STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Selçuk İnan'a maestro dedik adam habire yana ve geriye oynuyor, Emre Çolak bişeyler yapmaya çalışıyor yapyığı en iyi iş top kayıpları, bi adam ekisiltecek Amrabat var diyoruz adam çalım atmaya korkuyor, eboue nin geçen seneki bindirmeleri nerede? yok arkadaş bu geçen sene izlediğim takım değil

söyleyecek çok şey var ama sinirlerimi kontrol edemiyorum, yazamıyorum.

Almak istediklerini de F.Terim reddetmedi mi? Aman çok para o diye...

Görüyoruz işte, ucuza mal alırsan olacağı bu zaten.

Ülkemizde ki Hocaların işi diğer meslekdaşlarına göre çok daha zor.

Hem scout hem kondisyoner hem analizci kısacası herşeyi olmak zorunda.

Ferguson her transferi kendimi yapıyor aksine her yapılan iyi transfer sonrası scout ekibini takdir ediyor.

Bizde de futboldan anlayan F. Terim'im sisitemini ve kafasını anlayan bi scout ekibi lazım.

Milyon euroluk takım bi kişinin elinene bırakılmamalı.

Hazırlık maçında Riera bize karşı iyi oynar Riera yı alırız.Amrabat bize şov yapar onu alırız.Normal sezonda birilerinin gidip yerinde adamları izlemesi lazım.

Milyon euroluk takım bir kişinin eline bakıyor.Ama Fatih Terim'inde 1 günde 24 saati var.Sabahlara kadar çalışmak yerine insan çalıştırmalı.Görevler bölünmeli.Abdurahim Albayrakla Ali Dürüstle Bülent Tulunla olmaz bu iş.

STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

beşiktaşla o kadar dalga geçtik bizden çok daha iyi futbol oynuyorlar herkes ruhunu koyuyor sahaya

Onu birak aykutla o kadar dalga gectik adam fbyi toparladi.

Bu ligde kalabalik ortasahayla oynamasi gerektigini biliyor en azindan.

Maçı kaybetmek neyse de bu kadar da rezil oynanmaz ki,,

Ne oldu da bu hale geldik anlamış değilim...

sallayanlar sali günü takim manu dagitiginda

insallah aslanim koclar falandi filandi vsvs.. demezsiniz

skor taraftarlari:mad::mad::mad:

Evimizde Karabük'ten 3 gol yedik. Ne bekliyorsun ? Kaldı ki çok az maçta sadece biraz iyi oynamışızdır.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Kocum git,sinirlerini kontrol etdir bana kalirsa.

Oyle bir iki macla hatta bir iki seneyle Fatih Terimi istifaya cagisacaksiniz, tutmayin kardesim bu takimi .

Elestiri yapacaksaniz yapici olmaya calisin,istifaymis peh.

Şahin eğer o kişi aykut kocamanlaşıyorsa istifaya davet edende çıkar başla şeylerde diyen çıkar

Artık devir eskisi gibi değil.Herkes her şeyi görüyor

Geçen yıl nasıl arkasında olduysak bu yılda karşısında oluruz.Çünkü takım iyi oynamıyor,onu geçtim taraftara iyi oynuyormuş gibi konuşuyor

Burası fenerbahçe değil.Bizlerde fenerbahçe taraftarı değiliz.Kısacası salak,kör,aptal değiliz.

es-es bu takıma 5 tane atmıştı 1-0 geriye düşdüğü maçta .... bari yarın ki maç brabere bitse

emre çolak denilen ergene kafa göz girmek istiyorum :mad:

bizim tek hüzum organizasyonumuz var o da cris ve danye ver topu 4-5 dk sağa sola versinler adamlar iyice yerleşsin sonra rezilce bi şişirme top atsınlar ileri o topta duvar gibi dönsün

işte anlatmak istediğimde bu zaten :42::42::42:

Manchester B,C,D tamiyla ciksa bile bizi ezer,gecer,yok eder onden arkadan her taraftan zimbalar vallah

mesela kimi? cilek cilek diye diye Crisi almadilar mi?

Yanlış alıntı mı yaptın. Çünkü ben de aynısını diyorum zaten.

Çilek dediler dediler aman çok para o diye vazgeçildi.

Bir çok isim ortaya atıldı her birinin arkasından F. Terim çok para diye istemedi denildi.

En sonunda en ucuzu ve en yaşlısı Cris alındı. Bir Amrabat pahalı oyuncu olarak alındı onu da oynatmıyor Bay Terim.

Anlamıyorum şöyle 35 yaşında oyuncu alacağına 18-19 yaşlarında oyuncu al oynat bari. En azından genç işte hata yapar diye bir bahanemiz olur. Şu an ki oyuncuların ne bahanesi var? Hiç bir şey.

Şunu anlamıyorum Galatasaray'ın parası diyip yanıp tutuştular Amrabat'a 8 verdik sezon başında söylenen arkadaşlara karşı vardır bir bildikleri hemen itiraz etmeyelim dedik keşke hiç alınmasay mış cidden takımın kadro mühendisliği inanılmaz kötü durumda. Her şeyi geçtim seni şampiyon yapan kadronun 1 tane bile stoperi nasıl oynamaz hadi anladık ujfa sakat semih neden oynatılmaz. Ben Melo gelmesin dedim kardeşim hala da arkasındayım bir an önce yollayın zarar ediyoruz.

hakan melo cris dany bunlar Manu maçında oynarsa şimdiden geçmiş olsun

Yahu hala yanlış yerlerdesiniz.Hala oyuncu sayıyorsunuz.

Bu takımın en büyük sorunu kanat ve forvet elemanlarıdır.Ve sen kalkmışsın Emre,Hamit,Umut,Buraktan birisini bile yazmamışsın.İşte biz bu yüzden bu haldeyiz.Hala hata çok bariz belli iken hala göremiyoruz.Yahu defans bireysel olarak kötü olabilir fakat adamlar orta sahayı rahat rahat geçerek haldır haldır adamların üzerine geliyor.Vidic,ramos olsan ne yazar.Böyle rezalet takım savunması,anlayışı hiçbir üst düzey takımda yoktur.Fatih Terimin pas futbolu ,kontrollü futbolu anlayamaması,benimseyememesi en büyük sıkıntımız.

Yahu senelerdir şu futbol bilgisi zayıf adamları takıma doldurmaktan bıkmadık.Yahu umut çıkıyor elmander giriyor aynı dengesizlik ne yapacağını bilememe devam ediyor.Ulan şu Lua luayı izlerken hiç mi utanmıyor bizim yöneticiler.Yemin ederim delioldum deli.

Fatih Terimi transfer konusunda ve şu takımın haklarını koruma noktasında çok büyük bir hayal kırıklılığı ile izliyorum.Yahu senelerdir anadolu takımı muhamelesi görüyoruz hakemler tarafından bir kişi sesini neden çıkarmaz.Hiçmi kadıköydeki maçları izlemezler.Ulan 2-1 arenada mağlupsun Eboueye net bir taban var ve hakem dönüp bakmıyor bile.Ulan o pozisyonda hiçbirşey olmasa bile hakem korkar psikilojik olarak verir falan yazıklar olsun be..

Yönetim yatacak yerin yok.

Cluj maçından sonrada dedim iyi oynamıyoruz arkadaş biz topa hakimiz ama ne kaleye gidebiliyoruz adam gibi nede defans yapabiliyoruz manchester maçından hiç umudum bu defansla gitmez devre arası gekse biran öncede gerekli takviyeler yapılsa

ya aslında hep kendimizi kandırdık sanırım.zira transfer sezonu bittiğinde bile hala gerçek bir golcüye,orta sahaya,sol beke ve stopere ihtiyacımız vardı ama biz görmek istemedik

beşiktaşla o kadar dalga geçtik bizden çok daha iyi futbol oynuyorlar herkes ruhunu koyuyor sahaya

sonuna kadar katılıyorum bir maç olur iki maç olur her maç kötüye gidiyo takım bilmiyorum yada ben yanılıyorum selçuk 0 hamit 0 melo desen zaten yok defans nal topluyor..lualua denen adam maç boyunca defansımızla dalga geçti resmen gerçekler acıdır ama bu şekilde patlak vereceğimiz belliydi umarım toparlanırız

FATİH HOCA KOSKOCA HOCASIN AMA SANA FUTBOL BİLGİSİ OLARAK DERS VEREYİM.

dünyada topa bukadar çok sahip olarak oynayabilen bi tek barcelona var ve onlarda da dünyanın en teknik oyuncuları var biz de ise bi sürü kazma beceriksiz var. vazgeç artık şundan adam gibi dengeli top oynasın takım.

kimse kusura bakmasın skor taraftarlığıyla alakası yok şu maçın izahı yok bir kere ne skor taraftarlığı rezalet

Geri
Üst Alt