STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Benim anlamadığım özellikle ikinci yarıdan sonra hocaya neden kızılmış penaltı olunca. 5 tane golü hoca mı kaçırdı 2 metreden?

Yalnız kalede Ufuk kupa maçlarında fena oynamıyor geçen seneden hatırlıyorum da

Bana birisi çıksın desinki penaltıda emrenin hatası şuydu herkez emreye saydırıyor

allahımıza şükürler olsunki melo penaltıyı kurtardı yoksa kafayı yerdik bugünkü beceriksizliklerden sonra. fatih hocanın iyi bi fırça çekmesi lazım takıma

Bana birisi çıksın desinki penaltıda emrenin hatası şuydu herkez emreye saydırıyor

Emre Çolak'a kızmalarının nedeni penaltıdan önce %100'lük gol pozisyonunu kaçırması.

Bomboş pozisyonda kalecinin ayağına nişanladı topu. Normalde çok yetenekli çocuk onu atsaydı keşke.

A8feQ7FCIAAfp3R.jpg:large

emre laubalilik yapıp 2 tane %100 pozisyonu kaçırdı. bu maç 1-1 bitseydi en büyük suçlulardan biri emreydi

baslarim emre colaginiza, utanmadan bide bu herifi hala koruyanlar var. fatih hoca bile ana avrat duz gitti.. ben olsaydim tekme tokat dalardim.

Abi Melo'nun top oyunda pitbull yapmasına izledikçe yarılıyorum ne adam yaa :asd::asd::asd::asd::asd:

Mükemmel maçtı melo'nun kurtaracağını hissetmiştim yeminle.

Fatih hocanın yaptığı yanlış hamleler bizi böle zor duruma getirdiği kanatindeyim. Engin emre değşikliği yerine burağı alsaydı şuan 3 farklı bir galibiyetten bahsediyorduk özellikle öne geçtikten sonra tam burağın isteyeceği şekle geldi oyun. Hakan balta amrabat değişikliği ise çok kötü bir seçimdi heleki hakan baltayı sol açık gibi kullanması bizi resmen 1 kişi ekik oynattı emre çolak içinse artık toparlanması lazım onun için artık son şanslar heleki penaltı pozisyonundan sonra fatih hocanın ona karşı tavrı bence her şeyi açıklıyo kredisi bitmek üzere geçen seneki emreyi mumla arar olduk. Son olarak ligimiz o kadar kalitesiz bir ligki bu kadar formsuz ve puan kayıplarına rağmen hala lideriz.

Hakan Balta sol açık, Riera bek mi oynadı ben mi yanlış gördüm.. Terim ne yaptı öyle anlamadım :SS: bi arkadaş belirtmişti penaltıyı kurtardıktan sonra top dışarı çıkmadan herkesin orada toplanması da büyük bi faciaya davetiye çıkarabilirdi.. Bu arada şerefsizsin Özgür Yankaya.. :b5:

Hakan Balta sol açık, Riera bek mi oynadı ben mi yanlış gördüm.. Terim ne yaptı öyle anlamadım :SS: bi arkadaş belirtmişti penaltıyı kurtardıktan sonra top dışarı çıkmadan herkesin orada toplanması da büyük bi faciaya davetiye çıkarabilirdi.. Bu arada şerefsizsin Özgür Yankaya.. :b5:

benim ilgincime giden oyunda 2 solbek olmasına rağmen sağdan sürekli açık verdik atak yedik nitekim penaltı oldu sağdan gelen atakta. rezillikti resmen

Ben maçı seyretmedim, Melo penaltı kurtarmış. :) Şimdi Yılmaz Vuralın videosunu seyredip gördüm.

Cris'ten hemen kurtulmamız lazım, her rastgele top tehlikeli olmaya başladı..

A8fgeRLCMAAbV9i.jpg

Geri
Üst Alt