STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Geçen sene stresi kaldırabiliyordu bu takım. Bu sene bundan eser yok..

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Yekta iyi oynar sonra oynamaz.Aydın iyi oynar sonra oynamaz.Bazı kişileri kenara çekmek gerek.

Aydın diyen insanların yeminle futbol bilgisinden şüphe ediyorum. Kaç maç almış yıllardır. Kaç gol kaç asist yapmış.

Aydın ın özelliği bu işte. Her sezon 2 maç iyi oynayıp sonraki sezon da kalmayı garantiler.

Bize türkiye ligi icin hakan sükür tarzi bir santrfor lazim; top tutabilen ve hava toplarinda iyi olan.

Yoksa kapanan takimlara karsi hep ayni sorunu yasariz.

Şimdi çarşamba'ya kadar sallanır takıma.

Çarşamba günü Allah korusun bir kaza felan olmazsa cıkarız gruptan,sonra yine başlanır reislere legendlere.

Gidip devre arasi M.Marin'i alalim. Kerim Frei hayal zaten. Töre de iyi bir alternatif olarak gelsin.

Stoper ve forvet alirsak tamamdir. Elmander ve Umut yetersiz.

Ne kanatlari yeterince kullaniyoruz nede ortadan geliyoruz. Bu yüzden sistem i de degistirelim ve 10 numara veya maestro dedigimiz futbolcu alalim.

Berbat oynadık orası ayrı ama ben hayatımda bu kadar art niyetli bir hakemi de çok nadir gördüm.

TT Arena' ya da kimse boşuna cehennem falan demesin. Böyle art niyetli hakemler için cennet!!

:yenieek: takımı etkilediğimiz doğru. fakat olumsuz yönde. taraftar ne yapıyor cidden anlamıyorum. bugün hakem resmen dalga geçti bizimle. çok pasif taraftar.

Amrabat değeri 2 Milyon Euro eder biz gidip 8.5 Milyon Euro verdik.Dany denen adam bu kafa yapısı ile Messi olsa oynamaz büyük takımda ki üstüne bir de iyi defansta değil bence,gayet de vasat adam.Hamit bu sene böyle idare edecek belli oldu.

Cris için ise yorum bile yapmaya değmez gerçekten.

Bu arada Burak bu takımda oynar ama Umut ile birlikte kanser sebebiler.Top kontrolü 0'ın altında 2 forvet oyuncusu ile önde baskı yapsanda sonunda kaptıracağını bilerek ne kadar basabilirsin ki,çözülmennin bir sebebi de bu.

Elmander formsuz ama KAZANMAK ZORUNDAYIZ.Çünkü elimizde ki tek top kontrolü yapabilen ve aynı zamanda önde basabilen forvet o.

Ya da 4-3-3'e dönüp kanatları daha güçlü yapacağız.Bu arada Selçuk çok formsuz Yekta oynamalı artık yerine.

Önde Elmander Burak, arkada Engin-Selçuk-Melo-Hamit'i transferler gelene kadar denemeliyiz. Hatta transferler geldiğindede bunların coğu oynasın. Bu sene bunlar üzerine yapı kuralım yoksa önde Umut-Burak ile top tutamayarak, Amrabat'ın rakiplerini calımlamasını bekleyerek sadece zaman ve puan kaybederiz. Macın ilk devrelerinide yitiririz. Artık hocanın doğru yolu bulması için daha fazla puan kaybetmemiz gerekmiyor. Biz bile tribünden, ekran basından görüyoruz neyin nasıl olması gerektiğini. Fatih hocanın saha içinde daha rahat görmesi lazım.

Hakkatten ya. Eboue ne oynuyor anlayan varmı

bir pozisyonda sacma sapan isler yapti, aklimdan su gecti "simdi bunu sabri yapsaydi nasil tepki verirdim acaba" diye

sabri yapmis olsaydi onu, ana avrat kufur ederdim herhalde

ilk 3-4 hafta cok hazirdi, sonra bir dususe basladi, kafayi yiyorum.

hele hele yerden kalkmamasi...

fenerde, bjkde olsa rakip olarak kafayi yerdim valla

bugunde gole giderken antep yere brakiyor kendini, ben yemedim, antepte yemedi

Abi kadro geniş falan degil kendimizi kandırmayalım.. Geniş kadroda aydın 2.secenek olmaz geniş kadroda umut bulut ve Elmander as forvetin olamaz vs vs

o aydını amrabata herzaman tercih ederim. en azından kanattan hızlı ataklara çıkabiliyor ve de takımdaki bi çok oyuncudan daha iyi top hakimiyetine sahip

cok yavas ve agir dan aliyoruz

65 km/h gidiyoruz, bi otobana cikip 130 km/h basamadik gitti, suc hem elindeki kadroda, hem hoca da, hoca bunlari anlamaliydi sezon basi, bu araba 130 basamaz!

sen ford ka ile mercedes gibi gidemezsin bizim takimin ozeti budur

Buragın ayagına gelen her top tehlikeli olmaya başladı ama top gelmez oldu buraga sen takımı ileri yaslarsan burak alan bulup nasıl koşu yapacak :sad007:

Hocam Ligde, bize karsi cogo takim agir defans yapiyor. Burak öyle cok bos alan bulmaz.

BIze dar alanda etkili olabilen bi forvet lazimdi.

CL de daha rahat, ama Ligde zorlaniyor.

ezikler rüzgarı iyice arkalarına aldı bizim takımın özgüveni feci şekilde gitti istediğimiz kadar pozisyon vermeyelim ama pozisyon da yok dikine oynayan yok gecen sene her maç 3 4 tane karsı karsı ya kaçırırdık keşke yine kaçırsak ama bunları bulsak en azından takım kendine güvenli oynar

beyler hala geçen sene diyorsunuz şaka gibi yahu geçen sene tamam eyvallah 4 4 2 işledide millet uyanmamıştı şimdi 2 forveti kaçırmıyorlar alan daraltıyorlar hızlı hücumlarla kontrataktan pozisyon bulup atıyorlar geçen sene öylemiydi mevcut kadro ile zaten 4 4 2 oynarsan olacağı bu kadar olur işte kafası çalışan alır puanını gider acil 4 3 3 e geçilmeli NET !

Simdi sucu ayri ayri aramak bence pek iyi degil !

Tamam Selcuk gecen sezonun Selcuk'u degil, Burak hala top oynamasini bilmiyor, Melo Parasini kazanip oturuyor, Amrabat'i alip büyük kazik yedik felan filan..

Ama sonucta bu Lig'in en iyi Takimi biziz, arada bi kötü günler olur o normal !

Yarin öbür gün Fener'i evimizde yenip ezereken biri gelip Antep mac'ini mi hatirlatacak bize ? Yapmaz elbette, biz önümüze bakalim bosverin.

Bende sinirden saymadigim küfür kalmadi bu yeteneksiz Futbolculara ama önümüzde cok zor Mac'lar var, onlara bi göz atalim en iyisi.

Haklisin gözümde F.Terim ben gözümde gecen seneki playoff larda feneri yenecez diye beraberlikle yetinmeyip 2-1 yenildigimiz mactaki sacmaliklarini bu yilda devam ettirmekle cok acemi oldugunu kanitladi,kafasinda sabit bir sablon,belli oyunculari kesip hakki olmayanlara forma vermesi ve durumlari iyi olmayan oyunculari ilk 11 de baslatmasiyla bile bütün elestiri oklarini üzerine cekmeyi hakediyor.

Düsün dakika 60 da 3-4 oyuncumuz sakatlikla bogusuyordu ki ikisi sahaninda disindaydi ve buna karsi saglamlarda tribünde mac izliyordu,takim halen 3 pas arka arkaya yapamiyor,tamam istifa cok agir bir kelime ama oda sapkasini önüne alip düsünecek,fener yarin yenerse lider oluyor,krizdeki bjk yarin yenerse yanimiza geliyor vede bunlar benim kanima dokunuyor.

4 farklı yenerse lider olur abi fener. oda zor gibi. gene lider kalırız büyük olasılık. önemli olan o degil. yekta mesela yedektende olsa nasıl girmiyor takıma. ben fatih terimin gelmesini pek istemedim. kazım servet gökhan zana takıntısı var diye. öyle böyle kurtulduk ama amrabat transferi fiyaskoydu. baştan beri istemiyordum onu. bizim takıma uygun bir adam degildi. aydına daha çok şans versin daha iyi iş yapar bu adamdan. bazı kişilerde inat yapmasın yeterki.

Bize türkiye ligi icin hakan sükür tarzi bir santrfor lazim; top tutabilen ve hava toplarinda iyi olan.

Yoksa kapanan takimlara karsi hep ayni sorunu yasariz.

Yada Alex gibi takım kötü oynasa da maçı çevirecek bir adamımızın olması lazım.

Yıllarca fb nin en rezil oynadığı maçlarda bile aldığı maçların haddi hesabı yok.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

He he alismisin sende antu kus angut diye ; kopyala yapistir yorumlari gececen bebe , Senden daha cok GSliyim herseyine de iddaa ederim yuru ugrasma benimle

Sen kime bebe diyorsun lan tip.Neyse ben sakin oluyorum senin gibi tiplerle keşke gerçek hayatta da karşılaşsak.

------------------ Muslera ------------------

------------Eboue Semih ? Riera ------------

------------- Hamit Melo Selçuk -----------

---------- Nene Zarate ----------

---------------- Burak --------------------

Geri
Üst Alt