STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Aynen katılıyorum ben FM'de genelde öyle yapardım ama orda en kötü oynayanlar genelde her maç aynı olurdu burda öyle değilki ama çıkanlar yine hep aynı ..

adami hasta ediyor Fatih Terim, su Hamit bi 90 dakika oynasin yaa sahada yuruyen ve dokulen SELCUK var, onun cikmasi yasak mi?!

biktim vallah

Futbolcuların ve takımın performansı düşük, çünkü takımda ORGANİZASYON ve İLETİŞİM eksikleri var. Futbolculara tek tek suç bulmayın lütfen.

biz burda 3 aydir sorun sistemd ediyoruz ama millet topculara sallamaya sevdigi icin direkt topculardan basliyor

benim icin herturlu suclu olan hocamizdir , cunku:

yanlis transferler mi yapti? suclu hoca

yanlis sistem mi oynatiyor? gene suclu hoca.

adami hasta ediyor Fatih Terim, su Hamit bi 90 dakika oynasin yaa sahada yuruyen ve dokulen SELCUK var, onun cikmasi yasak mi?!

biktim vallah
bende oyuna yekta girsin istedim ama fatih hoca bıktırdı.

olmaz

carsamba buyuk bir kaza olmazsa turu gecicegimizi herkes biliyor, bekliyor

ama ligde bu isin böyle gitmeyecegi cok net eger ocakta birseyler olmazsa

ben bugunku maci aslinda izlemicektim ama melonun penalti kurtarmasi vs bay agaz yapmisizdir dedim, cikis macimiz olabilir dedim, o yuzden izledim.

ama artik hic izliyesim kalmadi lig maclari, derbi maclari izlerim, dige rmaclari izlememeye bakicam, bosu bosuna moralim bozuluyor valla.

ocakta neler olacak, onu merak ediyorum, birseyler olmazsa sezon cabuk biter bizim icin.

Gerçektende cok kötüyüz.

Sahada leş bir oyun oynanıyor dediğin gibi ne zevk kaldı ne bir şey.

Fakat buraya gelip Terim istifa,Selcuk paketlenip git gibi sacma şeyleri görünce de daha sinirleniyorum.

Her ne kadar gececeğimiz belli olsada o gün imparator imparator diye yine konusulur burada.

Selcuk bugun cok kotuydu ama paketleyelim gitsin nedir ya,çarşamba bir frikik atsa yine kral olur.

Macı yenilmekten daha cok bunlar sıkıyor adamın canını.

!!

bide hocanin kafasinda bir sey var, her mac hamit ve amrabat cikiyor, bu ne ya, sen oyle nasil hocalik yapiyorsun, bunu da soylemeden gecemiyorum,mac baslarken arkadaslarda iddaa ediyorum, bak amrabat ve hamit iyi oynasa bile cikacak diyorum, iyi veya kotu farketmez banko once onlar cikiyor, nedir bu??

hoca hamiti senın dedıgın gıbı her mac cıkarsaydı sımdı ıcerde ve dısarda oynayıp puan alamadıgımız maclardan 6-7 puan toplamıstık.hamıte gosterdıgı sabrın yuzde 5 nı amrabata gostermedı

bence stres falan yok takımda tam tersi sahada ruhsuz ruhsuz dolaşan bisürü oyuncu var. geçen yılki mücadele ruhu yok

yemin ederim beni çıldırtan noktada bu zaten. Anlarım rakip çok iyi oynar,sana sahayı dar eder yenilirsin ,hiç kimse de bu kadar üzülmez. Ama sahada resmen salaklanan futbolculara tahammül edemiyorum. Misal Adam 2 kez duran top direk dışarı atıyor aynı noktadan . Tamam bu olabilir ok der geçeriz. Ama 3. duran topu da aynı şekilde dışarı atarsan bu laubaliliktir

Burak ve Umut yetersiz 20 orta açıyoruz ortalama yüzde 62 topla oynuyoru Burak 1 gol atınca hepsi unutuluyor.

Burak yetersiz olabilir , kötü oyuncu da olabilir

ama şu bir gerçek ki elimizdeki en iyi ve en formda forvet.. umut zaten hiç bir şey yapmıyor , elmander geçen sene ki sakatlığından beri tam toparlayamadı

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

kondisyon yetersiz mi?

alsa katilmiyorum

kafa olarak yetersiz takim, eyvallah

ama kondisyonla falan hic bir sorunumuz yok.

kosantre olamiyorlar, yada olmak istemiyorlar, kucumsuyorlar, önemli olan avrupa diyorlar, bu ligde biz herturlu sampiyonluga oynariz, once avrupaya bakalim diyorla riste.

Bende insanların kondisyon eksiğimiz olduğunu nasıl hissettiğini anlamıyorum. Tam tersi tek olumlu yanımız bu. Asıl sorun isteksizlikten kaynaklanan bi güçsüzlük var bence.

2010 - 2011 sezonu sinyalleri var !

kesinlike cikmasi yasak olanlar Eboue, Selcuk, Melo, (bunlar da sezon basindan beri en kotu oyuncularimiz, tesadufe bak)

Zaraté ve Gökhan Töre'yi al dertler bitsin be aga

emre colak bu takımda 11 fılan oynayacak oyuncu degıl yeter artık onun kendı eksenı etrafında donup hareket yapmaları.bır adam her pzosıyonda yerde olamaz sacma sapan sut tercıhlerı yapamaz.formayı kaptım nasıl olsa her mac oynuyorum dusuncelerıne gıremez.

Şimdi emre sonradan girdi 1 tane şut çekti 2 tane etrafında döndü haftaya ilk 11 de

rakip takımı ve hakemi baskı altına almak için illa stadı yıkıp yakmak, küfür etmek gerekmiyor. Biliyorsun değil mi ?

bencede haklısınız baskı altına almak lazım ama oyuncular gibi seyircide mac seciyor

diger bir nokta ise antepi seyirciye medet ummadan 5lemeliyiz

salman aga devre arası gelirse iyi takviyeler ilaç olur takıma.

öyle aman aman takviyelerde yapamazsin ki

sonucta 8 milyona aldigin amrabat var, yillik 3 milyon alan hamit var

bunlar ocak ayi geldi diye direkt yerlerine yeni topcular alip uzaklastiramazsin

ben ofansa harbiden guc katicak 1 adam istiyorum sadece.

yeterki dribling yapabilsin,y eterki top surebilsim, adam gece bilsin.

forvet mi olur, kanat mi olur farketmez, yeterki topla sevisen biri olsun.

Gerçektende cok kötüyüz.

Sahada leş bir oyun oynanıyor dediğin gibi ne zevk kaldı ne bir şey.

Fakat buraya gelip Terim istifa,Selcuk paketlenip git gibi sacma şeyleri görünce de daha sinirleniyorum.

Her ne kadar gececeğimiz belli olsada o gün imparator imparator diye yine konusulur burada.

Selcuk bugun cok kotuydu ama paketleyelim gitsin nedir ya,çarşamba bir frikik atsa yine kral olur.

Macı yenilmekten daha cok bunlar sıkıyor adamın canını.

Aynen yenildiğimiz maçlardan sonra foruma girmek istememin sebebi sırf bu tarz yorumlar...

Eleştiri ayrı şey yerin dibine sokmak , saçmalamak, rezil etmek ayrı şey aradaki farkı ne yazıkki kavrayamıyo çoğu arkadaş ...

Hamit'i çıkarken ıslıklamak nedir yaa olay Hamit olayı da değil şuanki durumumuzda herhangi bir oyuncuyu ıslıklamak nedir yahu ?

Selçuk'u paketleyelim yada Şubat'ta FT istifa sesleri yükselir nedir yahu ?

Yuh yuh yuh anasını satiyim ...

Birakin Hakeme laf atmayi... Kötü oynadik, son 2,3 macdi kötüyüz Ligde.

Geri
Üst Alt