STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Burağa yazmasak görüntü kirliliği oluyor

Ergün renkdaş Cluj Manchester ı yendi diyelim bizde Braga yı yendik golüde Burak attı buraya gelip ne dersin acaba çok merak ettim ?

Burak tam TS'nin topçusu..

Hızlı kontraya çıkan oyunu hızlı oynayan SETE bırakmayan takımların topçusu..

Zaten Burak bu oyun tarzıyla deplasmanda karşı takımın yüklendiği zamanlarda bir silahtır..

Ama burası Galatasaray..

Biz oyunu genelde sete set de oynarız..

ÖRNEK VEREYİM HALA ANLAMAYANLAR VARDIR....

Manchester United deplasmanında bile oyuna hükmettik kontra atak oynamadık..

Burak bizim bu oyun sistemimizde oynayamaz...

Kaç maçtır stadda acı çekiyoruz lan resmen. Konsantrasyon mu ne haltsa sıkıntı bir an önce çözmezlerse taraftar geberecek tribünde.

bişey değil renktaş sinirliyim böyle ayrıntılara fazla dikkat edemiyorum ama hala BURAK'A laf atanlar ayıp ediyorlar

Olur öyle şeyler kardeşim ben zaten genele söyledim alıntı yapmadım Burakın da kaderi eleştirilmek yapacak birşey yok.Oyununu sorarsan bende çok beğenmiyorum ama adam bir şekilde golünü atıyor bence mevkisi için en önemli özellikte bu olmalı gerisine fazla takılmamamlı.

Olur öyle şeyler kardeşim ben zaten genele söyledim alıntı yapmadım Burakın da kaderi eleştirilmek yapacak birşey yok.Oyununu sorarsan bende çok beğenmiyorum ama adam bir şekilde golünü atıyor bence mevkisi için en önemli özellikte bu olmalı gerisine fazla takılmamamlı.

aynen katılıyorum

Hayır Burak gol atıyor ama eleştriliyor. Umut ile Elmander gol atamıyor ama taraftardan 1 gr. eleştri yok. Üstüne üstlük Burak kadar gol atamadıkları halde ve ondan daha kötü oynadıkları halde Burak'a bence haksızlık yapıyorsunuz. Ne yapsın yani hayır ne bekliyorsunuz rakip takımın 10 futbolcusunu peşine takıp sonrada hepsine çalım mı atsın?

Sent from my GT-I9300

Yazıklar olsun bu takıma.. Ulan başlayacam sizin kapalı defansınızada sizede adam gibi oynayın lan :mad: Antep doğru düzgün antreman bile yapamadı milletin orasına burasına çarpıyor gol yiyoruz bu kadar rezil ve beceriksiz oynamayın be

Bu maçta hakeme yüklenecek bir olay yoktu. Melo kırmızı kart görmek için çok uğraştı ve gördü. Sahada rezil oynayan bir Galatasaray vardı. Gol dışında pozisyonumuz yoktu. Sezon başından beri kötüyüz oyuncuların çoğu formsuz ve maç seçiyo. Hakeme sallayana kadar kendimize bakmamız lazım.

Tabi tabi, bu takıma sağ açık, sol açık, santrafor, orta saha, sağbek, sol bek 10 transfer yapılır. Dünyanın parası harcanır. Burada sevinç çığlıkları atarsınız. Sonra şaşıp kalırsınız. Haziran geldimi yine 10 transfer istersiniz...Fatih hoca dönemleri hep böyledir. Taraftar hep yeni transfer ister. Çünkü Terim bomba gibidir ama futbolcular kötüdür...

Eboue bozuyor ofsaytı, ofsayt değil ama hakem genel olarak cok kötüydü. Bazı pozisyonlarda ben gördüm faulü hakem oradan görmedi(!) yani o derece. Hatta devrelerin birini uzatmadan, diğerinide uzattığı dakikaları tamamen oynatmadan bitirdi. Hakemin verdiği kararlardan ziyade durusundan belliydi paralı asker olduğu. Gerek FB-Gencler macı, gerek bu mac kesin bir oyun var %100 hemde.

ilk yarı öyle veya böyle ataklar yaptık son tercihler hatalıydı. ama 2. yarı kaleye bile zor gitmemizin nedenleri araştırılmalı. eboue zaten sakatlandı. o sakatlannca hamitte öne çıkmadı 2. yarı. ve hoca onu çıkarttı. aydın 18 de bile yok. formda yekta bile yedekten giremiyor. hoca önce bunları çözsün. amrabattan daha ne bekliyor onuda anlamadm. bunları halletmeli hoca. 2. yarı nasıl kaleye gitmekte zorlandık. bizim oyuncularımız tuttugu topu geri atıyor. arkasına dönüp topu süren yok. bunlar açık açık gözüküyor. ilk yarıdan girdigimiz o atakları atacaktık. atamayınca ayagımıza çarpıp gol oluyor işte.

es-es karabük ve gazaiantep macılarında gol sov yaptı ama biz takıldık ve liderizz cok enterasan

Cevap: Re: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Hayır Burak gol atıyor ama eleştriliyor. Umut ile Elmander gol atamıyor ama taraftardan 1 gr. eleştri yok. Üstüne üstlük Burak kadar gol atamadıkları halde ve ondan daha kötü oynadıkları halde Burak'a bence haksızlık yapıyorsunuz. Ne yapsın yani hayır ne bekliyorsunuz rakip takımın 10 futbolcusunu peşine takıp sonrada hepsine çalım mı atsın?

Sent from my GT-I9300

umut nasıl gol atamıyor ya adam dünyaları attı.

-----------Burak------------

Arda-------------------Keita

-----Selcuk-----Hamit-------

------------Melo------------

Riera---Dany---Semih--Eboue

----------Muslera------------

Şu 2 kanat takımda olsaydı bugünde, bambaşka bir Galatasaray izliyor olabilirdik, 2 kanat alıp bu sistemi oynamalıyız bence. 1 yerli 1 yabancı, Sercan&Töre ikilisinden bir tanesini alıp, bir de cok sağlam-skorer bir kanat oyuncusu bulmalıyız devre arasında. Birde stoper bulabilirlerse hic fena olmaz.

Gidipte bir forvet alıp 4-4-2'den devam etmeye calısırsak yine cok fazla eksik bölge olur takımda.

-----------Burak------------

Arda-------------------Keita

-----Selcuk-----Hamit-------

------------Melo------------

Riera---Dany---Semih--Eboue

----------Muslera------------

Şu 2 kanat takımda olsaydı bugünde, bambaşka bir Galatasaray izliyor olabilirdik, 2 kanat alıp bu sistemi oynamalıyız bence. 1 yerli 1 yabancı, Sercan&Töre ikilisinden bir tanesini alıp, bir de cok sağlam-skorer bir kanat oyuncusu bulmalıyız devre arasında. Birde stoper bulabilirlerse hic fena olmaz.

Gidipte bir forvet alıp 4-4-2'den devam etmeye calısırsak yine cok fazla eksik bölge olur takımda.

kerim frei ve gökhan töre çok iyi olacak.

Geri
Üst Alt