STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Aydınla Amrabat la olmaz o iş.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

bir pozisyonda sacma sapan isler yapti, aklimdan su gecti "simdi bunu sabri yapsaydi nasil tepki verirdim acaba" diye

sabri yapmis olsaydi onu, ana avrat kufur ederdim herhalde

ilk 3-4 hafta cok hazirdi, sonra bir dususe basladi, kafayi yiyorum.

hele hele yerden kalkmamasi...

fenerde, bjkde olsa rakip olarak kafayi yerdim valla

bugunde gole giderken antep yere brakiyor kendini, ben yemedim, antepte yemedi

Aynen EBoue'nin her hatasında acaba Sabri'yi yerden yere vuran taraftarlar ne düşünüyo şuan nasıl tepki veriyo diye merak ediyorum ve Eboue'nin başlığına girdiğimde nerdeyse hiç eleştiri olmaması ama ondan kat ve kat iyi oynayan Hamit gibi bi adama bu kadar tepki verilmesini hazmedemiyorum ...

Hele ikinci yarı kendini bıraktı yere Antep gole giderken dediğin gibi nasıl sinirlendim bu kadarmı sorumsuzluk olur ...

Şu takıma Fernandes ve Sow'u koy Umut ve Amrabat'ı çıkar o zaman izleyin bu takımı...

Sonuç olarak bu takıma fizikli ayaklarına hakim bir forvet ve yaratıcı oyun zekası yüksek bir oyuncu koy sonra arkana yaslan izle maçları:)

ahahaha

yine kanatsiz, yine dribling yapan oyuncusuz bir takim olacak

Bugün Orhan Gülle ve Cenk Tosun bizim takımdaki herkesten daha fazla çalım attı.

gecen sezon hafta bir mac yapıorduk takım harikaydı...3 kulvarda birden oynamak her takımın harcı deil..takımımız halen turkiyenin een iyi kadrosu 3 kulvarda birden macı kaldıramıyor kondisyon yetersizligi...gereken tek sey 3_4 tane onemli takviye

Engin sanki cezadan değil sakatlıktan dönmüş gibi.

Olum Riera, gecen sende nerdeydin :)

adam cok iyi... Sol' "acik" da bile oynar 442'de aslinda. baya formda

devre arasına kadar engin'i 10 numara pozisyonunda oynatmalıyız 4-4-1-1 gib.. ya da 4-3-3 e geçebiliriz

Vallaha Sergen pek umudum yok bu yönetimden bilmiyorum saçma sapan transferler de yapabilirler.

düzelir herşey : )fatih hoca hata yapa yapa inadını kırcak sanırım.takımın eksikleri ortada olduğu için puan kaybına üzülecek değilim.ha kazansak iyi tabi.içerdeki eskişehir,karabük ve antep maçlarını alsak örtülebilirdi bazı şeyler.iyki almadık bu maçları.

Herşey bir kenara şansımıza da tüküriyim arkadaş.. Adamlar kalemize şutları yok, çarpan top gol oldu.. Fenerin maçı olsa tam tersi olurdu.. Kaç maçtır aynı senaryo.. Futbolun adaleti bu sene hakikaten yok..

Devre arasi adam gibi Transfer yapdin yapmadin, yapmazsan aynen böyle devam ederiz !

Biraz bonkör olsun bu baskan ya, 40 Milyon € Transfer bütcesi ayiriyon, nerede o Futbolcular ? Kimi aldin ? Kimi almak icin ter döktün ?

Halimize bakin ya, ikinci sinif anadolu Takim'ini yenemiyoruz.

Ama suc bizde, cimri Baskan'a güvenirsen olan olur iste.

Neyse bosver, belki devre arasi birbucuk sene sonra nihayet gözleri acilir !

gecen sezon hafta bir mac yapıorduk takım harikaydı...3 kulvarda birden oynamak her takımın harcı deil..takımımız halen turkiyenin een iyi kadrosu 3 kulvarda birden macı kaldıramıyor kondisyon yetersizligi...gereken tek sey 3_4 tane onemli takviye

Yahu abartmayın daha tam anlamıyla bile 3 kulvarda oynamaya başlamadık.

Geçen sezonda buraya kadar 3 günde bir maç yapıyorduk sıkıştırılmış ligde.

muslera

eboue semih kjaer riera

Hamit Melo Selçuk

Frei nene

BURAK

düzelir herşey : )fatih hoca hata yapa yapa inadını kırcak sanırım.takımın eksikleri ortada olduğu için puan kaybına üzülecek değilim.ha kazansak iyi tabi.içerdeki eskişehir,karabük ve antep maçlarını alsak örtülebilirdi bazı şeyler.iyki almadık bu maçları.

Geçen sene olan puan kaybına üzülmezdim harbiden sahada ruhu olan iyi oynayan bir takım vardı ama sanki bizi biz yapan bir şey uçmuş gitmiş gibi adını koyamıyorum.

!!

bide hocanin kafasinda bir sey var, her mac hamit ve amrabat cikiyor, bu ne ya, sen oyle nasil hocalik yapiyorsun, bunu da soylemeden gecemiyorum,mac baslarken arkadaslarda iddaa ediyorum, bak amrabat ve hamit iyi oynasa bile cikacak diyorum, iyi veya kotu farketmez banko once onlar cikiyor, nedir bu??

Bu takım savaşıyor mu yani ? Burak ın golüyle maç 1-1 olmuş, biz 2-1 beklerken Antep oynuyor biz izliyoruz...Sen Gerets in dönemini hatırla biraz. 5-6 tane son dakika gollerimiz vardı. Çünkü takım basketteki gibi son topa kadar savaşıyordu.

gerets in ikinci yılı facia dğilmiydi?

Geri
Üst Alt