Yahu hala yanlış yerlerdesiniz.Hala oyuncu sayıyorsunuz.
Bu takımın en büyük sorunu kanat ve forvet elemanlarıdır.Ve sen kalkmışsın Emre,Hamit,Umut,Buraktan birisini bile yazmamışsın.İşte biz bu yüzden bu haldeyiz.Hala hata çok bariz belli iken hala göremiyoruz.Yahu defans bireysel olarak kötü olabilir fakat adamlar orta sahayı rahat rahat geçerek haldır haldır adamların üzerine geliyor.Vidic,ramos olsan ne yazar.Böyle rezalet takım savunması,anlayışı hiçbir üst düzey takımda yoktur.Fatih Terimin pas futbolu ,kontrollü futbolu anlayamaması,benimseyememesi en büyük sıkıntımız.
Yahu senelerdir şu futbol bilgisi zayıf adamları takıma doldurmaktan bıkmadık.Yahu umut çıkıyor elmander giriyor aynı dengesizlik ne yapacağını bilememe devam ediyor.Ulan şu Lua luayı izlerken hiç mi utanmıyor bizim yöneticiler.Yemin ederim delioldum deli.
Fatih Terimi transfer konusunda ve şu takımın haklarını koruma noktasında çok büyük bir hayal kırıklılığı ile izliyorum.Yahu senelerdir anadolu takımı muhamelesi görüyoruz hakemler tarafından bir kişi sesini neden çıkarmaz.Hiçmi kadıköydeki maçları izlemezler.Ulan 2-1 arenada mağlupsun Eboueye net bir taban var ve hakem dönüp bakmıyor bile.Ulan o pozisyonda hiçbirşey olmasa bile hakem korkar psikilojik olarak verir falan yazıklar olsun be..
Yönetim yatacak yerin yok.