STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

sayfa 90-100 arası okuyun.. penaltı anı, tepkiler ve kurtarıştan sonraki tepkiler :asd:

Muslera muhtemelen 1 maç ceza alır. Velev ki 2 aldı, yine Lig için bu 1 olacak Balıkesir maçı ilk maç sayılacak. Sıkıntı yok büyük derecede.

Bu sene bu futbolla ve futbol anlayışıyla şampiyonluk zor. İkinci olalımda bari CL ye gidelim. Herkese iyi forumlar, iyi geceler.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Aslında Melo baya önde ve kural hatası yapıyor. Ama bugün birçok kaleci yapıypr bunu ve hakemlerin taktığı yok. O yüzden no problem.

Gelde bunu sikeci, seref yoksunu PFDK ya da bu olaylara bakan hangi kurumsa onlara anlat.

Cevap: Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Bu sene bu futbolla ve futbol anlayışıyla şampiyonluk zor. İkinci olalımda bari CL ye gidelim. Herkese iyi forumlar, iyi geceler.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

bu ilelebet böyle gidecek değil. fatih hoca bu takımı hizaya getirecek inanıyorum.

SON DAKIKA...

Mac tekrar oynanmasi gerekir mis.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
YUCi77 - 24.11.2012 20:54[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

oha Taffarel kale arkasında Meloya taktik veriyor kurallara aykırı değil mi bu? [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Arkadaşlar, kirmizi kart kupa maçına yansıyor mu...

Kırmızı kart ilk resmi maça yansır, Balıkesir maçında Muslera yok. :sad007:

Yahu zaten oynamayacaktı, o yüzden sorun yok. :)

takımımız ne kadar kötü de olsa şampiyon olmalı ! iyi oynasan kaybedersin, kötü oynasan kaybedersin bir yerden sonra iyi de kötü de oynasan kazanacaksın !

Öyle yada böyle bitti bu maçta. Gaziantep maçından sonra ligte kimle karşılaşıyoruz ? Yani 15.haftada ?

beyler maçı tartışalım artık tamam melo efsane olduda nasıl %1000 pozisyonlar kaçar az daha rezalet yaşanıyordu yahu melo sağolsun kurtardı

Futbolcularimizin cogunda oyun zekasinin düsük olmasi. Galatasaray'da oynayacak kalite de degiller kanimca. Bu takimda Selcuk, Riera, Melo, Engin, Hamit ve Elmander disinda oyun zekasi iyi olan oyuncu yok. Burak oyun zekasi iyi degil ama her türlü atiyor. Takima kaliteli yabanci forvet sart, yedek sol bek sart, yaratici orta saha sart ve duruma göre stoper sart (Ujfalusi eski performansini yakalayamazsa).

Yalnız iyi ki oyuncu değişikliği hakkımız dolmuş.Eğer Ufuk kaleye geçseydi kurtarma şansını yüzde 1 olarak bile görmezdim.

Bekir'in Rövaşata atmasına Melo'nun Penaltı kurtarmasından daha fazla şaşırmıştım :cool:

bu osman altunterim dene kila ben acayip kil oluyorum arkadas.. yektaya helal olsun diyor bide utanmadan twitter hesabinda.

Bu TFF'nin kirmizi kartlar hakkinda talimatnamesi nereden bulabilirim ? Zaten Muslera kupa macinda büyük ihtimal oynamayacakti. Neden 2 mac versinler. Gecen sene buna benzer kirmizi kart görmüstü ve 1 mac almisti, simdi neden 2 mac ceza alsin ?

263668_393833170697329_1466344705_n.jpg

Yalnız iyi ki oyuncu değişikliği hakkımız dolmuş.Eğer Ufuk kaleye geçseydi kurtarma şansını yüzde 1 olarak bile görmezdim.

yine iyimsersin %1 ihtimal vermişsin. kurtarma ihtimali yüzde sıfır bile değildi bence. hayatımda gördüğüm penaltılardaki en kötü kaleci

Geri
Üst Alt