STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Melo taraftarın gönlünde taht kursada ben bu maçı bu kadar zor hale getiren gol kaçırmak için yarışan oyuncularımızı kutlamıyorum!

Melo dışında!

Yani Amrabat konusunda abartıyor olabilirim ama bu adamın bence takımdan gönderilmesi gerekiyor arkadaşlar. İyi bir oyuncu olsa şu Elazığspor maçı çok farklı bitmesi gerekiyordu. Emre Çolak çok labuali bir oyuncu ciddiyet sıfır konsantrasyonu hiç yok olmayacak belli yani. Ayrıca bu takıma ciddi transferler gerekiyor bu belli yani. Sağ bek yedek sol bek stoper orta saha oyuncusu en azından yedek olabilecek iyi işler yapabilecek oyuncular şart belli yani sırıtıyorlar.

Güzel Galibiyet. Sona dogru baya pres yedik.

Felipe Melooooooooooo :ayatollah:

Melo taraftarın gönlünde taht kursada ben bu maçı bu kadar zor hale getiren gol kaçırmak için yarışan oyuncularımızı kutlamıyorum!

Melo dışında!

bende o kurtarisa ragmen moralim mac kaybedilmis gibi bozuk.

hangimiz daha cok kazmayiz yarismasina girdiler adeta yahu.

Yani Amrabat konusunda abartıyor olabilirim ama bu adamın bence takımdan gönderilmesi gerekiyor arkadaşlar. İyi bir oyuncu olsa şu Elazığspor maçı çok farklı bitmesi gerekiyordu. Emre Çolak çok labuali bir oyuncu ciddiyet sıfır konsantrasyonu hiç yok olmayacak belli yani. Ayrıca bu takıma ciddi transferler gerekiyor bu belli yani. Sağ bek yedek sol bek stoper orta saha oyuncusu en azından yedek olabilecek iyi işler yapabilecek oyuncular şart belli yani sırıtıyorlar.

amrabattan önce emreç. gitmeli

Konu bitti Galatasaray'ın cezasına, Fatih Terimin ceza almasına, penaltının tekrarlanmasına vs. lere geldi. Yürü be ntvspor

Formsuz selçuğun bile yokluğu çok belliydi

Muslera 2 mac ceza alir. Kirmizidan atildi..

MELO:ayatollah:

Rıdvan Tafarel'in oraya gitme yetkisi var mı yedek kulübesinde miydi diye. Gerçi 2-3 hafta önce Tafaral yedek kulübesinde oturulması lazım demişti bazen iyi laflar ediyor.

Bide Güntekin, Rıdvan pen tekrarlanmlıydı ulan bide pen verilmedi onu da söyleyin itler

Crisin sözleşmesini uzatmak için elimizden geleni yapıyoruz valla.Seneye Peste ki gibi yeniden doğacak sanki anasını satıyım.

valla kim ne derse desin Manchester United galibiyetinden sonra altın gibi 3 puandı..

Normalde bu takımın iskeletinde Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Eboue var. Ayrıca defansta Cris'in yerine Dany olsaydı daha iyi olurdu.

378931_10151264260119228_2001475304_n.jpg

Cevap: Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Entel takılmaktan vazgeç dostum komik duruma düşüyorsun.

Yok herhangi bir şekilde takılmak gibi bir kaygım yok, sadece ekranların karşısında samimiyetsizce şekilden şekilde girmenin kulübün ciddiyetine uymadığını ve seviyesizlik olduğunu düşünüyorum.

Bakın tekrar soruyorum, şikecilerdeki kısmetin 10da1'i olsa şu maçı rahat almıştık. Ahh Emre - Umut ahh.

15124_10152307031885164_356717360_n.jpg

Cevap: Re: STSL 12/13 H:13 | S.B Elazığspor 0-1 Galatasaray | Maç Sonucu | 24 Kasım

Yok herhangi bir şekilde takılmak gibi bir kaygım yok, sadece ekranların karşısında samimiyetsizce şekilden şekilde girmenin kulübün ciddiyetine uymadığını ve seviyesizlik olduğunu düşünüyorum.

Maçı anlatan adam çok hasta Galatasaraylıdır samimiyetsiz bir durum yok

Geri
Üst Alt