STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

her mac aynı senaryo adamlar 1 kere geliyor gol bizde igrenc oynuyoruz.alıstım

Burak Yılmaz'a duacıyız valla kim ne derse desin.. :ayatollah:

ilaveten hakem sana küfür ediyorum şuan banlanmamak için yazmıyorum ama.. :mad:

Amrabat bugün sitemim sana arkadaş..

Bugün öfkeden çılgına döndüm ya..

Adam pozisyon almayı bile bilmiyor hiçbir atağın içinde yok..

Yok ya cidden iyi kazık yemişiz!

Selçugu görmeyin devam böyle :yenieek:

hakem maçın önüne geçti. melo atılmsaydı maçı alacaktık çünkü rakip sıkışmaya başlamıştı. melonun kırmızısı net yanlış. kadıköyde fenerlilere sarı kart bile göstermekten korkan hakemler telekom arenada bizi rahat rahat ezdiriyor.

Fatih hoca niye inatlaşıyo ya değiştir sistemi hoca olmuyo basın toplantısında oyundan bahsedersin umarım gerçekleri görmek istemiyo

Yekta bu kadar formdayken yerine Selçuk'un oynaması ve bu takımda oyun zekası yüksek ve teknik bir oyuncunun olmaması bizi bu duruma getirdi.

bi şeyler ters gidiyo ama ne 4-4-2 artık işe yaramıyo gibi 4-3-3 mü denesek:confused:

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

berabere kalmayı geçtim.bu takım bütün sezon boyunca böyle zorlanarak mı gol atacak ?devre arası çabucak gelmeli.devre arasını lider bitirelim.puan farkı olmasın ama lider bitirelim yeterli.

Sergencim sen hangi liderlikten bahsediyorsun.? Son 2 hafta Fener ve Trabzon ile oynayacaksın. Yarın fener kazandığı taktıride ki (Kazanacak) Puanlar aynı.

Bana söyler misin.? Bu dandun oyun anlayışı ile Fener'i nasıl yeneceksin.? Benim hiç umut ve inancım kalmadı.

Şimdi maç bitti... Açık açık konuşma vakti...

Fatih Hoca'nın bir kendini sorgulaması lazım

Oyuncuların Kendini sorgulaması lazım

Yönetimin kendini sorgulaması lazım => Hakemler hangi cesaretle bize evimizde böyle rahat karar verebiliyor...Sıkıyorsa Kadıköy'de fener aleyhine kararlar versinler..

en önemlisi

o iyi gün taraftarı varya.. O tribünlere gitmeyen gitse de işi gücü bizim oyunculara sövmek olanlar varya... Onların kendini sorgulaması lazım...

1- Hakemi etki altına alma konusunda sıfırlar...

2- Susmaktan başka bir halt bildikleri varsa oda bizim oyuncularımızı ıslıklamak.

3- Geçen sene şampiyon yapan da bu oyuncular, Bu sezon lider yapanda... Şimdi taraftar bu hale geldiyse allah korusun fener gibi ilk 10 hafta 5. 6. sıralarda gezseydik ne olurdu muhteşem taraftarımıza...

Futbolcudur kötü oynar formsuz olur.. Kötüyse devre arası olmadı sezon sonu gider... Yuhlamak sizin neyinize be...

Neyse daha fazla konuşursam MYC alırım... Yazıklar olsun....

Selçuk'a acilen para cezası benzeri bişey verilmesi gerekiyo bu kadar rezillik olamaz bi ''adam'' hiç mi iplemez hiç mi uğraşmaz arkadaş ya gerçekten yazık çok yazık

mal gibi futbol oynadık.

İyi oynadık iyi hakem izin vermedi macı almamıza

Görkem Yıldırım küfür mü istiyorsun?

Son 3 maçı minimum hasarla atlatsak kafi. Sonra işler değişecek o kesin. Ama transfer ama başka şekil.

Bragayı yeneriz, berabere kalırız hadi olmadı yeniliriz de Manu'nun Cluja puan verme ihtimali ne ki :o Bence akıllar bu maçta olmalıydı eğer değilse. Ki diğer maça 5 gün var

Yekta bu kadar formdayken yerine Selçuk'un oynaması ve bu takımda oyun zekası yüksek ve teknik bir oyuncunun olmaması bizi bu duruma getirdi.

aynen fatih hoca çok hata yapıyo.melo toparlanıyo gibi.en azından fizik olarak iyi.selçuk da toparlanacak ama böyle olmaz...

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray - Gaziantepspor | 20.00 | 30 Kasım

Yeter artik bu oyunlar federasyon. Insanlar anlamiyor mu saniyorsunuz.

Bu kadar haysiyetsiz serefsiz nasil olabilirsiniz.

Kac faulu calmadi, ofsayttan golu verdi.

Resmen dogradi Galatasarayi.

Talimat aldigini bu kadar belli etme bari.

Hepiniz azizin kuklalarisiniz.

Geri
Üst Alt