STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | Devre | 24 Kasım

golü bulursak maç bizim umutsuz değilim

Takımın ilk yarı görüntüsü isteksiz, formsuz, uyumsuz ve yetersiz..

yok arkadaş yaratıcı adam yok yahu

STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor - Galatasaray | 19.00 | 24 Kasım

Bizimkiler sanki yuruyerek gol atabileceklermis gibi ama ilginc bir sekilde cok beceriksizlik yapiyorlar.

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 24 Kasım

.

Elmander ve Umut cok kötü. Diger oyuncularimiz fena degil, duran toplarin hepsini Riera kullanmali!

Aydin ve Burak girsin, Elmander ve Umut ciksin.

elazığ kapalı oynamıyor. umut burak değişikliği gelecektir en kötü 55-60 arası. burak istediği alanları bulacaktır ama kim top atacak

Amrabatın gittiği kanat ölüyo ya lan :lol:

Bizim oyunculara bak yahu ne son vuruş beceriksizliği var şu oyuncularda. Sonrada burak 33 gol atınca bu ligde dedem bile atar diyen einsteinler çıkıyor.

Bidaha burağın bitiriciliğine laf etmeyin la şu takımda ki tek son vuruş ustası bu adam.

amrabatta orta acmasa cabalamasa ne yapardın kıme sallardın merak edıyorum :asd:

umut out burak in :yenieek:

yine herkes mala bağlamış. yekta, elmander hata yapsa (ki ben hatalarını görmedim) "charr shunu hocham " der. melo kıçını kaşısa " işte buu beklediğim, özlediğim, ağladığım, zırladığım, içtiğim, seviştiğim, sıçtığım melo bu" der.

İyide bu noktada seni geren ne var çözemedik. Melo gayet iyi oynuyor o yüzden özledğimiz melo diyoruz. Kıçını kaşıdığından değil.

Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | Devre | 24 Kasım

Bu maç çerçevesinde Sabri'ye laf atan çarpılır.. Ne hata yaptı? artı soldan gelen topların hepsinde Sağdan Ceza sahası içerisine girdi..

Ben Sabri hatalı demedim, bildiğimiz Sabri dedim onunda maç eksikliği var tabiki ama bir Engin bir Elmandet kadar beklentim yok onda.

bizimkiler öylesine oynuyorlarmış sanki. rahat rahat oynuyoruz. şu takıma biraz akıllı oynasan 4lük 5 lik olur be. biz pozisyona girmekte zorlanıyoruz.

Cevap: Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-0 Galatasaray | İlk Yarı | 24 Kasım

Ilk yarı itibari ile Sabri, Cris, Yekta ve Umut kötü. Sabri bildiğimiz gibi maç eksikliği de var tabi. Elmander'in maç eksikliği olduğu çok net, Engin'de aynı ama zaman zaman iyi işler yapıyor. Melo şu ana kadar Riera ile sahanın en iyisi.

Bu takımın çok az birlikte oynadığı çok bariz belli oluyor, çok ciddi kopukluklar var. Kim nerde duracağını ne yapacağını tam anlamış değil.

Sabri sahanın iyilerindendi hocam.

Elmander'in durum vahim. Ayakta duracak hali yok adamın. Burak'ın girmesi şart.

İğrenç bir futbol vardı. Dilerim ikinci yarı farklı bir Galatasaray izleriz.

Böyle oynaya oynaya her takımı bize karşı cesaretlendiriyoruz ve her geçen hafta daha fazla zorlanmaya başlıyoruz.

Resmen BAL liginden maç izledik ilk yarı bir tek Riera diğerleri amatör topçu gibiler,

Bu kadar da olmaz ki arkadaş adamlarda ortasaha diye bişey yok kaç tane pozisyonda araya bırakılcak toplar vardı deneyen bile yok,

Burak ve Emre çolak maçın kilit oyuncuları olur savunma ağır ve araya pas bırakacak oyucu lazım, tabi bitanede koşu gösterip atıcak golcü.

oooooooo kavga cıktı sanırım

Abi bu amrabatı iyi para gelirse 2 3 satsınlar zararın neresinden dönülse kârdır

Geri
Üst Alt