STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

AW: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

442'yi kanatsiz oynarsan böyle olur..

2 kanat oyuncumuz var biri solbek biri kulübede :D

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | M.S | 11 Kasım

takımda yaratıcı oyuncu gıtlığı var.ne bi fernandesimiz ne de bi oğuzhanımız var...yani bu takımı yaratıcı bi oyuncuya bu kadar muhtaç bırakmak oldukça küçük düşürücü.koskoca GSyın yaratıcı bi tane bile oyuncusu yok.devre arası gelse keşke.

Burak ve Umut bi şekilde gol atıyor, eyvallah ama ikisini toplasan bi Elmander kadar takım oyununa fayda sağlamıyorlar. Bence bu da çok ciddi bi sorun...

Puan kaybının nedeni yunu çok rölantiye almamızdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Ama kısmen de olsda defans toparlandı. Bu sevindirici bir gelişme.Birde oyunu çok yavaş paslarla değilde hızlı tolarla atağa gidersek çok daha rahat oluruz.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 1-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 11 Kasım

Biz Karabük ve Elazığ ile, FB Eskişehir ve Gençlerle, BJK Antalya ve Akhisarla oynayacak. 6 puan farkı açmamız için yeterli sanırım...

:) Umutun mücadelesine kpşmasına diyecek lafım yok ama bitirici özelliği yok attıgı gollerin 4 te 3 ü boş kale 4 te 1 kafayla bence forvette gol sıkıntımız varken baros iyi bir alternatif olabilr diye düşünüyorum.

:) Umutun mücadelesine kpşmasına diyecek lafım yok ama bitirici özelliği yok attıgı gollerin 4 te 3 ü boş kale 4 te 1 kafayla bence forvette gol sıkıntımız varken baros iyi bir alternatif olabilr diye düşünüyorum.

Umut tam bir fırsatçı. İyi iş çıkarıyor ki bence forvet sıkıntımız yok.

İlk defa maçı izlemedim ama yine size meydan kaldığına göre forvetler çok kaçırmış anlaşıldı.. Baros diyenler var şaka falan mı?

Umut, Elmander ve Burak'ın hiçbiri bir Sow tarzında oyuncu değil.

Bize daha sağlam ve topu ayağına aldığında adam geçip sağlam şutlar çeken bir adam lazım.

Peki usta söyle umut mu daha iyi santrafor yoksa baros mu ?

Muhammed baros deme Allahını seversen son 6 aya bakarsan umut barostan daha iyi oyuncudur.

Son avrupa şampiyonasında baroşun patlama yapmasını o kadar istedim ki belki benim kadar isteyen olmamıştır. Ama turnuva boyunca adım atamayan bir baros vardı.

Reira'dan çok istememişizdeir heralde barosun gitmesini ama biri yatmk isteyen bir oyuncu oldu çıktı. Oynamak isteseydi kiralıkta olsa bir takıma giderdi ha gitmedi mi. Ne yaptığını form durumunu bilen duyan gören var mı.

Herifler efsanemiz dedikleri adamı kadro dışı bıraktılar 2.7 milyon€ yu bıraktı ve gitti. Bizim beyfendi gidemezmiydi peki. Bedavadan 2milyon üstü parayı bende olsam bende isterim heralde. Çünkü benimde barosunda aklında futbol oynamak gibi bir istek yok. Sövdüğümüz sabri bile (ki sözleşmesini epey süre yenilemedik gitmesini bekledik yalan yok) bu takımda yer bulduysa barosun yer bulamamsının tek suçu barosundur

Herseye ragmen hala lideriz isterse sikeciler 10-0 yensin

Salağın biri milyoner olma şansını yitirdi...

Moralim çok bozuk şunu görünce tebessüm geldi yüzüme..

525703_10151221835588168_649679429_n.jpg

Umut, Elmander ve Burak'ın hiçbiri bir Sow tarzında oyuncu değil.

Bize daha sağlam ve topu ayağına aldığında adam geçip sağlam şutlar çeken bir adam lazım.

o sow dediğin adamı nakit verilen 10m + eklerle alındı.

*umut kiralık

*burak 5m

*elmander bedelsiz

bunların üçüde maliyet fayda olarak bakıldığında yarar sağlamıştır sağlayacaktır.

Sow tabiki kim istemez ama bilinki yönetim 1 futbolcuya öyle 15m vermez VERMEMELİ.

Baros sanki her girdiği pozisyonu atıyordu.

Cevap: STSL 12/13 H:11 | Mersin İ.Y 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 11 Kasım

Organize atak calismamiz, kanatta verkac calismamiz, duran top, tac, korner calismamiz yok. Bu kadar net.

At burakin onune sut ceksin, korner olsun orta ac, tac olsun Eboue uzun kullansin onde rakibe takilsin, dikine pas alan ortasaha ne yapacagim diye bakinip tekrar geri versin, kanatta top alan adam tekrar geri versin.

Oynadigimiz oyun bu iste.

Ben bunları uzun zamandır söylüyorum. Kazandığımızda bunlar görülmüyor. Ne hücum etmesini biliyoruz ne defans yapmasını. Hiç bir taktik yok. Saldır babam saldır. Ayrıca bugün doğru dürüst saldıramadık bile.

Türkiyede lider olabiliriz ama fazla bir önemi yok çünkü iyi takım yok. Ayrıca bu futbolla fazla lider de kalamazsın.

Birader sen geçen yıl hiç maç izlemedin herhalde? Geçen sezon az saç baş mı yoldurdu bize Baros, Eyvallah Baros iyidir hoştur çok severim ama özellikle son sezon kaçırma rekoru kırdı ayrıca ben Baros'u biraz Burak'a benzetiyorum çok kaleciyle karşı karşıya falan kalırdı ve çokda kaçırıldı ama aradan 2-3 sezon geçtiği için kimse hatırlamıyor ben çok pozisyonunu hatırlıyorum öyle kaleciyle karşı karşıya kalıp gol atamadığı pozisyonu.. Geçen sezonda Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarında az mı kaçırdı?

kaka gelmis olsaydi bukadar puan kayibi olurmuydu acaba

Geri
Üst Alt