Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burağa yazmasak görüntü kirliliği oluyor
Ergün renkdaş Cluj Manchester ı yendi diyelim bizde Braga yı yendik golüde Burak attı buraya gelip ne dersin acaba çok merak ettim ?
seni şimdi milyonlar ayakta alkışlıyor duyarlı vatandaş seni
Teşekkür ediyorum renkdaş :ayatollah:
bişey değil renktaş sinirliyim böyle ayrıntılara fazla dikkat edemiyorum ama hala BURAK'A laf atanlar ayıp ediyorlar
Olur öyle şeyler kardeşim ben zaten genele söyledim alıntı yapmadım Burakın da kaderi eleştirilmek yapacak birşey yok.Oyununu sorarsan bende çok beğenmiyorum ama adam bir şekilde golünü atıyor bence mevkisi için en önemli özellikte bu olmalı gerisine fazla takılmamamlı.
Gol ofsayt.
alıştık
Hayır Burak gol atıyor ama eleştriliyor. Umut ile Elmander gol atamıyor ama taraftardan 1 gr. eleştri yok. Üstüne üstlük Burak kadar gol atamadıkları halde ve ondan daha kötü oynadıkları halde Burak'a bence haksızlık yapıyorsunuz. Ne yapsın yani hayır ne bekliyorsunuz rakip takımın 10 futbolcusunu peşine takıp sonrada hepsine çalım mı atsın?
Sent from my GT-I9300
-----------Burak------------
Arda-------------------Keita
-----Selcuk-----Hamit-------
------------Melo------------
Riera---Dany---Semih--Eboue
----------Muslera------------
Şu 2 kanat takımda olsaydı bugünde, bambaşka bir Galatasaray izliyor olabilirdik, 2 kanat alıp bu sistemi oynamalıyız bence. 1 yerli 1 yabancı, Sercan&Töre ikilisinden bir tanesini alıp, bir de cok sağlam-skorer bir kanat oyuncusu bulmalıyız devre arasında. Birde stoper bulabilirlerse hic fena olmaz.
Gidipte bir forvet alıp 4-4-2'den devam etmeye calısırsak yine cok fazla eksik bölge olur takımda.