STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

:yenieek: takımı etkilediğimiz doğru. fakat olumsuz yönde. taraftar ne yapıyor cidden anlamıyorum. bugün hakem resmen dalga geçti bizimle. çok pasif taraftar.

Stadi yikip ceza yiyip , kulubu paracezasina sokunca'da ele bisey gecmiyor

Net pozisyon vermedik bugün gol dışında golde zaten malum şans golüydü tek teselli budur ancak kapanan takımlara karşı etkisizliğimiz devam ediyor kilit açılmıyor , erken gol bulmadığımız ve ilk golü atmadığımız sürece puan kaybı oluyor hep.

Katılıyorum pozisyon vermeden gol yedik resmen ... Ayrıca ilk yarı iki kanattanda içeri çok girdik güzel şanslarımız vardı ama bir türlü düzgün yere topu çıkaramadık özellikle ilk 25dk falan güzel top yaptık şans da lazım biraz ...

Şu takıma Fernandes ve Sow'u koy Umut ve Amrabat'ı çıkar o zaman izleyin bu takımı...

Sonuç olarak bu takıma fizikli ayaklarına hakim bir forvet ve yaratıcı oyun zekası yüksek bir oyuncu koy sonra arkana yaslan izle maçları:)

kötü maçtı ama bu takım bizim.. avrupada Bir üst tura cıkıcaz (diye bakiyorum), geçen sene lig, playoff, süper kupa şampiyonu, lig lideri şuanda.. olsun varsın 2, 3, 4, sıraya düşelim.. ne olacak ? .. ne olursa olsun arkadaş, bu oyuncular şuanki elde olan en iyi oyuncular , başlarında Fatih Terim var.. Şampiyonluk şarkisi düşmicek dillerden bu takımla eminim, güveniyorum.. şuanki yönetime, Fatih terim'e, oyunculara laf edenler varda son 10 yılda hangi kadro boyle "savaşıyordu" (genel olarak )..

Ama o hakemi varya o hakemi.... sabah akşam soğuk suyla islatip su hortumuyla dövüceksin.. böyle eyyamcı boyle yanlı hakem!

Bu takım savaşıyor mu yani ? Burak ın golüyle maç 1-1 olmuş, biz 2-1 beklerken Antep oynuyor biz izliyoruz...Sen Gerets in dönemini hatırla biraz. 5-6 tane son dakika gollerimiz vardı. Çünkü takım basketteki gibi son topa kadar savaşıyordu.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

bir pozisyonda sacma sapan isler yapti, aklimdan su gecti "simdi bunu sabri yapsaydi nasil tepki verirdim acaba" diye

sabri yapmis olsaydi onu, ana avrat kufur ederdim herhalde

ilk 3-4 hafta cok hazirdi, sonra bir dususe basladi, kafayi yiyorum.

hele hele yerden kalkmamasi...

fenerde, bjkde olsa rakip olarak kafayi yerdim valla

bugunde gole giderken antep yere brakiyor kendini, ben yemedim, antepte yemedi

O kadar çok yalandan kendini yere atıyorki, sinirden kötü oyununu bile görmüyorum bazen

------------------ Muslera ------------------

------------Eboue Semih ? Riera ------------

------------- Hamit Melo Selçuk -----------

---------- Nene Zarate ----------

---------------- Burak --------------------

şu 4 hafta kayıpsız geçerse güzel olacak transfer dönemi : )

Ya arkadaş Fatih terimin Adalet anlayışı bitmiş bu yıl

Dökülen selçuk kaç maçtır 90 dakika sahada

Dökülen hamit min 60 dakika sahada

Umut her maç 11 de başlıyor

Oynadığı her maçt maks verim veren yekta kenarda

Yabancı sıkıntısını halledecek gökhan zan kenarda

Sercan tribünde,aydın tribünde

Aykuta oyuncak,basına oyuncak

Konuşacam diyip 6 aydır susmalar

Oyuncusuna hakeret ediliyor yine susmalar

Hoca felakettttt,

Bu yılın tek sorumlusu hocadır başkası değil

Hocam Ligde, bize karsi cogo takim agir defans yapiyor. Burak öyle cok bos alan bulmaz.

BIze dar alanda etkili olabilen bi forvet lazimdi.

CL de daha rahat, ama Ligde zorlaniyor.

Feneve böyle kapanmıyorlar bu sene herkes verdi gazı efsane takım galatasaray die herkes bize direniyor :mad:

Hakem ne kadar rahat takimi ezdi vallaha.. Adam talimati almis Demirorenden, uygulamaya gelmis.

Gazetelere bakiyorum bu nasil kirmizi diyenn, yok! HADI HAKEMIN EVINE GAZETECI YOLLAYIN ZIRTOLAR .

Zarate ve bir kanat alinsin takim ancak ozaman TT Arena da 3 puan almaya baslar

Abi kadro geniş falan degil kendimizi kandırmayalım.. Geniş kadroda aydın 2.secenek olmaz geniş kadroda umut bulut ve Elmander as forvetin olamaz vs vs

Ahmet Yıldırım, Vedat, Capone bu isimler dünyaca ünlü yıldızlar mı? Hayır. Ama onlarla UEFA kupasını kazandık. Yerine göre Ceyhun oynayacak, yerine göre Yekta vs. Takım olabilmek ünlü yıldızların bir arada toplamaktan daha zor bir iş. Takım olmayı başarıncada zaten başarı geliyor.

Koca takımda bire birde çalım atacak, top sürecek oyuncu yok.

Amrabat'ı bu sebepten aldık ama onda da bir tuhaflık var. Sürekli topla güreşiyormuş gibi bir görüntü sergiliyor.

Bu tipte oyuncumuz olmadığı için ancak ve ancak çok boğucu bir baskı yapınca gol bulabiliyoruz. Rakip savunmada direnince hiç birşey yapamıyoruz. Bunalıp bir anlık hata yaparlarsa gol buluyoruz. Böyle gitmiyor işte. Apaçık ortada.

Adam eksilten oyunculara ihtiyacımız var.

Ayrıca tuhaf goller yeme konusunda da üstümüze yok. Bu da ayrı bir mesele. Sürekli tekrar ettiği için rastlantı olamayacak bir durum. Çözülmesi gerekiyor.

Geçen sene stresi kaldırabiliyordu bu takım. Bu sene bundan eser yok..

bence stres falan yok takımda tam tersi sahada ruhsuz ruhsuz dolaşan bisürü oyuncu var. geçen yılki mücadele ruhu yok

Şimdi çarşamba'ya kadar sallanır takıma.

Çarşamba günü Allah korusun bir kaza felan olmazsa cıkarız gruptan,sonra yine başlanır reislere legendlere.

olmaz

carsamba buyuk bir kaza olmazsa turu gecicegimizi herkes biliyor, bekliyor

ama ligde bu isin böyle gitmeyecegi cok net eger ocakta birseyler olmazsa

ben bugunku maci aslinda izlemicektim ama melonun penalti kurtarmasi vs bay agaz yapmisizdir dedim, cikis macimiz olabilir dedim, o yuzden izledim.

ama artik hic izliyesim kalmadi lig maclari, derbi maclari izlerim, dige rmaclari izlememeye bakicam, bosu bosuna moralim bozuluyor valla.

ocakta neler olacak, onu merak ediyorum, birseyler olmazsa sezon cabuk biter bizim icin.

Yada Alex gibi takım kötü oynasa da maçı çevirecek bir adamımızın olması lazım.

Yıllarca fb nin en rezil oynadığı maçlarda bile aldığı maçların haddi hesabı yok.

Aynen... Ya da ikisi birden lazim bknz h.sukur ve hagi :)

Bizde büylendik transferlerle...Açıkçası başarılı Emre-Engin-Melo-Selçuk-Elmander-Necati altılısının 4'ünü hiç sebep yokken bence daha iyi olmayanlarla değiştirdik.

Geri
Üst Alt