STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | Maç Sonucu | 30 Kasım

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

Allah'ım yarabbim yenildiğimize mi üzülüyüm şunun gibi leş kargalarına mı sayıyım bilemedim.

adam haklı bende istemiyorum selcugu hemen millete fenevli kuş muamelesi yapmayın

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Amrabat bugün sitemim sana arkadaş..

Bugün öfkeden çılgına döndüm ya..

Adam pozisyon almayı bile bilmiyor hiçbir atağın içinde yok..

Yok ya cidden iyi kazık yemişiz!

adam 4 3 3 oyuncusu biz almışız adamı defansa yakın pas yapsın diye oynatıyoruz

Hem ikinci yarı engin girdi yerine bitane olumlu hareketi vr mı ? Adam top mop tutuyodu ayağında cıkmasa daha iyiydi

Derdin nedir senin Burak la. Daha yeni Antep'te suc ariyorsun, sonra ben "Antep le ne alakasi var, takimin rezil futbolu görmüyormusun" deyince bende suc ariyorsun, simdide Burak. Oynadigimiz rezil futbolu görmeyecek kadar futbol'a uzak misin. Ama yok biz hep kisileri suclariz, ayni bugün taraftarimiz Hamit'e yaptigi gibi. Ne diyim sizere, klasik türk kafasi diyorum her zaman.

Ben Hamit konusunda bir yorumda bulunmadım. Burak = leş. İsterse 100 gol atsın. Kaçırdıkları harcadıkları ortada. Körü körüne savunmaya devam edin. Leş.

Cevap: STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-1 Gaziantepspor | 2.Y | 30 Kasım

yok canım devre arası bir stoper yeter bize değil mi Galatasaray taraftarı???

Ulan herşeyi geçtim hakemler lime lime ediyorlan bizi lime lime.Arenada resmen anadolu takımı muhamelesi görüyoruz ulan.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 0-0 Gaziantepspor | 1.Y | 30 Kasım

Bu kadar duran topu fener kullansaydı maç 3-1. felan bitmişti

İleride 2 tane odun var öyle duruyorlar bari ceza sahasına girin Elmander Engin girse iyi olur diye düşünüyodum ama 2. yarı takım resmen çöktü.Elmander ağır vasat bir hafta sonumuz daha içine ettin Galatasaray!!!!

Selçugu görmeyin devam böyle :yenieek:

Kullanamadığı serbest vuruş için kızmam Selçuk'a..

Benim anlamadığım olay..

Takım atak yapıyor top Hamitte Burak var Umut var e haliyle Hamitte hücumda top sol tarafa gidiyor Amrabat nerde ceza sahasında duruyor bıraksınlar gitsinler ya adam daha nerede duracağını bilmiyor!

Bunu 3-4 kere yaptı..

Riera bile daha iyi kanat oynadı geriden gelmesine rağmen Amrabat-Emre Çolak leş ötesi.Bunlar 18'e dahi girmemesi lazım formayı hakeden bir Aydın var kenarda.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Valla beyler işin doğrusu iyi oynarız kötü oynarız, sonuçta 34 haftalık maraton bu. Ama bi gerçek var her maçta bu şekilde gol yediğimiz sürece işimiz çok zor.

Selcuk duran toplari bok gibi kullandi hayret ettim ya

olmayacak gol yedik yine

Barca izleyince havalar girdi..

Barçanın işi gücü yok bu yaşta selcugu alacak :asd: o haberde balondur bilmiyorum neden böyle oynuyor melo'dan dolayı dediler ama selcuk daha kötü şuan

Yeni transfer her takıma her zaman gerekir ancak bunun sonu yok. Bize şuan transferden, rotasyondan ziyade taktisyen lazım. Açık ve net.

sırf egoları yüzünden dönmüyo sayın sinyor terim efendi 4 4 2 den adım kadar eminim 4 4 2 oynucak kadron yok işte anla ben adam yeter !

İyi oynadık iyi hakem izin vermedi macı almamıza

Dalga mi geciyorsunuz siz arkadaslar. Ciddimisiniz? Nerde iyi oynadik. Yahu siz hic mi futbol izlemiyorsunuz? Nasil böyle bir sounca variyorsunuz ne demek bu simdi. Daha da sinirlerim artiyor böyle seyleri okuyunca. Ne zaman uyanacaksiniz siz? Niye hep baskasi suclu oluyormus. Oynadigimiz rezil futbol acik acik ortadayken neden böyle yorumlar yapiyorsunuz.

Sergencim sen hangi liderlikten bahsediyorsun.? Son 2 hafta Fener ve Trabzon ile oynayacaksın. Yarın fener kazandığı taktıride ki (Kazanacak) Puanlar aynı.

Bana söyler misin.? Bu dandun oyun anlayışı ile Fener'i nasıl yeneceksin.? Benim hiç umut ve inancım kalmadı.

eğer fatih hoca hatalarından dönerse ilk yarıyı lider bitiririz merak etme.

Hakem hatalıydı ve baya sövdüm de biz ne oynadık ki ? Umut desen bi işe yaramıyor. Amrabat desen o da aynı. Selçuk dibe vurmuş. Elmander de bitmiş. Takım oyunu falan kalmamış.

adam haklı bende istemiyorum selcugu hemen millete fenevli kuş muamelesi yapmayın

Selçuk'u istemeyen adam GS'li olamaz. eleştirirsin, düzelmesi lazım dersin ama paketleyip şutlayalım dersen de basbaya kuşsun. bu kadar basit.

STSL 12/13 H:14 | Galatasaray 1-1 Gaziantepspor | M.S | 30 Kasım

Yeter artik bu oyunlar federasyon. Insanlar anlamiyor mu saniyorsunuz.

Bu kadar haysiyetsiz serefsiz nasil olabilirsiniz.

Kac faulu calmadi, ofsayttan golu verdi.

Resmen dogradi Galatasarayi.

Talimat aldigini bu kadar belli etme bari.

Hepiniz azizin kuklalarisiniz.

Etki altında kalıyorlar ister istemez. Sonuçta kuşların amacıda bu zaten.

Hocam radikal değişiklik yapman lazım. Geçen seneki egolarından arınmış haline dön. Devre arası istediğin transferlerdeki futbol aklı ile sene başında aldığın oyuncular arasında dağlar kadar fark var. Bu takımı ayağa sen kaldırırsın. Sadece Selçuk-Burak aşkına son versen yine yeter.

Giller-Suarez-Shaqiri nirdee... Burak-Umut-Amrabat-Dany-Cris nirdee...

devre arası kerim frei marko marin alper potuk kesinlikle alınmalı

Geri
Üst Alt