Kalender Cengiz
Berlin Panteri
- 20 Haziran 2009
- 42.944
- 11.538
- 2.223
Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 24 Kasım
Korner kullanmayı bilmiyoruz.
Korner kullanmayı bilmiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk yarı itibari ile Sabri, Cris, Yekta ve Umut kötü. Sabri bildiğimiz gibi maç eksikliği de var tabi. Elmander'in maç eksikliği olduğu çok net, Engin'de aynı ama zaman zaman iyi işler yapıyor. Melo şu ana kadar Riera ile sahanın en iyisi.
Bu takımın çok az birlikte oynadığı çok bariz belli oluyor, çok ciddi kopukluklar var. Kim nerde duracağını ne yapacağını tam anlamış değil.
yine herkes mala bağlamış. yekta, elmander hata yapsa (ki ben hatalarını görmedim) "charr shunu hocham " der. melo kıçını kaşısa " işte buu beklediğim, özlediğim, ağladığım, zırladığım, içtiğim, seviştiğim, sıçtığım melo bu" der.
yine herkes mala bağlamış. yekta, elmander hata yapsa (ki ben hatalarını görmedim) "charr shunu hocham " der. melo kıçını kaşısa " işte buu beklediğim, özlediğim, ağladığım, zırladığım, içtiğim, seviştiğim, sıçtığım melo bu" der.