedince anlıyor ...

Adam isterse 11 kişi kalenin önüne dizilir,kalite farkı varsa adam ona göre taktikle sahaya çıkıyor ve haklı da.Ona biz karışamayız.Suçu başkalarına atmayın.Bahane de aramayın lütfen.O kadar kapanmalarına rağmen 0-1 öne de geçtik.Adamlar yenilgiyi de kabullenmişti esasında ama sen zorla gol attırdın.0-1 öne geçip koruyamıyorsan başka yerlere bahane aramayacaksın.

Sarper bu takım 3 haftadır süperdi de bu maç mı boktan bi takım oldu. Maçı bizde izledik yani adamların tek yaptığı şey 11 kişi defans yap ohh ne ala. Barcelona olsa bu ligde inan isyan eder heriflerin yaptığı şey adam adama savunma. Ayrıca kötü mü oynadık bence gayet iyiydik. 2 topumuz direkten döndü. 1 gol var ne yapalım daha şanş yoksa ne yapalım.

Ayrıca azıcık açık oynayan takımlara karşı ne yaptığımızı son 3 maça bakan görür.

Üst üste 2 maç mı? Geçen yılki performansının %80'ini verdiği bir maç hatırlamıyorum daha.. Sorumluluk aldığı maç yok..

Haklısın selçuk'a bişeyler oldu aslıdna sene başında bu kadar kötü değildi ama hep milli takımdan sonra kendini toparlayamadı herkes sebebini melo ya bagladı ama bugun de gördük yanında yektada iyi oynamasına ragmen selçuk hala aynı

Hamit, Riera, Yekta biraz da Eboue iyi oynadı, gerisi berbat...

beyler size kötü bir haberim var ben maç 7 de sandım ve bizim hatuna gittik ama maç 5 teymiş:lol::lol:

neyse ders olsun artık yani.sıkıcı bi sezon

STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Puan kaybi hocanin hatasi.

Mac boyu en cok kosan Hamitti ve cok yoruldu. Sen ona guvenip Yektayi oyundan alamazsin.

Son 10 dk. Ortasaha coktu, adamlar oynadi, biz 1 puani kurtardik.

Mac boyu da yine o anlamsiz hicbir ise yaramayan defansta pas oyununu yaptik.

Rakipler eminim bize guluyorlardir.

Bize karsi siki defans yapan her takim bizden puan alir.

Kapali defanslara karsi Aydin sana hicbirsey yapamaz.

Kapali defanslara karsi Amrabat sana birsey yapamaz.

Kapali defanslara karsi Sabri sana hicbirsey yapamaz.

İlk devrede yazmistim. Donen toplarda niye cezasahasi onunde hic adamimiz yok diye. Bir kere oldu onda da sut geldi ve kaleciden donen gol oldu.

Maclarinin %80ini kapali defanslara karsi oynuyor ama bu takimin organize atak calismasi yok.

Duran top, korner, tac calismasi yok.

Dar alanda verkac calismasi yok.

Donen toplar icin calismasi yok.

Frkikleri bile kimin kullanacagi belli degil.

fbnin gollerinin yarisi bu tur calisilmis organizasyonlardan geliyor.

Mersin bile calisilmis organizasyon golu atiyor.

Bizde olsa herhalde maclarda gorurduk biraz birseyler.

Korner olsun orta ac, tac olsun Eboue uzun kullansin, ortasahada paslas paslas paslas, frikik olsun kim kullancak kavgasi, donen butun toplari defans alsin, defansta rakibin tek gol atacak oyuncusunu tutma, takip etme.

Maclarinin %80ini kapali defanslara karsi oynayacak takima 2 tane kontraatak golcusu, 1 tane kontraatak kanat oyuncusu alindi.

Hani calim atacak, kilit acacak oyuncu, kafa vuracak, sirti donuk top alip kalabaliktan cikacak, ortadan kafayla gol atacak golcu?

Bir de futbolculara: bugun 1-2 oyuncu haric istemediniz, nasil olsa yeneriz dediniz.

Son dk kaleci sisirecek ama siz yuruyorsunuz, ileri kosmuyorsunuz bile.

hocayı dinledim şimdi hoca çok güveniyor ya kendine :) valla başımıza bi kaza bela gelmez inşallah ilerleyene haftalarda :o

Dany ve Cris banko oynuyorsa, arada Gökhan Zan'da oynamalı arkadaşlar! Hoca ayrımcılık yapmamalı bence. Sonuçta bu futbolculara para veriyoruz, hepsinden maksimum fayda sağlamamız lazım...

Anadolu takımı gibiyiz, kalite yok takımda.

Geri
Üst Alt