Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım
Aydınla Amrabat la olmaz o iş.
Aydınla Amrabat la olmaz o iş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir pozisyonda sacma sapan isler yapti, aklimdan su gecti "simdi bunu sabri yapsaydi nasil tepki verirdim acaba" diye
sabri yapmis olsaydi onu, ana avrat kufur ederdim herhalde
ilk 3-4 hafta cok hazirdi, sonra bir dususe basladi, kafayi yiyorum.
hele hele yerden kalkmamasi...
fenerde, bjkde olsa rakip olarak kafayi yerdim valla
bugunde gole giderken antep yere brakiyor kendini, ben yemedim, antepte yemedi
Şu takıma Fernandes ve Sow'u koy Umut ve Amrabat'ı çıkar o zaman izleyin bu takımı...
Sonuç olarak bu takıma fizikli ayaklarına hakim bir forvet ve yaratıcı oyun zekası yüksek bir oyuncu koy sonra arkana yaslan izle maçları![]()
Stadi yikip ceza yiyip , kulubu paracezasina sokunca'da ele bisey gecmiyor
Vallaha Sergen pek umudum yok bu yönetimden bilmiyorum saçma sapan transferler de yapabilirler.
Bugün Orhan Gülle ve Cenk Tosun bizim takımdaki herkesten daha fazla çalım attı.
devre arasına kadar engin'i 10 numara pozisyonunda oynatmalıyız 4-4-1-1 gib.. ya da 4-3-3 e geçebiliriz
gecen sezon hafta bir mac yapıorduk takım harikaydı...3 kulvarda birden oynamak her takımın harcı deil..takımımız halen turkiyenin een iyi kadrosu 3 kulvarda birden macı kaldıramıyor kondisyon yetersizligi...gereken tek sey 3_4 tane onemli takviye
Bebe senden 5 yas buyugum , edebinle yorum yaz . Gercek hayatta da artistligin sokmez sayginla dur .
düzelir herşey : )fatih hoca hata yapa yapa inadını kırcak sanırım.takımın eksikleri ortada olduğu için puan kaybına üzülecek değilim.ha kazansak iyi tabi.içerdeki eskişehir,karabük ve antep maçlarını alsak örtülebilirdi bazı şeyler.iyki almadık bu maçları.
Bu takım savaşıyor mu yani ? Burak ın golüyle maç 1-1 olmuş, biz 2-1 beklerken Antep oynuyor biz izliyoruz...Sen Gerets in dönemini hatırla biraz. 5-6 tane son dakika gollerimiz vardı. Çünkü takım basketteki gibi son topa kadar savaşıyordu.