STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

bedavadan kaybedilen 6 puan oldu şimdiden. sezon sonunda bunları çok ama çok ararız

biz bikere yavaş oynuyoruz. kabir azabı gibi paslaşıyoruz durmadan. kontra atak takımıyız. burakla umut arkası dönük top tutamıyor. arkası dönük bir forvet istedik hep takıma. kanat dersen hak getire. ayagına hakim teknk hızlı bir adamımız yok. amrabat sadece hızlı başka bişey yok. shakiri bayernde dogru dürüst kadroya girmiyor. o adamı almadılar bu amrabatı aldılar. defansa bomba danyi aldılar. yemin ederim trabzondaki bamba daha iyi oyuncu bundan.

Dany bence en isabetli transferimiz içlerinde. Bamba ile hiç karşılaştırmam bile. Ama diğer dediklerin doğru, top tutamayan iki tane kazma ve beceriksiz forvet ile oynuyoruz. Millet de köy takımına 3 tane attı diye yıldız yapıyor hemen.

ligin 2.yarisinda rakipler daha fazla kapanacak.o yüzden ilk yari arayi acmamiz gerekti.

Suçu Fatih hocaya atanlar var, Selçuk bu kadar kötü oynarsa, Umut ve Burak görevlerini yerine getirmezse, bir oyuncu geçip tempolu bir oyun oynayamıyorlarsa bütün suçu hocaya atmanın bir anlamı yok.

Amrabat ilk 11 başlasa ne farkedecekti, Amrabat hala istenilen performansı sergilemiyor.

Cris ve Dany de evlere şenlik,

Bütün bu oyuncuların alınmasını Fatih Terim istedi.Hepsini geçtim şu maçta Sabriyi oynatması bile başlı başına eleştiri sebebidir.

O muhtesem transferlerimizin hepsi de güme gitti (!)

Furkan 18'de yok.

Cris her mac oynuyor ve sözlesmeyi uzatacak gibi, bir katkisi yok.

Melo bidon olma yolunda ilerliyor.

Amrabat koca bir balon

Dany'den ancak Gaziantep stoperi olur.

Transferlere gel. Umut-Burak-Hamti disinda tutan yok.

Bana bi kişi de bu maça rotasyonla çıkıp puan kaybedince ne yazacağını söylesin. yok öyle yok böyle. 3 gün önce göklere çıkar şimdi yık dur :)

Amrabat alındı diye yönetime ve teknik kadroya laf atmanın ne mantığı var?

Aynı anda kapa bildirim yapıldığında(Amrabat, hamit ve Burak) ortalık yıklıyordu.

Bu Amrabat Kayserispor da harikalar yaratıyordu, herkes imrenerek izliyordu fakat şu anda kötü oynuyor ama bunda yönetimin suçu ne?

Shaqiri'yi hepimiz istedik evet ama onunda herşeye çözüm olacağını kim biliyor? denemeden anlaşılmaz.

Yapılan yanlışlar elbette var ama oyuncu üzerinden yüklenmek biraz ağır kaçıyor.

Transferler yapılıp ilk 11 oluşturduğumuzda bu kadronun böyle oynayacağını kim bilirdi ki?

Bu bir bahane değil ama rakiplerinde bize karşı anlamsızca takım halinde defans yapması adamı çıldırtıyor:(

hamitin alınmasını çok istedim. burak konusunda nötürdüm ama amrabatı hiç istemdim. amrabat kayseride harikalar felan yaratmıyordu. orda 4-5-1 şeklinde oynandıgında geriye hiç dönmüyordu. fenerbahçe maçlarında fener açık verdigi için diri kkalıp ondan yararlanıyordu. aa bak fener maçında nasıl oynandı diyenlerle doldu burda. taş yerinde agırdır.. orda o işleri yapıyordu. amrabat hiçbirzaman üst düzey topçu olamaz. onun 1 gömlek asagısıda olamaz. amrabat bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz.

nurullah saglami oldum olasi hic sevmem.adam bize karsi sirf defans yapip galatasaraydan puan aldim demek icin elinden geleni yapiyor,ama bjk ye karsi FEDA dedi galiba

Geçen 9 puan fark attığımız sezon 11. haftada 14 puan kaybetmişiz.

Şimdi ise 11.

Şikecileri de heveslendirdik...Doldurmuşlar stadı, bayram yapacaklar.

Bütün bu oyuncuların alınmasını Fatih Terim istedi.Hepsini geçtim şu maçta Sabriyi oynatması bile başlı başına eleştiri sebebidir.

Bizde fatih hoca istemedi demiyoruz ki, fakat alınan oyuncalırın %90'ı kaliteli oyunculardı ve kapalı kutu tarzında değillerdi.

Herkesin ağzında bir Sabridir gidiyor, evet bende sevmiyorum bu adamı ama şu 10 haftalık periyotta Selçuk, Cris, Melo vs.. ne yaptı peki?

He birde oynamayan baros var bilmiyorum bu adam fatih terime bi saygısızlık mı yaptı adam mı öldürdü bu adam ne yaptı santrafor sıkıntısı çektiğimiz bu zamanda baros un kullanılmamasındaki sebep nedir acaba bu adam şampiyonlar liginde finalde oynamış adam kazma umuttan daha kötü bir futbolcu mu ?

STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Organize atak calismamiz, kanatta verkac calismamiz, duran top, tac, korner calismamiz yok. Bu kadar net.

At burakin onune sut ceksin, korner olsun orta ac, tac olsun Eboue uzun kullansin onde rakibe takilsin, dikine pas alan ortasaha ne yapacagim diye bakinip tekrar geri versin, kanatta top alan adam tekrar geri versin.

Oynadigimiz oyun bu iste.

STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Bana bi kişi de bu maça rotasyonla çıkıp puan kaybedince ne yazacağını söylesin. yok öyle yok böyle. 3 gün önce göklere çıkar şimdi yık dur :)

3 gun onceki macta yaptiklariyla alakasi yoktu bugunku oyunun.

Fatih Terim sıkışık maç trafiğinden bahsediyor. ama bu maça aynı kadro ile çkıyor. oyuncu değişikliklerini beğenmedim. melo ilk onbir oynamalıydı. 2. yarı döküldük resmen. selçuk bile bu macta dinlenebilirdi. emre aynı sekilde.

Yendiğimiz zamanda yorumlarını esirgemezsen seviniriz!

Lan daha 3 hafta önce bu takımın boktan oynamasının sebebi hani meloydu. Her maç bir oyuncuyu asıp diğerini göklere çıkartıp, bir sonra ki maç yine adamı boka sokup. Adamı dinden imandan çıkartmayın.

Haftaya farklı yendiğimizde burada bu eleştirenlerden deli gibi sevinen olursa günün sonunda isimlerini alıp çok büyük bomba operasyon yaparım bak.

Cinnet geçirtirsiniz adama cidden. Berabere kaldık ne oldu dünyanın sonu geldi ya. Bir kere şu takımın arkasında dursanız şaşarım zaten. Her puan kaybında asın durun.

Maçtan 3 tane dirsek atan yalandan kendini yere atıp penaltı isteyen, oyuncularımıza tekme atıp sinirleri geren culio embesilinide transfer dönemi geri isteyin tamam mı tam sizin karakterinize göre oyuncu.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Organize atak calismamiz, kanatta verkac calismamiz, duran top, tac, korner calismamiz yok. Bu kadar net.

At burakin onune sut ceksin, korner olsun orta ac, tac olsun Eboue uzun kullansin onde rakibe takilsin, dikine pas alan ortasaha ne yapacagim diye bakinip tekrar geri versin, kanatta top alan adam tekrar geri versin.

Oynadigimiz oyun bu iste.

biz neden hep ebouenin uzun taç atışını 50 saat bekleyip hiçbirşey göremiyoruz. yanındakine atsan ayakla orta yapsalar daha iyi. yedigimiz gol irdelenmeli. öyle böyle gol attık. nobre kalenin içinden çıkıp mulseranın önünden topa vuruyor. en çok gol atma olasılı olan adam nasıl boş kalır. tez konusu olmalı.

ama yinede b.okunu çıkartmayalım. hala lideriz. yeterki eksiklikleri görelim.

hamitin alınmasını çok istedim. burak konusunda nötürdüm ama amrabatı hiç istemdim. amrabat kayseride harikalar felan yaratmıyordu. orda 4-5-1 şeklinde oynandıgında geriye hiç dönmüyordu. fenerbahçe maçlarında fener açık verdigi için diri kkalıp ondan yararlanıyordu. aa bak fener maçında nasıl oynandı diyenlerle doldu burda. taş yerinde agırdır.. orda o işleri yapıyordu. amrabat hiçbirzaman üst düzey topçu olamaz. onun 1 gömlek asagısıda olamaz. amrabat bu takımın ilk 11 oyuncusu olamaz.

Zaten Fatih hoca da ilk 11 de başlatmıyor:) kötü bir oyuncu da sayılmaz ama en azından hızlı ve adam eksiltebilen bir tarz da oyun oynuyordu şu an bu oyunundan eser yok orta da. Savunma yönü zayıf buna katılıyorum zaten ondan aman aman savunma yapmasını bekleyen de yok, en azından kanatları etkili kullansın yeter.

He birde oynamayan baros var bilmiyorum bu adam fatih terime bi saygısızlık mı yaptı adam mı öldürdü bu adam ne yaptı santrafor sıkıntısı çektiğimiz bu zamanda baros un kullanılmamasındaki sebep nedir acaba bu adam şampiyonlar liginde finalde oynamış adam kazma umuttan daha kötü bir futbolcu mu ?

Heh bende diyordum baroş fitili ne zaman ateşlenecek diye.

resmen golu yemek istedik böyle sacma bir oyun anlayısı yokk

Geri
Üst Alt