STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Burak bizim defansımıza baksana ÖKÜZ gibi izliyorlar sadece koşar gibi yapıyorlar koşa denen şeyde yok.

3-5-2 oYynayalım ciddiyim. Bu mal hakan balta denilen embesilden. Eboue ileri çıkmak istemiyor. Tmam ozaman çalıkı defans yap. Cris bi girdi herşeyi bok etti lan

:sad007:

En azından ortasahada fazla adamımız olurda birşeyler yaparız. Sıçarım olmayan oyun sistemimize. Burağa pas gelecek gol atacağız diye mi bekleyeceğiz. Harbi transferler sıçtı batırdı bu sezon.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

terim değilde başka biri olsaydı bu skor teknik direktörü işinden etmişti çoktan...bu sene iyi oynadığımız maçın sayısı bir elin parmaklarını geçmez...

Amrabat : Manchester'dan 1 gol yiyen takim Karabük'ten nasil 3 gol yer? Anlamak mümkün degil.

Her puan kaybından sonra ders alsınlar diyoruz ama değişen hiçbir şey yok. Fatih Terim saldıracak bir şey bulmasın bu maç sonunda, bahane üretmesin, iyi oynadık falan demesin. Bu kötü takım, bu kötü transferler, bu kötü oyuncu tercihleri hep hocanın suçu. Bu rezalet gidişatın en büyük sorumlusu Fatih Terim'dir.

hakan melo cris dany bunlar Manu maçında oynarsa şimdiden geçmiş olsun

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

şampiyonluğa oynayan takım her maç gol yer mi ya ???? 3 er 3 er yiyoruz bu ne ya bu ne.yeter ya.hoca çıkıp ne diyecek merak ediyorum. melo cris ve baltaya nasıl sabrettiğini anlatsın dinleyelim.

Babam mi dedi git zorla amrabti al ? Fatih Terim zorladi, Fatih Terim üstüne yabanci TD degil, Furkanlar filan hepsini kendi cizdi getirdi.

Rijkaarda etmedigimiz küfür kalmadi, adam bi transfer kendi yapmadigi halde sistem vardi, futbol vardi. Ama tabi Mustafa Sarpi kendisi 4 yil izleyip mutlaka alin dedi, yoksa gelmem demistir.

Fatih Terim 4 Hafta Riera yi oynattiyor, 4 Hafta ADam, ADAm gibi oynuyor, yine Hakan Balta dönüyor.

Yekta kendini göstermis, Melo yu simdi unutturmus, ve yine Melo oyunda

Emre colak berbatin batti, hep oynuyor, gören de dicek Zidane gibi oynuyor

Playoff lar dan beri 442 yi ezberledi rakipler, Fatih Hoca yinede baska bisey denemiyor, gelde deli olma

hocanın 2 hatası var. değişiklikleri yanlış yaptı. sakatlıktan çıkan ve 3 aydır forma giymeyen elmander ve engini alarak maçı verdi rakibe. hamit niye çıktı anlamadım. hakan-riera ve eboue-yekta değişikliklerini yapsa maçı alırdık.

bizim top kanattan kanada dönene kadar ben yemek yiyip üstüne çay içiyorum

20 milyon euro harca transfere böyle saçma takım kur bu paralar haram olsun lan. necati gibi adamı yolladınız yok böyle mallık

ULan teknik direkötr ben olucam deliririm ya bu ya hadi butun oyuncuları geçtim amrabat emre vs vs ya allah kahretsin bu selcuga ne oluyor ya hucum organizyonumuzu havadan topla danny cris yapıyor bu kadar mı düştük ya

zoruma giden yenilmek değil rezalet futbol. bu yılki maçları izlerken işkence yaşıyorum. en büyük sebep de dany cris rezil ikiilisi

Amrabat : Manchester'dan 1 gol yiyen takim Karabük'ten nasil 3 gol yer? Anlamak mümkün degil.

o mac yuzunden bugun bu durumdayiz

cesur futbol, manuda cok topla oynama, verilmeyen penalti, direkler vs vs diye diye, gaz vere vere ...

tek sorumlu Fatih Terim

defans yapip kontra atak oynayan rakiplere karsi cris gibi cok agir defansi oynatip ve geri düsütügümüz zaman amrabat gibi kontra atak futbolcusu oyuna aliyor Fatih Hoca.

Emre israrini söylemiyorum bile

bir daha Riera´ya kizmiyacagim hata yaparsa ve Sabri bile formayi bu Eboue´den almayi hak etti.

yönetimin tek dogru yaptigi is Melo ile o 4 dört yillik anlasmayi imzalamak di

hakan spor mu yapıyo ne yapıyon .çocugum

gol pozisyonu vermeden üc gol yedik :o

Geri
Üst Alt