Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sezon başından beri hangi maçta tek forvet oynadıkkiUmut yerine Forvet arkasi Engini oynatirdim...
Umut formusz, ve top tutamiyor..
Umut yerine Forvet arkasi Engini oynatirdim...
Umut formusz, ve top tutamiyor..
doğu ustteyim sen
gel tabi acil işin yoksa atmosfer guzel oluyor biliyorsun sen gitmessen ben gitmessem kim gidicek gel kardeşimPegasus üstteyim abi ben gelsemmi gelmesem mi karar veremedim
gel tabi acil işin yoksa atmosfer guzel oluyor biliyorsun sen gitmessen ben gitmessem kim gidicek gel kardeşim![]()
Cuma akşamları çok trafik oluyor abi metro da izdiham yaşanıyor.Yine de geleceğiz artık ne yapalım.
Şimdi geçen sene ki maçı izliyorum hakem resmen doğramış , antepede gıcık oldum şöyle ezsek şunları içim rahatlar
Kardeşim yanlış anlama da bende stadta maç izliyorum.Ama hiç izdiham yaşandığını görmedim.
abdullah bilmem ne hakemin adı, trabzonsporlu
Metroyu diyorum ben.
İt herif yan hakemle beraber bitirdiler bizi o maç . Nasıl bi kin varmış yan hakemde öyle ,yüzü şekilden şekile girdi '' At onu at '' diyişi var insanlıktan çıkmış resmen .
Tamam bende metrodan bahsediyorum.Hani güllük gülüstanlık değil ama izdiham da yaşanmıyor.
ama o maç belkide iyi oldu. semihi kazandık. servetin kırmızısı gökhanın sakatlıgı olmasa semih şimdi olmayabilirdi.:ayatollah: hem de o maçtan sonra takım kenetlendi.
biz hep önde top tutamadıgımızdan kontra yiyip gol yiyoruz. geçen sene elmanderle necati çok iyiydiler bu konuda. orta sahanın verimini arttırmışlardı. burak hadi bir nebze çekilirde umut ayagında top tutmadıgında ve sahada görünmediginde hiç çekilmiyor. istedigi kadar gol atsın. hep yedek olarak kalıyor kafamda.