STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

Onu birak aykutla o kadar dalga gectik adam fbyi toparladi.

Bu ligde kalabalik ortasahayla oynamasi gerektigini biliyor en azindan.

beşiktaşta futbolcu yok adamlar oynuyor yine de bizim oynadığımız rezillik

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | Maç Sonucu | 16 Kasım

31 yaşındaki LuaLua defansımızı rezil rüsva etti. Helal olsun valla. Keşke bizim de o tarz bir forvetimiz olsa. Burak ve Umut ister gol kralı olsun. Ayaklarında top tutamıyorlar. Biraz Necati iyiydi o konuda ama onu da 2. plan attık. Ve adam gitti doğal olarak...

burağın futbol zekasını beğenmiyorum.dediğim zaman herkes başlamıştı ya abi adam gol kralı yeaaa diye.eminim bunu söyleyenler hayatında topu eline almamıştır.veya futbol izlememiştir.adam sadece koşuyor.ne ofsayta bakma var.ne pas ne top kontrolü koş önüne atılsın.şimdi gene gelecekler burakçılar.

Şampiyonlar ligini unut,

Lucescu taktiği yap, puanı kazan,

şu takımı bu sene de lütfen şampiyon yap Terim hocam.

Önce istikrar, sonra da seneye bırak transferi yönetim yapsın.

Bari Ronaldinho'yu alaydık yaşlı (Cris'ten çok daha genç) ve göbekli (aslında ciddi zayıflamış) ama bari saf futbol yeteneği izlerdik sahada. Hagi gibi olmadık işler yapar belki beklenmedik puanlar kazanırdık.

Not: Kanat yok bu takımda kanat... İlerde iki varyasyon yapamıyoruz.

ya aslında hep kendimizi kandırdık sanırım.zira transfer sezonu bittiğinde bile hala gerçek bir golcüye,orta sahaya,sol beke ve stopere ihtiyacımız vardı ama biz görmek istemedik

Özellikle stoper sol bek ve orta saha kısmında sonuna kadar katılıyorum

Bizim karşımızda 40'lık forvet bile yıldız olur...

sallayanlar sali günü takim manu dagitiginda

insallah aslanim koclar falandi filandi vsvs.. demezsiniz

skor taraftarlari:mad::mad::mad:

bir iki hafta öncesine kadar bu yazdıklarına hak verebilirdim ama görünen köy kılavuz istemez çok çok kötüyüz

Muslera

Sabri Semih Gökhan Riera

Hamit Engin Yekta

Umut Elmander Amrabat

elazig macinda bu kadroyla cikalim mümkünse manu macina hangi kadroyla cikarsak cikalim yenme gibi bi ihtimal yok zaten...

yönetimin hic mi sucu yok? bedeva futbolcularin arkasinca kosmadilarmi?

Yönetimin suçu var elbette ama asıl suçlu Fatih Terim. Galatasaray'ın ilk 11'inde Emre Çolak oynuyorken, Amrabat gibi bir oyuncuya 8,6 milyon verdiren Fatih Terim. Galatasaray'ın 8,6 milyon euro'ya aldığı bir oyuncu kafadan ilk 11'e yazılabilecek bir oyuncu olmalı. Bizim 8,6 milyonu yedek kulübesine yatırma lüksümüz yok. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımın gidip Dany gibi bir adamı stopere koyma gibi bir lüksü de yok. Ujfa sakatlanmasaydı ve Cris gelmeseydi diyelim, Semih-Ujfa-Dany-G.Zan savunması yeterli mi CL için? Bu mudur yani? Sercan ve Yiğit'e verilen 5,5 milyon euro'ya hiç girmiyorum bile.

Ben Fatih Terim'i seviyorum, uzun yıllar da başımızda kalsın istiyorum ama bu Fatih hocayı eleştirmeyeceğim anlamına gelmiyor. Eminim hoca da pişmandır verdiği kararlardan, yaptığı transferlerden. Transfer döneminin başına tekrar döndürsek ne Amrabat'ı alır ne de Dany'i.

ManU maçına şu kadroyla çıkalım mümkünse; Muslera, Eboue, Semih, Dany, Riera, Hamit, Melo, Selçuk, Amrabat, Burak, Elmander.

Selçuk, Eboue, Melo tanınmayacak derecede kötüler.

Yahu hala yanlış yerlerdesiniz.Hala oyuncu sayıyorsunuz.

Bu takımın en büyük sorunu kanat ve forvet elemanlarıdır.Ve sen kalkmışsın Emre,Hamit,Umut,Buraktan birisini bile yazmamışsın.İşte biz bu yüzden bu haldeyiz.Hala hata çok bariz belli iken hala göremiyoruz.Yahu defans bireysel olarak kötü olabilir fakat adamlar orta sahayı rahat rahat geçerek haldır haldır adamların üzerine geliyor.Vidic,ramos olsan ne yazar.Böyle rezalet takım savunması,anlayışı hiçbir üst düzey takımda yoktur.Fatih Terimin pas futbolu ,kontrollü futbolu anlayamaması,benimseyememesi en büyük sıkıntımız.

Yahu senelerdir şu futbol bilgisi zayıf adamları takıma doldurmaktan bıkmadık.Yahu umut çıkıyor elmander giriyor aynı dengesizlik ne yapacağını bilememe devam ediyor.Ulan şu Lua luayı izlerken hiç mi utanmıyor bizim yöneticiler.Yemin ederim delioldum deli.

Fatih Terimi transfer konusunda ve şu takımın haklarını koruma noktasında çok büyük bir hayal kırıklılığı ile izliyorum.Yahu senelerdir anadolu takımı muhamelesi görüyoruz hakemler tarafından bir kişi sesini neden çıkarmaz.Hiçmi kadıköydeki maçları izlemezler.Ulan 2-1 arenada mağlupsun Eboueye net bir taban var ve hakem dönüp bakmıyor bile.Ulan o pozisyonda hiçbirşey olmasa bile hakem korkar psikilojik olarak verir falan yazıklar olsun be..

Yönetim yatacak yerin yok.

tamam Umut'la Emre'yi de ekle ben unutmuşum sinirden ama Hamit'le Burak bu kategoriye girmez. Bir kere bunlarıın alternatifi yok diğerlerinin iyi kötü var.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Şahin eğer o kişi aykut kocamanlaşıyorsa istifaya davet edende çıkar başla şeylerde diyen çıkar

Artık devir eskisi gibi değil.Herkes her şeyi görüyor

Geçen yıl nasıl arkasında olduysak bu yılda karşısında oluruz.Çünkü takım iyi oynamıyor,onu geçtim taraftara iyi oynuyormuş gibi konuşuyor

Burası fenerbahçe değil.Bizlerde fenerbahçe taraftarı değiliz.Kısacası salak,kör,aptal değiliz.

yok kardes siz bir dehasiniz yahu.kiom demis yahu.dehesiniz deha.

hadi hadi size iyi aglamalar, amma mumkun mertebe bunu forumdan uzak tutun, gidin hava ala ala aglayin biraz.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-3 Karabükspor | 2.Y | 16 Kasım

Kocum git,sinirlerini kontrol etdir bana kalirsa.

Oyle bir iki macla hatta bir iki seneyle Fatih Terimi istifaya cagisacaksiniz, tutmayin kardesim bu takimi .

Elestiri yapacaksaniz yapici olmaya calisin,istifaymis peh.

Sen daha benim istifa dememin yapıcı bir eleştiri olduğunu anlamamışsın. Takım tutmayı senden öğrenmeyecek kadar uzun süredir takip ediyorum futbolu. Ben sabretmiyorum, sanane. Anlayacağın şekilde yazayım SANANE. Senle bir samimiyetin yok, şu koçum olayını bir daha tekrarlama. Senden kibarca rica ediyorum. Varsa hocanın savunacağın tarafı yaz, yoksa kafamı bulandırma.

Cevap: STSL 12/13 H:12 | Galatasaray 1-2 Karabükspor | D.A | 16 Kasım

beşiktaşta futbolcu yok adamlar oynuyor yine de bizim oynadığımız rezillik

fernandes bizim takımda banko oynar

Oğuzhan şu formuyla bide rahatlıkla oynar

Necip şu formuyla bizde oynar

Ersan herhalde cris ve dany den kötü olamaz.Üstünede Türk

Beşiktaşa haksızlık yapmayalım o yüzden

defans yapamıyosun pozisyona giremiyosun hızlı oynayamıyosun habire top kaybı yapıyosun. yani bu skor normal.

Seneye mümkünse Semih, Eboue dışında defansımız tamamen değişsin. Ama korkarım gidip Giray'ı falan alırız...

Ujfa dönmeyecek mi :(

sakatlıktan yeni çıkmış haliyle dany denen dangalağa ders verir

Melo bu sene daha toparlanamaz.Çıkarken hareket falan yaptı,zaten rezil oynuyor.Onun dışınde Emre'ye maşta kaç kez küfür ettim bilmiyorum.Bu çocuk canımı sıkmaya başladı.O artistik topa basıp dönme hareketlerinden beri sevmemeye başladım.Amrabat'a gelince adam çalıp atmayı unutmuş.Güvenli bir şekilde çalım atamıyor,bırak atmayı denemiyor bile.Burak ile Umut'a gelince oyuna katkıları sıfırdı.Geçen sene böyle değildi.Elmander geliyordu orta sahaya.Bu sene onu çok hissediyoruz.Hücuma ortadan çıkarken adam eksik kalıyor ve çıkamıyoruz.Cris'e ayrı bir selamlarımı iletiyorum.Hakan Balta'nın son şansıydı.Selçuk hakikaten takım oyuncusu.Takım neyse o oluyor.Bugün bir tek Elmander'i biraz beğendim o kadar.

sallayanlar sali günü takim manu dagitiginda

insallah aslanim koclar falandi filandi vsvs.. demezsiniz

skor taraftarlari:mad::mad::mad:

Ulan bir akıllanmadınız be.Olmaz olsun sizin gibi taraftarlar.Sizin zihniyetinizdeki adamlar tükenirse bu takım ayağa kalkar.Yoksa bizden hiçbir halt olmaz.

Ulan bıkmadınız,utanmadınız aynı şeyleri söylemekten.Biraz yönetime tepki verin.Biraz gerçekleri göründe yazın be.

Sizin zihniyetinizdeki taraftarlar ancak o kadar berbat oynayan oyuncu arasında sadece Hakan Baltayı ıslıklayan taraftarlardır.

Gerçeklerden uzak,hiçbir yanlış görmeyen ,körü körüne savunan,burayada sadece yazmak için yazan taraftar topluluğu.

Güya Galatasarayın menfaatini düşünen taraftarlar bıkmadınız usanmadınız be...

kanatsız forvetsiz dediğimiz takım :sad007:

Geri
Üst Alt