STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray - Gaziantepspor | 20.00 | 30 Kasım

Umut yerine Forvet arkasi Engini oynatirdim...

Umut formusz, ve top tutamiyor..

Şimdi geçen sene ki maçı izliyorum hakem resmen doğramış , antepede gıcık oldum şöyle ezsek şunları içim rahatlar

Burada acayip yağmur var sadece bi şeyi merak ediyorum statın yakınındaki bölgede sağanak yağış var mı ?

gel tabi acil işin yoksa atmosfer guzel oluyor biliyorsun sen gitmessen ben gitmessem kim gidicek gel kardeşim:)

Cuma akşamları çok trafik oluyor abi metro da izdiham yaşanıyor.Yine de geleceğiz artık ne yapalım.

Cuma akşamları çok trafik oluyor abi metro da izdiham yaşanıyor.Yine de geleceğiz artık ne yapalım.

Kardeşim yanlış anlama da bende stadta maç izliyorum.Ama hiç izdiham yaşandığını görmedim.

abdullah bilmem ne hakemin adı, trabzonsporlu

İt herif yan hakemle beraber bitirdiler bizi o maç . Nasıl bi kin varmış yan hakemde öyle ,yüzü şekilden şekile girdi '' At onu at '' diyişi var insanlıktan çıkmış resmen .

İt herif yan hakemle beraber bitirdiler bizi o maç . Nasıl bi kin varmış yan hakemde öyle ,yüzü şekilden şekile girdi '' At onu at '' diyişi var insanlıktan çıkmış resmen .

ama o maç belkide iyi oldu. semihi kazandık. servetin kırmızısı gökhanın sakatlıgı olmasa semih şimdi olmayabilirdi.:ayatollah: hem de o maçtan sonra takım kenetlendi.

Skoru erken bulursak, yine 4-5-1'i deneyebiliriz. Muhtemelen Braga maçına 4-5-1 olarak çıkabiliriz.

Tamam bende metrodan bahsediyorum.Hani güllük gülüstanlık değil ama izdiham da yaşanmıyor.

İzdiham yaşanmıyor ama abi çok zorlanıyor iş çıkış saatinde insanlarla birlikte ek sefere kadar zor oluyor.Düzeltseler yolları bir sorun kalmayacak.

ama o maç belkide iyi oldu. semihi kazandık. servetin kırmızısı gökhanın sakatlıgı olmasa semih şimdi olmayabilirdi.:ayatollah: hem de o maçtan sonra takım kenetlendi.

O bakımdan iyi oldu ama resmen doğramaya çıkmışlardı şeref yoksunları . Antepde de bi havalar bi havalar vardı bugün eğer şunları ezmezsek içim rahat etmez benim

ınssallah 3 puanı farklı skorla alırız su an ıstbulda yagıs devam edıyor bızımde sansımıza yagmur pesımızde:)

hayırlısı

biz hep önde top tutamadıgımızdan kontra yiyip gol yiyoruz. geçen sene elmanderle necati çok iyiydiler bu konuda. orta sahanın verimini arttırmışlardı. burak hadi bir nebze çekilirde umut ayagında top tutmadıgında ve sahada görünmediginde hiç çekilmiyor. istedigi kadar gol atsın. hep yedek olarak kalıyor kafamda.

Burak da rezil savunmayın şu adamı. Top tutamıyor işte rezil bu konuda.

Maç günleri zaman mı geçmiyor bana mı öyle geliyor arkadaş anlamadım.

Galatasaray'ın maçı varken işe güce de odaklanamıyorum.

Geri
Üst Alt