STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Şaka maka yine 0-1 öndeyiz kontra yedik ve penaltı.Melo imdada yetişti neyse ki.

uzun zamandır foruma girmiyodum sırf şunu yazmak için girdim...

MELOOOOOOOOOOOOOO HAHAHAHAHAHHAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Salman Dany hakkındaki fikirlerini merak ediyorum, beğeniyor musun? Değişti mi fikirlerin yoksa aynı mı?

yahu dany cristen herturlu iyi bence

dany normalde 3. adam olarak alinmaliydi, smeihle yarissin,s emih rahat etmesin, yerini garanti görmesin diye vede rotasyon icin.

ilk 11 icin kimsenin itirazi olmayacagi 29-30 yasinda bir stoper alinmaliydi

danyi ben fena bulmuyorum, 18 kisilik kadroda bence herturlu yeri var. Takim olarak iyi oynadigimizda dany hic sirtmadan oyniyor bence, milletin abarttigi kadar asla degil.

melo defansif olarak gecen sene oldugu gibi oynamaya baslarsa dany ve semih daha iyi oynar.

SON DAKİKA… Muslera’nın kırmızı kart görmesiyle kaleye geçen Felipe Melo penaltıyı kurtarmıştı… Ancak Melo, Elazığsporlu oyuncu topa vurmadan kale çizgisini terkettiği için Elazığsporlular uzun süre itiraz etmişti…

Hakemin penaltıyı tekrarlatmasını isteyen Elazığlı oyuncular bu isteklerine olumlu cevap alamamıstı… Ancak hakemin yaptıgı bu hatayı kural hatası olarak nitelendiren Elazığ yönetimi federasyona basvuracaklarını ve macın tekrarını isteyeceklerini açıkladı…

Bazı spor yorumcularıda bu pozisyonun kural hatası oldugunu söyledi…

sadece sunu diyorum olurda tekrar ederlerse o maçı 5-0 falan kazanırız.

saçmalık futbolda bunun gibi 1 milyon pozisyon oluyor her maç tekrar olur o zaman

Cevap: Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

531114_10151341794672160_1262608376_n.jpg

:016::016::016:

İnşallah tekrar ederler maçı :))

gülmekten karnım ağrıyor allahınızı severseniz antuya bi bakın kuduruyor şerefsizler :asd:

Melo : "O an ki kararı vermemin tek sebebi Allah. O karar sonrası kurtardım. Maçı haketmiştik o kurtarış sonrası kendime güvenimde geldi. Son saniyeye kadar bekledim. Topa gelene kadar emin değildi Elazığlı oyuncu. Desteklere teşekkürler. Fiziken iyi değildim ama taraftar bana destek verdi. Daha iyi olacağım."

Yalnız bu Yılmaz'a yazık adam kalpten gidecek.

Ah Bu Benim 90 Artılarım----------------Yazar:Yılmaz Vural

Melo penaltıyı kurtarınca Beşiktaşlılar;

A8fVMMaCQAAFL08.jpg

Bence ikinizde abartıyosunuz ne müthiş oynadı nede kazma gibi ... Vasatın üstündeydi bana göre ...

kazma gibi oynamadi ama kazma gibi islere imza atiyor birsuru

bugun vasat oynadi diyebilirim bende, ynai buna ok derim

ama benim beklentilerimin cok altinda, hic tanimiyorum adami kayserispor ve milli maclarda izledigim adamla nerdeyse alakasi yok.

yahu dany cristen herturlu iyi bence

dany normalde 3. adam olarak alinmaliydi, smeihle yarissin,s emih rahat etmesin, yerini garanti görmesin diye vede rotasyon icin.

ilk 11 icin kimsenin itirazi olmayacagi 29-30 yasinda bir stoper alinmaliydi

danyi ben fena bulmuyorum, 18 kisilik kadroda bence herturlu yeri var. Takim olarak iyi oynadigimizda dany hic sirtmadan oyniyor bence, milletin abarttigi kadar asla degil.

melo defansif olarak gecen sene oldugu gibi oynamaya baslarsa dany ve semih daha iyi oynar.

Şu yorumuna tamamen katılıyorum.

Cris in bu takımda işi yok.Ortada pozisyon yokken yaptıkları ortada.Dakika 60-65

Cris bu takımda sırf para kazansın diye oynatılıp Gökhan zan kadroya dahil alınmıyorsa Fatih terim adlet terazisini bozmuş demektir

90 dakika boyunca gol kralı adam kenarda oturup hiç bir şey yapamayan umut sahada tutuluyorsa,üstelik maç tam buraklık maç olduğunda Fatih terim oyun okumasını sorgulaması gerekir

Emrenin oyuna girmesi yaptıkları,kaç haftadır inatla eyyam yaparcasına oynatılması ve

80 de amrabat çıkıp oyuna Hakan balta sokuluyorsa artık buna yorum bile yapamıyorum

Beyler şaka maka elazığa puan kaybediyordu bu takım.40 yılda 1 olacak şans nasip oldu puan aldık.

İşimiz şu futbolla,şu kafa yapısıyla çok zor

bugün şanstan felan degil laubalilikten verecektik puanı. adamlar bir sürü pozisyon felan bulur şansa maç kazanırız ozaman şans olur. hele 4-2 gelmişken emrenin kaçrdıgı gol akıllara zarar. daha bir sürü gol kaçtı ilk yarı. onları atacaksın arkadaş. amrabat felaketti. yerine giren hakan balta. varm böyle bişey. hocanın degişiklikleride kötüydü.

Fatih hocanın rotasyonu cris haricinde iyiydi. Yav daha şu adamda ne buluyosun çıkta bi açıkla şunu hoca ya çıkta bi açıkla ! Gökhanın ne eksiği var cristen ?

Hoca ligi takmıyor resmen 2 değişikliğimiz boşu boşuna yapıldı resmen hakan baltayla emrenin girmesiyle crisle 10 kişiydik zaten sayımız 8e düştü resmen. Yapma etme hoca başımız yanacak. Şu takımada bi transfer yaptır devre arası net transfer beceri resmen 10 üzerinden 5

Gerçekten böyle geçtim Gökhan'ı da şu Semih'le Dany adam gibi yan yana oynasınlarda iyice alışsınlar hocam birbirine tamam diğer rotasyonları yap ama bu ikiliyi bi bozma yahu zorunda kalmadıkça ...

Geldiğinde Cris için çok bişey beklememek lazım ama idare eder diye düşünüyodum ama görüyorumki idare de edemiyo devre arası on numara bi stoper transferi şart ...

Melo :"Önceden R.Santander ile benzer tecrübem olmuştu (yanlış duymadıysam!). Ronaldinho'nun penaltısını kurtarmıştım. Tecrübem artmış oldu"

kazma gibi oynamadi ama kazma gibi islere imza atiyor birsuru

bugun vasat oynadi diyebilirim bende, ynai buna ok derim

ama benim beklentilerimin cok altinda, hic tanimiyorum adami kayserispor ve milli maclarda izledigim adamla nerdeyse alakasi yok.

amrabat bildigin kazmann önde gideni gibi oynadı. futboldan soguttu. karşındaki adamı geçmeye calış be adam. saçma sapan şutlar çekiyorsun. rezaletti. ama yerine hakan balta girdi ilginç. buragı sokmalıydı.

Geri
Üst Alt