STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray - Karabükspor | 20.00 | 16 Kasım

Stad fena dolmuş lea.

Mac var forumda neden bu kadar az kisiyiz cumaya mi gittiniz mubarekler

size tuhaf gelebilir ama ben zorlanacağımızı hatta beraberliği yüksek ihtimal olarak görüyorum bu maç. oynadığımız futbol bu lig için bile yeterli değil kanımca. geçen senenin çok ama çok gerisindeyiz. bu kadar çok trasnfer yapıp , para harcayarak geriye gitmek de bize özgü bişey heralde.

Şu algılama çok yanlış.Bu klüp transfere çok fazla para falan harcamadı.Çok fazla gereksiz oyuncu alındı.Transferler eksik yapıldı.

Gerçek olan şudur ki bu takıma ofansif anlamda gerekli üst düzey oyuncular alınmadığı için biz çok zorlanıyoruz.Oyun olarak Geçen seneden daha geriye gitmemiz ise yeni transferlerden kaynaklanmaktadır.Her ne kadar Umut ve Burak çok gol atsada geçen seneki oyunumuzu çok büyük bir oranda olumsuz etkiliyor.

Sezon başı gene pintilik yapmayıp,iş bilmezlik yapmayıp(özellikle Melo işinin uzaması) şu takımın ofansif bölgeye hakettiği iki tane üst düzey oyuncu para basılıp alınsaydı bu takımın sırtı yere gelmezdi.Yani diğer umut,dany,Furkan gibi transferleri geçtim,bunlar olabilir transferler eyvallah.Ama o iki oyncuda bu takıma eklenseydi şimdi kimse ulan bu Karabüğü yenebilirmiyiz,çok zorlanacağız gibi söylemleri dile getirmezdi.Şampiyoblar ligindede çok rahat gruptan çıkardık..

Evvvet birazdan özlem bitiyor en sevdiğimiz akşam başlıyor.

Cuma günü maçlarının şu yönünü seviyorum.Yendikten sonra ellerimi avuştura avuştura diğer maçları takip ediyorum.:lol:

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray - Karabükspor | 20.00 | 16 Kasım

Haydi sov baslasin artik. Bu aksam sov bekliyorum. Yan pas degil ileri dikine hizli futbol bekliyorum. İnsallah yeneriz de mancU macina moralli cikariz.

BIDE VIZE YUZUNDEN ARMAYI BIRAKAN ARKADASLAR DERSLERINE GUNU GUNUNE CALISIRLARSA ARMAYI BIRAKMAZLAR :q:q

Cok onemli mac. Kesinlikle almamiz lazim

1-0 olsun bizim olsun

Yalnız ben calculustan 20 aldım sınıfın ortalamsı 40 netcük bilmem:sad007:

haftayaya borucularla oynuyomuşuz

hamit ve selcuk bu macta sarı kart görsün bari haftaya oynamazlar cezaları temizlenir

Cuma günü bahaneye bak,pazar gecesi ne işe yarar bro daha doğrusu pzartesi sabahı:asd:

Vize cumartesi günü olunca pazar gecesi yani pazartesi sabahı hiç bir işe yaramaz. :asd:

Geri
Üst Alt