STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

8792_10151254461578629_1104308644_n.jpg

kotu olduğumuz zamanda lıderız bu onemlı faktor ...ıı değiliz ama ıı olucaz ...suan en formda gazlamayla oynayan bjk var...yanlız bugun emreye ettığım kufurlerın hesabı yok...muslerayı yaktı nerdeyse takımıda yakıcaktı..

özetlerde fark ettim fatih terim ne pis saydırmış öyle

Vallaha kimse kusura bakmasin ama ne kadar aptal insan var bu dunyada ya, inanamiyorum.

'Bunlar sampiyon olamaz, nasil oynadilar baksaniza' diyenler oldu ve guldum, geldin buraya ayni sozu kendi taraftarimiz da diyor ya. Siz hic mi Fenerbahce maci izlemediniz kardesim? Adamlar 10 pozisyon yiyorlar mac basi kendi kalelerine ve 2 pozisyon yaratiyorlar. Biz kotuyuz su an, bunu inkar etmek imkansiz ama biz en kotu halimizle bile, 5 net gol pozisyonu kacirip, 1 verilmeyen penalti karsinda tek 1 pozisyon vermis olduk. Gerisini siz dusunun.

Yıllardan beri ofansif alanda top oynayıp Sol kanatta kendini kanıtlamış ve liverpoolda oynamış bir Sol açık var ! , Yıllardan beri sol bek oynayıp düzenli 5 yıldır Galatasaray forması giyip Milli takımın sol beki olan bir Futbolcu eğer bu adama kendi mevkisi olan beki kaptırıyorsa lisansı yırt koçum sen..

Emre çolak.. Sana kim lisans verdiyse Allah"ından bulsun.. İbrahimovic gibi golde atsan sevinirim ama bu senin beceriksiz , yeteneksiz ve kazma olduğunun gerçeğini değiştirmez..

Ben gidiyorum hıaaaa

Tam "Elazığ boruyu Galatasaray'a döşedi" esprilerini yapacaktınız ki Felipe Melo'nun kurtarışı geldi. Borular da size kaldı :(

Yıllardan beri ofansif alanda top oynayıp Sol kanatta kendini kanıtlamış ve liverpoolda oynamış bir Sol açık var ! , Yıllardan beri sol bek oynayıp düzenli 5 yıldır Galatasaray forması giyip Milli takımın sol beki olan bir Futbolcu eğer bu adama kendi mevkisi olan beki kaptırıyorsa lisansı yırt koçum sen..

Emre çolak.. Sana kim lisans verdiyse Allah"ından bulsun.. İbrahimovic gibi golde atsan sevinirim ama bu senin beceriksiz , yeteneksiz ve kazma olduğunun gerçeğini değiştirmez..

Ben gidiyorum hıaaaa

Bu konuya hic girmeyelim bence. Riera sol aciga ugramasin, Balta'da sol beke ugramasin.

Hala inanamiyorum ya.. adam resmen penalti kurtardi hahahha

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor - Galatasaray | 19.00 | 24 Kasım

Renkdaş hiç bi dediğin tutmadı :) Son anda maçı berabere kalıyorduk ayrıca 10 kişi kaldık aman böyle yorumlar yapma bidaha. :asd:

Ya aslında futbolcuların beceriksizliği.Onlarca gol kaçtı :D Olsun yenelimde.

bu arada penaltı pozisyonunda adamı kaçıran hakan balta :o adam son dakikalarda girdi direk rakibe penaltı kazandırdı :o

rezalet bi mac cıkardık

Neyse artık Balıkesir maçına bakalım :D

hoca orada hakeme sövdü sandımda orda hakem makem yoktu sanırım

penaltı pozisyonu hem çapraz değil mi yahu sarı değil mi :mad:

melo:lol:

melo'nun kurtardığı penaltıda kural ihlali değil, insan hakları ihlali var. bu kadar insan top edilir mi . ayıptır.

Geri
Üst Alt