STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Formsuz selçuğun bile yokluğu çok belliydi

Valla şu maç için konuşuyorum aramadım ben Selçuk'u. ORtasahada gayet Yekta-Melo-Engin yeterliydi. Bu 3'lü sorun yaşatmadı zaten. Gol atamadık atmamız gereken gol sayısı rahat rahat 4 idi.

Aslında Melo baya önde ve kural hatası yapıyor. Ama bugün birçok kaleci yapıypr bunu ve hakemlerin taktığı yok. O yüzden no problem.

ahahahhahahahahahhahahahhahhaahhahahahhahahahah yok böykle bir şey ya bu maç tarihe geçer

Valla şu maç için konuşuyorum aramadım ben Selçuk'u. ORtasahada gayet Yekta-Melo-Engin yeterliydi. Bu 3'lü sorun yaşatmadı zaten. Gol atamadık atmamız gereken gol sayısı rahat rahat 4 idi.

Aramamanın sebebi 4-3-3 bence. bi de bu orta sahada ( en formsuz hali bile yaratıcı olan ) selçuk oynasa çok gol pozisyonuna gireriz.

bu arada elazığspor bu sene yanlış hatırlamıyorsam fenerle berabere kaldı ligin açılış maçı olması lazım 1-1 :D

hahahah ulan Melo ne komik adamsın :D

Penalti pozisyonda Emre Colakin sucu neydi ?

Hata sizde beyler önüne gelen spor programını izlerseniz böyle sinirlenir keyfiniz kaçar adamların amacı o zaten.

Melo'nun penaltıyı kurtarmasının ardından Kuyt: "Yedek kalecileri dahi yoktu, bu fbnin büyüklüğünü gösterir!

Aramamanın sebebi 4-3-3 bence. bi de bu orta sahada ( en formsuz hali bile yaratıcı olan ) selçuk oynasa çok gol pozisyonuna gireriz.

4-3-3 ya da top rakipteyken 4-5-1 bize çok daha uygun eldeki malzemeye göre. O yüzden Selçuk'un olması level arttırsa da takım daha yavaşlıyordu. O Sabri'nin ortası-Umut'un kaçırdğı topu Sabri'ye seri bir şekilde atan Yekta da hem gol attı hemde çok pozisyona girdi.

yemin ediyorum kazmalarla dolu bir takimimiz var

aydin, umut, emre, sabri yekta ve hatta benim cok destek verdigim amrabat

hepsi birbirinden kazma

bom bos bir mac, adamlar oynayacak halde degiller, yok adamalrda adam, billica, tum badurla ugrasiyorlar, ibesha ile ugrasiyorlar

6 tane karsi karsi bile diyemiyorum, bom bos kaleye golu atamiyorsun, bom bos

biz kendimi kandirip duruyoruz

kazmalarla doluyuz iste

burak, engin selcuk vs bunlar bu kazmalardan biraz öndeler, ama onlarda öyle super kaliteli topcular degiller.

neyse ya, cok pis sinir oldum su ... maci izlerken, 3 dk kala gidiyordu anasini satayim mac yahu.

melo adamsin adam.

Aydin haric her dedigine katiliyorum ama Aydin bence cok iyi oynadi.

beyler maçı tartışalım artık tamam melo efsane olduda nasıl %1000 pozisyonlar kaçar az daha rezalet yaşanıyordu yahu melo sağolsun kurtardı

Melo sayesinde güzel bi gece oldu ama o kadar fazla gol kaçırdık ki pozisyona girmekten aciz, gol atmamak için direnen bir takımla berabere kalıcaktık. Minimum 3 gol atıcağımız bi maçtı.

Aslında Melo baya önde ve kural hatası yapıyor. Ama bugün birçok kaleci yapıypr bunu ve hakemlerin taktığı yok. O yüzden no problem.

adam bi adım öne çıktı olsun okadar onu her kaleci yapıyor

149144_461102237281810_1737782460_n.jpg

gülmekten karnım ağrıyor allahınızı severseniz antuya bi bakın kuduruyor şerefsizler :asd:

Dur, onlara biraz malzeme vereyim.

14004melo-1.jpg

dasşfasfkaşlgkşa :D

bugün sahada penaltıdan önce ve penaltı sırasında ruhsuz ruhsuz sahada dolaşan tipleri gördüm bi de öbür tarafta hırslı bi şekilde kaleci eldivenine sarılan meloyu gördüm, melonun değerini bikez daha anladım.bu adam takımın ruhu

Geri
Üst Alt