Arkadaşlar herkes birbirine kuş, karga vs. laflar ediyor bu nasıl bir taraftar topluluğudur anlayamadım, Birlik yok hiç birşey yok.
Kimse foruma girip düşüncesini düzgün bir şekilde yazamıyor, yazdığı anda ya kuş ya karga ya da ajan oluyor ben çözemedim bu işi. Şimdi de bana daha 70 küsür mesajın var ne konuşuyorsun derler biliyorum daha önce yaşadım. Ama bu kadar az mesajımın olmasının sebebi forumdakilerin insancıl olmayan davranışları yüzünden yaklaşık 5-6 aydır yazmamam.
Şimdi gelelim maça;
Benim görüşüme göre takımda Selçuk çok isteksiz, Melo formsuz, Elmander eskisinden eser yok, Hamit desen aynı Hamit, Amrabat çok merak edildi bana göre fos çıktı yalan yok. Burak bildiğimiz Burak olduğu için ona kızmıyorum çünkü bu adam böyle sadece gol atar başka birşey beklenmez. Umut ilk yarıda resmen yoktu. Aslında saymadığım kaç haftadır böyle, sanki her hafta 2-0 Yenildiğimiz Orduspor maçını izliyormuşum gibi geliyor bana.
Kulübe'ye gelince yani 2. Yarı'ya başlar başlamaz 2 değişiklik, tamam birisi yabancı sıkıntısından belki dikkat etmedim ama bir süre daha beklenebilirdi sonuçta yediğimiz gol Musleranın geçirdiği sakatlık olmasa önlenebilirdi diye düşünüyorum.
Engin'den o kadar maç eksiğinden sonra hiç birşey beklemiyorum.. Sonuç olarak Galatasarayımız bu biraz zor dönemlerden geçicek gibime geliyor çünkü kaç haftadır aynı topu oynuyoruz bir gelişme yok. Hakkımızda hayırlısı olsun.